Ladataan...

Vietämmepä juhannusta sitten mökillä, kaupungissa, ulkomailla tai töissä niin nautitaan keskikesän öistä, jotka ovat täynnä unelmia ja taikoja.

Kauneinta Juhannusta!

 

mekko H&M <3 Coachella //  trikoot Cubus //  kengät Guess

Share
Ladataan...

Ladataan...

Rakastan vanhoja elokuvia, entisajan autoja, pin-up-tyyliä ja vanhan ajan Hollywood glamouria. Olin auttamassa viime viikonloppuna järjestetyssä ns. vanhojen autojen tapahtumassa ja pakko oli saada otettua nopea asukuva hurmaavan tankkauspisteen vieressä. 

Paidassani parveilee punaisia suukkoja, joten päätin tehdä omiin huuliinikin klassisen huulimeikin. Olisi minulla ollut asuun täydellisesti sopivat pin-up-tyyliset korkkaritkin, mutta luulen, että korot olisivat uponneet märkään nurmikkoon :D 

Jos saisin tehdä aikamatkan, tekisin sen ehdottomasti 50-luvulle! 

 

paita Mango //  housut BikBok

Share
Ladataan...

Ladataan...

Sunnuntaisin tekee usein mieli pukeutua johonkin mukavaan ja helppoon asuun. Halusin kuitenkin hieman pynttäytyä niinpä rennon college lookin sijaan lähdin etsiskelemään kaapista jotain muuta rentoa, mutta ei liian kotiasumaista. Löysinkin täydellisen mekon tämän päivän fiilikseeni ja tarpeeseeni. Sopivasti boheemi hulmuava mekko, jossa on ihanat pitkät hihat ja tähän sateiseen päivään sopiva väritys.

Mekko on Mangon syksy 2015 mallistosta, jonka kampanjan keulakuvana toimivat It Britti duo, Kate Moss ja Cara Delevingne. Olin tutustunut mallistoon ennakkoon netin ihmeellisessä maailmassa ja iskenyt silmäni kyseiseen mekkoon. Olin onneksi Helsingissä malliston tullessa kauppoihin niinpä säntäsin heti aamusta hakemaan mekkoa itselleni. En muuten hirveästi kiinnitä huomiota ketjujen mallistoihin paitsi tällaiset spessumallistot kiinnostavat aina. Tällä kertaa oikeastaan spessumallit siis :D

Mekon voisi asustaa helposti mustilla yksityiskohdilla, mutta halusin tietynlaista pehmeää värimaailmaa mukaan asuun, joten olalle hakeutui rento, mutta samalla skarppi laukku ja jalkoihin pääsivät hapsukengät, jotka löytyivät lastenpuolelta pari vuotta sitten, kun etsin hippi aiheisille syntymäpäiväjuhlilleni asua :D Meikkauspöydältä valitsin päivän meikkiä varten lilaa luomiväriä ja lilaan taittuvan mattahuulipunan.

Eiköhän tällä asulla voi liihotella yhden sunnuntain? Rentoa sellaista muillekin!

 

mekko Mango //  laukku Sisley //  huulipuna Kylie Cosmetics //  kengät H&M

Share
Ladataan...

Pages