Täti oppii tanssimaan klubilla

Fitness Führer

Viikonloppu tulossa ja bailandoa edessä? Vaivaako sama ongelma kuin minuakin:

(Tai siis mikä ongelma tuo nyt muka on....kuva internetistä, alkuperästä ei tietoa.)

Huoli pois! Esimieheni ystävällisesti lähetti tällaisen informatiivisen videon. Katso, ja osaat tanssia paljettiminarissa klubilla, sikälimikäli sellaiseen tilanteeseen päädyt.

Opetus alkaa noin kahden minuutin kohdalla jos et jaksa seurata alustusta. Loppu työpäivä meneekin mukavasti muuveja hioessa!

Jos tämä video ei riitä, niin Youtube on täynnä vastaavia. Miten olen voinut elää ilman näitä! Nyt enää pitää ratkaista se, millä selkärangan poisto-operaatiolla saan itseni noin nestemäisen oloiseksi, ja minne tarkalleen ottaen tällainen täti voi mennä klubbailemaan. (Onko se sana klubbailla? Ei mitään käsitystä.)

***

How to dance in the club in a dress? I don't have a clue. Keaira does.

Share

Kommentit

annakarin
Anna Karin

Yksi sana on ainakin krebaaminen. Kreisibailaus. Yök.

FFFifi
Fitness Führer

Siellä klubilla voi sitten krebata? Ehkä voisi olla myös krepatut hiukset?

CougarWoman
CougarWoman

Haha - sama! Ensin se iskä, ja kun tarpeeksi on otettu ja lanteet notkistuneet, se strippari.

Mä en ole itseasiassa kehdannut viimeiseen...öö viiteen vuoteen tanssia julkisilla paikoilla ollenkaan, kun joskus parikymppisenä tuli katsottua miten mutsi tanssii ja myötähäpeän tunne oli niin suuri, että päätin silloin mielessäni että lopetan DISKOILUN AJOISSA ennen kuin alan vetämään jotain makareenamuuveja ja nolaan itseni. Paitsi jos kyseessä on selkeä vitsitanssi Greasen biisien tahtiin, että voikin vetää travoltoja. 

Joskus sitten kotona joraan salaa yksin taipuisana kuin kakkosnelonen. :D

(Samasta syystä en muuten mene i-k-i-n-ä zumbaan.) 

 

FFFifi
Fitness Führer

Joo sillee siinä tuppaa käymään :D

Mua nauratti hulluna kun entinen työkaveri kertoi, että sen teini-ikäinen poika oli pyytänyt äitiä näyttämään 80-luvun tanssimuuveja. Työkaveri on innokas tanssija, ja näytti sitten mielellään. Poika oli ihan hädissään huutanut että äiti pysähdy! Ei ollut kestänyt sitä näkyä :D

Mäkään en yleensä tanssi kuin kotona, mutta toisaalta mä en myöskään käy koskaan missään... Zumbaa en ole uskaltanut kokeilla, voi hyvin olla että jää kokematta!

Hear Hear!

"We don't wanna show our secret place, that's not cute."  :D

Taitaa olla suomalainen bilekulttuuri hieman videon tyylistä poikkevaa, koska täällä baareissa saisi vain pitkiä katseita, jos ihan noin provosoivasti intoutuu itseään vatkaamaan.

Täytyy kyllä vielä mainita, että tästä  ja muutamasta muusta "kuinka tanssa seksikkäästi"-videosta huolimatta tältä neidolta löytyy oikein päteviä ja viihdyttäviä treenipätkiä. Siis jos tanssillisesta liikunnasta sattuu pitämään, kuten minä. Harrastan Youtube-treenejä aina silloin, kun ei vain huvita vavautua salille asti tai ulkona on liian kylmää/märkää/muuten ällöttävää lenkkeilyyn.

FFFifi
Fitness Führer

:D Hyvä oli myös toi kuvaus, että ne muuvit ovat "very classy". Hhhmmmhh...

Joo mä luulen kanssa, että ehkä niinkään tekisi vaikutusta kuin aiheuttaisi hämmennystä :D

Täytyy tutustua noihin enemmän, en kattonut vasta kuin tän yhden. Ja miksei tuollaistakin ilokseen vatkaa!

Hem Buggah

OMFG :D

 

FFFifi
Fitness Führer

:D Eiku treenaamaan vaan!

heta margareta
Viinillä

Eii apua! Ton videon katsominen on kun katsoisi jotain ajamassa ferrarilla - it's something i'll never be able to do. Mä oon käynyt pari kertaa zumbassa (juoksushortseissa ja maantielenkkareissa tottakai) ja tullut siihen lopputulokseen, että mä en vaan oo niitä naisia jotka tanssii.

FFFifi
Fitness Führer

Mä ajattelen, että saatan hyvinkin uskoa kykeneväni toistamaan tuon....niin kauan kun en näe itseäni mistään heijastavasta pinnasta :D Se on aina yhtä järkytys kun uskoo vetävänsä tosi hienosti, ja peilistä näkyy omituisesti huojahteleva, lysyharteinen ja veltosti elehtivä pökkelö.

Kommentoi