Ladataan...
Fitness Führer

Vähän ei-treeniaiheisempi postaus tähän väliin. Olethan huomannut, että Lily & Trendi etsivät vuonna 2013 aloittanutta blogitulokasta? Voit ehdottaa omaa suosikkiasi 31.1. asti täällä. Ohjeissa kerrotaan, että

Blogiehdotuksista kootaan Newcomer-kategorian ehdokkaat. Blogimaailmaan perehtynyt, muodin ja kauneuden taitajista koostuva gaalatuomaristo valitsee ehdokkaista Newcomer-kategorian voittajan kevään upeassa gaalassa.

Tuomaristossa nähdään tänä vuonna muun muassa musiikkimaailman tyylitaituri Sini Sabotage, muotivaikuttaja ja stylisti Minttu Vesala sekä blogimaailman suunnannäyttäjä Sandra Hagelstam.

Vuonna 2013 Newcomer-blogina palkittiin Puutalobaby.

Itse olen harmillisen huono lukemaan 1.) blogeja ylipäätään, koska tunnun niin harvoin löytävän mitään oikeasti innostavaa, 2.) Lilyn ulkopuolisia blogeja. Lisäksi olen hieman skeptinen sen suhteen, voiko näissä äänestyksissä pärjätä muut kuin hyvin tietynlaiset, yhdestä muotista olevat blogit? No toisaalta, Puutalobaby on aika erilainen kuin perus-muotiblogi...

Tältä pohjalta mietin, mitä itse ehdottaisin. Muutama kiva blogi on ehtinyt aloittaa jo aiemmin kuin 2012, mikä esti myös sen, että olisin voinut ehdottaa itseäni, pöh ja nyyh. En tiedä, voiko sama ihminen ehdottaa useampaa, mutta tässä nyt kuitenkin kaksi hyvää vaihtoehtoa:

Pink Bubble

kertoo kaiken, mitä olet aina halunnut tietää bloggaamisesta. Mukana on niin spekulaatiota blogijuoruista, käytännön ohjeita toimivan ja kiinnostavan blogin luomiseksi kuin tarpeellista koodinpätkääkin. Blogi on paitsi asiantunteva ja kiinnostava, myös hyvin kirjoitettu.

Parempia polkuja

on treeniblogi, mutta sellainen, josta puuttuvat dieettiruokavaliojutut grammoineen ja kanafilekuvineen, pullistelevat selfiet ja ylipäätään kaikenlainen esittäminen. Tiinuska "pyrkii parempien elintapojen kautta puolimaratonille", ja kirjoittaa samalla myös matkajuttuja sekä pohdiskelevia postauksia motivaatiosta ja hyvinvoinnista. Motivaatiosta, joka on välillä kadoksissa, ja hyvinvoinnista jonka saavuttaminen ei aina ole niin helppoa. Ennen kaikkea tämä blogi on siis aito.

Suosittelen tutustumaan molempiin!

Vinkkaa mieluusti myös kommenttikentässä blogeja, joita itse äänestäisit tai joita suosittelet luettavaksi (aloitusvuodesta ja aihepiiristä riippumatta).

***

Trendi & Lily are looking for the Newcomer among Finnish blogs. Cast your vote here http://www.lily.fi/newcomer.

Ladataan...
Fitness Führer

Trendi haastoi kertomaan, ketä ihailen ja miksi. Tästä henkilöstä postataan kuva, ja mieluusti myös sitaatti. Jos olette vakkarilukijoitani, niin olette kuulleet tämän aikaisemminkin:

If I can't dance it's not my revolution.

Lausahduksen takana on Emma Goldman, jota presidentti Hoover luonnehti yhdeksi Amerikan vaarallisimmista naisista. Mistä moinen? Goldman oli toki anarkisti, ja alkaen jopa väkivaltaista vallankumousta kannattava, mutta hän oli myös sosiaalisen oikeudenmukaisuuden, sukupuolten ja seksuaalisten suuntautumisten välisen tasa-arvon ja ehkäisyn puolustaja. Melkoinen nainen siis.

Kuva Wikipedia.

Ja tämä sitaatti? Väitetään, että eräs nuori poika sanoi Emma Goldmanille, että agitaattorin ei sopinut tanssia: I grew furious at the impudent interference of the boy. I told him to mind his own business. I was tired of having the Cause constantly thrown into my face. I did not believe that a Cause which stood for a beautiful ideal, for anarchism, for release and freedom from convention and prejudice, should demand the denial of life and joy. - - "I want freedom, the right to self-expression, everybody's right to beautiful, radiant things." (Lähde.)

Vapaus, oikeus itsensä ilmaisemiseen ja kaikkeen kauniiseen: sellaisessa, mikä nämä kieltää tai näitä väheksyy, ei kannata olla mukana.

***

If I can't dance is not my revolution.

Ladataan...
Fitness Führer

Tämä postaus tulee ulos autopilotilla sillä aikaa kun toinen vastaava, tai ehkä jopa ihan lihaa ja verta oleva, ohjastaa konettani kohti Las Palmasia. Olen matkassa viikon, ja sillä välin olen ajastanut tulemaan pari postausta. Saatan myös kirjoittaa matkan päältä mikäli innostun ja yhteydet pelaavat.

Maraton on ohjelmassa sunnuntaina, ja taktiikkani Newtonin mekaniikan I lain mukainen: Kappale jatkaa tasaista suoraviivaista liikettä vakionopeudella - -  jos siihen ei vaikuta ulkoisia voimia tai vaikuttavien ulkoisten voimien summa on nolla.

Mikäli jännäät kovasti, että mitenkä menee, saat pikaisimmat päivitykset Instagramista ja Facebookista, tosin taas yhteyksistä riippuen. Raporttia en uskalla luvata ennen kuin kotoa, mutta ei sitä tiedä.

Moimoi!

***

I'm on a plane heading to – you guessed it – Las Palmas. You can keep up what's happening in Facebook & Instagram. Bye!

Pages