Ladataan...
Gardener

Sain isomman satsin erilaisia pelargonien taimia keväällä ja iskin ne vaan yhteen isoon ruukkuun kiireissäni. Tänään irroittelin pistokkaat toisistaan ja laitoin omiin ruukkuihinsa aurinkoiselle ikkunalaudalle. Ei taida mitään suurempia puskia näistä tulla mutta ihan hauskan näköinen ryhmä noinkin. Vanhat terrakottaruukut toimivat tässä ryhmässä just passelisti.

Tuoksupelargonit tekevät ainakin tehtävänsä myös näin pienessä koossa. Tuoksu on huumaava!

 

Share

Ladataan...
Gardener

Niin vaan tuli sekin päivä, että vietettiin koulussa valmistujaisia. Kurssikavereista ensimmäinen valmistui jo helmikuussa, suurin osa tässä kesän kynnyksellä ja osa syksymmällä. Monesti aikuisopiskeluissa työ vie mennessään ja valmistuminen meinaa jäädä jalkoihin. Itselläkin oli vähän sellainen fiilis loppumetreillä, kun duunipaikkoja oli pahimmillaan (vaiko parhaimmillaan) 3 samaan aikaan ja siihen päälle ne viimeiset näyttötutkinnot. Nyt on kuitenkin lupa hengähtää. Floristiopiskelijat saivat omat ruusunsa vasta tänään, sillä suurin osa meistä oli viime viikonloppuna siellä tiskin takana ojentelemassa ruusuja muille tämän kevään valmistujille. 

Share

Ladataan...
Gardener

Mä en ole ehtinyt maaliskuun jälkeen tehdä yhtään mitään puutarhassa. Kevätleikkaukset omppupuihin jäivät kesken kun leikkurista katkesi nauha ja sen saapumista odoteltiin reilut 4 viikkoa. Pallohortensiassa on edelleen viime kesän kukan raadot kiinni ja moni muukin homma odottaa tekijäänsä. 

Mutta, tänään pääsin kuitenkin nauttimaan kauniista illasta. En edes harkinnut puutarhapuuhia, vaan vaihdoin puhtaat lakanat sänkyihin ja otin lasin viiniä. Huomenna on pitkästä aikaa vapaapäivä.

Odottakoon keväthommat vielä päivän, jos toisenkin.

Share

Pages