Minä ja työ (Normaali työpäivä, ei pe, la tai su)

Glitter & studs

Klo 9.30: Herätyskello soi, ja kissat villiintyy. Kömmin epätoivoisesti silmäpussieni kera ylös. Raahaudun silmät kiinni keittiöön ja ruokin kissat. Jumitan kahvinkeittimen edessä katsoen kun kahvi tippuu. Siirryn sohvalle myslin, jugurtin ja kahvin kanssa.

Klo 10.10: Havahdun siihen, että minun täytyy lähtee töihin. Kiskon kylmän kahvin napaani ja hotkin mysliä samalla kun vedän työvaatteita epätoivoisesti päälle. Unohdan rintsikat ja puran koko hemmetin vaatetuksen pois.

Klo 10.32: Olen puolessa välissä työmatkaa, kiroilen edessä olevalle traktorille ja stressaan siitä kerkeänkö töihin ajoissa.

Klo 10.59: Juoksen autolta töihin, vedän essun ja lippiksen päälle ja täytän colalasini/kahvikuppini.

Harvinaisen pirteä duuniselfie (tänäkin aamuna on ollut kiire, meikitön naama...)

Klo 11.01: Ruuhka alkaa, ihmisiä ramppaa sisälle hirveällä vauhdilla. Pitkän mietinnän jälkeen kaikki päätyvät joko Spesial Operaan, Tropicanaan ja KanaKotzoneen valkosipuli-majoneesilla.

Klo 12.00: Lähden ekalle keikalle, sekoilen limppareiden kanssa ja palaan takaisin hakemaan. Toimitan pizzan viime tipassa.

Klo 14.00: Lounas loppuu, ja meno hiljenee. Aloitan loputtoman pizzalaatikoiden taittelun (pahviviiltohaavoja ah ihanuus) tai aineiden punnitsemisen. Riisun kumihanskat yhden aineen punnitsemisen aikana ainakin 10 kertaa, koska asiakas tulee sisälle tai puhelin soi. Auta armias jos kyseessä on aurajuusto, puoliksi sulanutta juustoa on kiva punnita.

Klo 16.02: Ihmiset alkavat päästä töistä, pizzakuskin kiire alkaa. Tähän mennessä lounaan astioiden kannattaisi olla tiskattuna, mutta hei, eihän ne ikinä oo.

Klo 16.35&17.05&18.23&19.11&20.58: Piipahdan hakemassa lisää pizzoja, yleensä unohtaen dipit tai limpparin. Kiroon ääneen koska unohdin taas edellisellä pysähdyksellä ravintolassa käydä vessassa. Sama toistuu seuraavalla kerralla.

Klo 21.25: Teen loppusiivousta ja kiitän onnea että 5min päästä kuljetuspalvelu sulkeutuu, tuskin tilauksia enää tulee, tänään pääsee aikaisin kotiin.

Klo 21.29: Nettipalvelu alkaa tulostaan keikkaa ja samaan aikaan puhelin soi, ja toinen keikka tulee toiseen päähän kuljetusaluetta. Ostan batterin ja huokaisen kirouksen, tänäänkään ei pääse aikaisin kotiin.

Klo 22.20: Saavun vihdoin takaisin pizzerialle. "Työaikani" on loppunut 20min sitten. Siivoan, siivoan ja siivoan.

Klo 22.58: Laitan vihdoin viestin Herra A:lle, "nyt lähden kotiin"

Klo 23.45: Avaan kotioven, kaappaan Tigrun syliin ja pussailen sen puhki. Raahaudun iltatoimille ja kaadun sänkyyn.

 

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.