Täydellisen vaimon täydellinen koti

Glitter & studs

Esittelen teille hieman meidän täydellistä kotia. Ja koska olen täydellinen vaimo ja kodinhengetär joka leipoo pullaa joka päivä ennen miehen kotiin tuloa, kotimme kiiltelee puhtautta niinkuin aina. Koska kodinhoito on jokaisen naisen suurinta huvia ja tuottaa suurta tyydytystä ja iloa, harrastan sitä päivittäin vähintään kolme tuntia samalla kun pesen pyykkiä niin että pyykkikorimme on aina tyhjä.

Kissakodissa varsinkin on tärkeää imuroida vähintään joka toinen päivä, ettei kissankarvoja pääse tarttumaan täydellisen valkoisille sisustustyynyille.

Laajennetaas toki kuvakulmia, kyllähän tämmöisen täydellisen vaimon täydellistä kotia voi kauempaakin tarkastella, eikö?

Hups, pitäis ehkä tiskata...

Koska nämä ovat myynnissä facebook kirpparilla, näitähän ei voi järjestellä kaappeihin, kätevin paikkahan on täytttäen keittiön tuolit, eikös?

Siis sehän on loogista että jouluvalot on vaan irroitettu pistokkeesta, eikä korjattu parvekkeelta pois. Niinhän ne on ens jouluna valmiina... (ps. näitä ei irroitettu viime kesäksikään...)

Ööh, kissanlelu pöydällä, en todellakaan osaa tätä selittää? Tietokonetuoli myös hautautunut koristetyynyjen alle...

Olemme muuttaneet tähän asuntoon puoltoista vuotta sitten, ihan loogista ettei tätä telkkaria ole vielä jaksettu kytkeä toimintaan... Huomaa myös kaunis leipälaatikko ettei lidlin leipäpussit näy kuvissa sekä täydellinen tapa säilyttää kameroiden latureita.

 

Hyvää päivänjatkoa kaikille täydellisille vaimoille ja heidän täydellisille kumppaneilleen, sinkkuja unohtamatta!

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.