Ladataan...

Minireppu, asuste, jota en olisi enää koskaan uskonut käyttäväni. Kummasti vaan jo toista talvea kuljetaan yhdessä, ainakin töihin. Eväsrasia, meikkipussukka, kalenteri ja lompakko kulkevat näppärästi pikkuisessa repussani. Työasuni koostuu tällä hetkellä työpaikastani johtuen, farkuista ja hupparista, joten mielestäni rento reppu sopii paremmin kuin hyvin siihen kokonaisuuteen.

Rakastan Roxy -merkin vaatteita ja asusteita. Hamstraan tämän, varsinkin surffareiden suosiossa olevan merkin ihanuuksia yleensä Jenkeistä. Kyllähän Roxya löytyy Suomestakin, mutta olen huomannut täällä myytävien merkin tuotteiden olevan hieman hillitymmän värisiä verrattuna esim. Kalifornian valikoimiin. Siellä merkin liikkeet ovat kuosien ja värien paratiiseja. Viime talvena en päässyt toiselle puolelle maapalloa ostoksille, joten aaltojen sijasta surffailin merkin verkkokauppaan. Eihän verkkoshoppailua voi verratakkaan oikeassa liikkeessä shoppailuun, mutta myönnän huumaantuneeni myös nettikaupassa. Valikoima sielläkin oli laaja ja värikäs! Klikkasin ostoskoriin talvikengät (ne ovat kyllä mustat), vaaleanpunaisen ekonahkaisen laukun ja repun. Reppuvalikoimassa vilisi mitä ihanampia printtejä. Siitähän ei seurannut muuta kuin valinnanvaikeus. Lopuksi päädyin tähän kuosiin sen tuodessa mieleeni Honolulun kukkaset ja ne surffarit. Hurmoksissani en sitten ollut kiinnitänyt huomiota repun mittoihin niinpä tuotteiden saapuessa kotiini, totesin tilanneeni minirepun.

Hetken jouduin miettimään palautanko pikkuisen, mutta onneksi en palauttanut! Minirepusta on nimittäin tullut oikein hyvä kumppani rentoudensa ja käytännöllisyytensä ansiosta. Ja kyllähän tuo kuosi ja värit oikeasti tuovat mieleeni lämpöisen tropiikin ja saavat päivääni ripauksen rentoa surffielämää.

P.S. Minähän en ole siis ikinä edes koskenut surffilautaan :D

 

minireppu Roxy //  paita Monki //  farkut Guess //  kengät Vans

Share
Ladataan...

Ladataan...

Olen aloittanut tv.n katselu "urani" jo hyvin pienenä. Kuulin, että vauvana olin kiinnostunut telkkarissa pyörivästä mainospöllöstä, mutta taaperoikäisenä siirryin musiikkivideoihin. Elettiin 80-lukua, jolloin musiikkivideot alkoivat yleistyä, kiitos MTV.n. Vanhin siskoni muisteli juuri, kuinka hän koulusta tultuaan nappasi pikkuisen minut kainaloonsa ja laittoi musavideot pyörimään. Ei ole siis ihme, että useista kasari musiikkivideoista tulee kotoinen olo ja lapsuus mieleen. Musiikkivideoiden tollottamisen lisäksi esiinnyin itsekin mielelläni laulajana, niin kuin kuvasta huomaa :D

Nykyäänkiin musiikkivideoita tehdään, mutta tuntuu ettei niiden suosio ole enää niin huipussaan kuin MTV.n kulta-aikoina. Minä kuitenkin rakastan niitä edelleen niinpä olenkin aina liekeissä, kun joltain suosikkiartistiltani tulee uusi video! Nyt vähälle ajalle, jopa ihan tälle viikolle on youtubeen ilmestynyt monta uutta videota, joita olen katsonut haltioituneena. Haluan jakaa muutaman niistä blogissanikin (ettei fb seinäni ihan täyttyisi videoista).

Lana Del Rey: Love

Kaksi vuotta piti odottaa, että Lana julkaisi uutta musiikkia. Nyt odotus palkitaan ja uusin sinkku, `Love`, musiikkivideon kera on julkaistu. Kappale on taattua Lana Del Reyta: unenomaista kaunista laulantaa, vintagevivahteella. Sama tunnelma välittyy musiikkivideoltakin, jossa on lisäksi myös sci-fi  vaikutteita. Lanalla on videolla taas kerran ihana mekko päällään ja söpöjä kukkia tukassaan.

Lady Gaga: John Wayne

Sitten ihan eri maailmaan, Lady Gaga. Sairaan hyvä kappale ja sairaan kova video! Energinen ja hauska pätkä. Paras kohta on videon loppuvaiheessa, kun Gaga ampuu huikeilla saappaillaan :D

Katy Perry: Chained To Rhythm

Ihanalta Katy Perrylta on viimein tullut uutta musiikkia! Pastellinen musiikkivideo retro huvipuistoineen on syötävän söpö. Videolta bongattu myös super somia kenkiä!

Jenni Vartiainen: Turvasana

Jottei homma menisi liian lällyksi niin pakko ottaa mukaan Turvasana-video. Mielettömän kauniin Jenni Vartiaisen upea uusi video vetää hiljaiseksi. Se on nimittäin niin tyrmäävä. "Tuhma" kappale ja ronskit vaatteet sekä kengät pääsevät oikeuksiinsa pastellisten seinien sisällä. Onneksi videosta ei ole tehty synkkää mustaa pvc.tä vaan kuvauspaikka on huikea, aurinkoinen ja raikas.

 

Onko muitakin musiikkivideoiden katselijoita? Kiva olisi kuulla teidänkin uusia suosikkeja!

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...

Suosittelen päästämään sisäisen lapsen valloilleen aina silloin tällöin. Talvella se onnistuu aika helposti sillä muuta ei tarvita kuin pulkka, lapsi ja hyvät toppavaatteet. Lasta, omaa tai lainattua, tarvitaan fiilikseen pääsemiseen, pulkkaa alas tuloon ja toppavaatteita, no myös siihen alas tuloon. Minä lainasin siskon poikaa pulkkineen ja suuntasimme kohti paikkakunnan suurimpaa pulkkamäkeä. Kiipesin reteenä mäkeä ihan ylös saakka, koska eihän vauhti silloin pienenäkään jännittänyt. Nappasin poitsun samaan pulkkaan ja ei muuta kuin menoksi. Voin kertoa, että tässä vaiheessa niille hyville toppavaatteille oli käyttöä. Jumantsukka mitkä vauhdit! Lumi vaan pöllysi, kun yritin käsillä ja jaloilla jarrutella. Kiljuin niin kovaa, että seuralaiseni kehotti laskemaan seuraavat laskut hieman matalampaa :D

Päästessämme oikeanlaiseen vauhtiin (emme siis laskeneet enää ylhäältä saakka), ilo oli irti. Käkätimme katketaksemme! Pulkan lisäksi arkiset murheet saivat kyytiä. Oli nimittäin ihan järjettömän hauskaa hommaa.

Hiihtolomat ovat nurkan takana, joten nyt viimeistään on pakko tehdä ulkona jotain hauskaa! En ole millään muotoa talvi-ihminen, mutta pulkkamäki sai jopa unohtamaan talven ärsyttävyyden :D

 

toppahaalari Daddy`s Girl //  kengät Roxy //  pipo Made by Äiti

Share
Ladataan...

Pages