Ladataan...

Ilmojen jatkuessa lumisena, täytyy edelleen tyytyä pelkästään haaveilemaan kesäisistä keleistä ja kesäisistä vaatteista. Lämpimien ilmojen lisäksi haaveilen pääseväni joku vuosi Coachellaan niinpä parina viime keväänä olen innostunut H&M. n erikoismalliston, H&M <3 Coachella, antimista. Tänä vuonna verkkokaupan ostoskoriin eksyi raikkaat vaaleat farkut ja tosi coolit farkkushortsit. Farkkuihin mieltyminen oli kyllä yllätys itselleni sillä ne ovat ysärityyliset mama jeansit, joita minun ei pitänyt ikinä käyttää :D Oikeasti ihastuin niissä juuri siihen malliin, joka eroaa kaikista muista minun lukemattomista farkuistani. Halusin kuitenkin housuihin lisätä pienen persoonallisen silauksen, joten kiikutin ne äidin silitysraudan alle :D Kangasmerkit miellyttävät silmääni tällä hetkellä, joten nyt Floridan vaaleanpunainen flamingo koristaa edessä olevaa taskua ja takataskun kohdalta löytyy Route 66 -merkki. Shorteissa oli jo valmiiksi mielenkiintoiset yksityiskohdat täydellisine tekstineen ja tähtineen, joten niihin en kajonnut kangasmerkkeineni. 

Farkkuja ja shortseja testaillessani, innostuin kokoamaan muutakin Coachellaan sopivaa kamaa jätti huivin päälle. Ihana värikäs pitsimekko, jota olen käyttänyt aivan liian vähän, on viime vuoden H&M <3 Coachella -mallistosta. Kuvan musta hattu on kerran päässyt Kaliforniaan saakka, Venice beahille, mutta Coachellaa ei sekään ole vielä nähnyt.

Voitaisiko nyt sopia universumin kanssa, että kerta en tänäkään keväänä päässyt kyseisille festareille, niin saisin kuitenkin pian nauttia auringosta ja helteestä?

 

farkut H&M //  shortsit H&M //   mekko H&M //  hattu American Eagle //  aurinkolasit Marimekko //  kukkaro Guess //  huivi Ivana Helsinki

 

 

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...

Ostokset

Huippu seura

Hillitön nauraminen

Herkulliset Mansikka Margaritat

Kauneudesta nautiskelu kaikilla aisteilla

Aurinko

Linnanmäki

Tanssiminen

Kaupunkimiljöö

Konsertit (Enrique Iglesias hurmasi jälleen melkein sanattomaksi!)

 

Paluu arkeen on alkanut rytinällä tällä väsyneellä, mutta onnellisella matkalaisella.

 

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...

Vuosittain järjestettävä Met-gaala on yksi muotimaailman vuoden tärkeimmistä tapahtumista. Minulla on joulu ja juhannus sinä aamuna, kun pääsen netistä selaamaan julkkisten punaisen maton tyylit.

Tänä vuonna ihastuin dramaattisiin mustiin pukuihin. Pitsiä, kiiltoa, kauniita hihoja sekä helmoja. Nämä kuusi asua olivat minun suosikkejani upeista tummista mekoista.

Pinkki luonnollisesti saa silmäni kiilumaan innosta. En juurikaan tykkää tuubimallisista mekoista, mutta nämä kolme ovat oikeita namuja. Herkulliset värit ja upeat helmat tekevät mekoista tyttömäiset ja kauniit

 

Tässä hieman vaaleampaa värimaailmaa. Röyhelöt, mielenkiintoiset yksityiskohdat ja boheemi tyyli ovat aina yhtä ihanaa katsottavaa.

Kuvat Vogue

Voiton vei minun silmissä kuitenkin tämä upeaakin upeampi Versacen mekko. Sievä väri, ihanat yksityiskohdat ja dramaattiset hapsu "hihat" tekevät Kylie Jennerin asusta täydellisen.

Mitkä mekot olivat sinun suosikkejasi?

 

Share
Ladataan...

Pages