Ladataan...

Climp up the H

Off the Hollywood sign, yeah

In these stolen moments

The world is mine (do it do it)

There`s nobody here

Just us together (shut up, shut up)

Keepin`n me hot

Like July forever

Share
Ladataan...

Ladataan...

Koralli. Tuo monen kevään/kesän hittiväri. Väri, johon en tiedä miten suhtautuisin. Kuullostipas dramaattiselta :D Minulle on joskus tehty värianalyysi, jossa todettiin ettei minun kannata käyttää oranssia väriä. Ilman analyysiakin tiedän, ettei oranssi oikeasti ole paras mahdollinen väri minulle, ainakaan kasvojen lähelle. Ruskettuneiden kasvojen ja oikeanlaisen sävyn kanssa minäkin varmasti näyttäisin ihan hyvältä oranssissa/korallissa. Tiedän kuitenkin henkilöitä, joiden päällä tämän kyseisen värinen paita näyttää kadehdittavan upealta, olipa rusketusta tai ei. Olen tunnetusti pinkin rakastaja sekä suurkuluttaja, mutta välillä minäkin haluaisin pukeutua raikkaaseen ja herkulliseen koralliin. Niinpä värianalyyseja uhmaten tämän päivän asuni koostuu tikkaripaidaksi kutsumastani koralli/valkoisesta collegepaidasta ja siihen kauniisti matchaavasta uudesta kynsilakasta.

Sitten siitä uudesta kynsilakasta... Essencen meikit ovat valloittaneet meikkipöytäni laatikot aika hyvin viimeisien kuukausien aikana. Vessan hyllyt ovat täynnä toisiaan pukkivia kynsilakka pulloja, mutta ei kai yksi uusi kynsilakka pahaa tee, eihän? Hyllyillä ovat edustettuina mm. kaikki sateenkaaren värit, joten löytyyhän sieltä oranssikin, mutta silti lähiaikoina olen haaveillut ostavani hieman pehmeämmän oranssin lakan eli siis korallin värisen. Eilen suuntasin ihan vahingossa ruokaostoksille juuri siihen kauppaan, jossa Essencen meikkejä myydään ja hyllyssä minua odotteli juuri oikean sävyinen lakka.

Saisinpa tänä kesänä sen verran tervettä väritystä kasvoilleni, jotta voisin tyytyväisenä pukea aikalailla käyttämättömäksi jääneen korallin yläosan omaavan paidan päälleni. Hetkinen, ketä minä yritän huijata. Säännöistä ja rusketuksesta viis, paita taitaa eksyä päälleni jo lähipäivinä!

 

paita Sisters Point //  farkut Guess  // tennarit Puma

 

 

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...

Kyllä, olen kateellinen niille, jotka viettävät festariviikonloppua Coachellassa nyt. En ole kuitenkaan huonolla tavalla "kun en minäkään niin ei muutkaan" -kateellinen vaan "saisinpa minäkin olla mukana" -kateellinen :D 

Minut tuntevat, sekä blogiini eksyneet tietävät suuresta rakkaudestani Kaliforniaa kohtaan. Siellä paistaa aina aurinko, maisemat ovat päätä huimaavan kauniit ja ihmiset ovat rentoja sekä avarakatseisia. Kyllä sinne varmasti mahtuisi vielä yksi tämmöinen kesänlapsi asustelemaan. Tai ainakin festaroimaan!  

Rakastan California girl -tyyliä ja Coachellassa, jos missä tämä tyyli tulee upeasti esille. Tämän viikonlopun aamut olen aloittanut selaillen (olen torkuttanut tämän takia) instagramia, jonne kaikki coolit tyypit ovat lisäilleet cooleja kuvia viikonlopustaan Coachellassa

Torkutettuani liikaa tarpeeksi, olen joutunut kiskaisemaan itseni takaisin todellisuuteen ja festari farkkushortsien sijaan etsimään kaapista jotain lämmintä päälle työpäivää varten. 

Onneksi aina voi haaveilla, ja sen minä osaan!

 

kuvat Instagram

Share
Ladataan...

Pages