Ladataan...

En aio vielä luopua kesäisistä vaatteista, mutta silti olen alkanut ahkerasti selailelemaan niin netistä kuin lehdistäkin, tulevan syksyn muotia. Täytyy sanoa, että hyvältä näyttää! On kukkakuosia, hopeaa glitteriä, hapsuja ja höyheniä. Plus yksi ihana materiaali, jota en olisi uskonut käyttäväni, se on sametti.

Kuvan toppia jouduin harkitsemaan jonkin aikaa ja se ei ole tavanomaista käyttäytymistä minulta, joka yleensä tietää välittömästi tykkääkö jostakin vaatteesta vai ei. Toki hurmaava vanhan roosan sävy veti minua puoleensa, mutta materiaali hieman arvelutti. Lumoava väri vei kuitenkin voiton ja annoin sametti topille mahdollisuuden. Onneksi annoin, sillä nyt toppi on yksi lemppareistani! Löysin vielä samaa sävyä olevat tennarit, jotka kruunavat samettisen arkilookin.

Syksyn muodista puhuttaessa voin lisäksi paljastaa ettei sametti ole ainoa hurahdus.... Yksi väri, jota en yleensä edes harkitse pukevani päälleeni, saapui kuitenkin pitsisenä vaatekaappiini... Siitä lisää myöhemmin :D

Kenet muut sametti on temmannut mukaansa?

 

 

toppi Cubus // t-paita H&M //  housut Cubus //  kengät XTI

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...

Kesäloma, mökkeily ja saunominen. Eikös tuossa tullut mainittua kolme asiaa, jotka ilmeisesti kuuluvat monen suomalaisten kesänviettoon? Meidän pienessä perheessä ei vietetä oikeastaan ikinä kesälomaa. Siihen vaikuttaa monta seikkaa, mutta asia on kuitenkin niin, ja siihen olemme tottuneet. Tästä syystä, varsinkin nuo mainitsemani kaksi sanaa kesäloma ja mökkeily, ovat meille hieman "vieraita" :D Viime lauantaina tuli kuitenkin oiva tilaisuus päästä nauttimaan idyllisiin maisemiin (20min kotoa) savusaunan pehmeistä lämmöistä ja mökkeilystä. Päätimme tarttua tilaisuuteen ja viettää 24 tunnin mittaisen kesäloman!

Maailman parhaassa savusaunassa minut vastottiin ja muutenkin sain nauttia ympärilläni olevasta luonnosta kaikin aistein. Annoimme lempeiden löylyjen kaikessa rauhassa rentouttaa mielemme ja kroppamme. Maltettuamme poistua lauteilta, alkoi kesäisten grilliherkkujen valmistaminen. Minähähän siihen hommaan en näppejäni sotkenut (loma), vaan keskityin nautiskelemaan viileää juomaa miehen touhutessa ruokien parissa. Siinä se vain valmistui herkullinen ateria pihveineen, salatteineen sekä makkaroineen. Juhla-ateriaksi ristimämme illallinen nautittiin ulkona, kauniisti pimenevässä elokuun illassa. Kuohuvaa lasiin ja tsin tsin!

Herkkuttelun jälkeen olimme valmiita siirtymään majapaikkaamme (ei kylläkään airbnb) mökille. Juttua (ja olutta) vielä riittäessä päätimme, en osallistunut tähänkään tehtävään :D, laittaa tulet mökin pihassa olevalle nuotiolle. The Doors kuului autosta ja nautimme pimeässä yössä tulen lämmöstä ja loisteesta.

Päiväunethan kuuluvat lomaan ja sattuneesta syystä kun mökkiä ei tarvinnut sunnuntaina luovuttaa klo. 12.sta mennessä, nukuimme rauhassa pitkään ja otimme vielä ne päiväunetkin ennen kesälomamme päättymistä.

Taas kerran tuli huomattua kuinka asioista saa omalla asenteella ja hyppysellisellä mielikuvitusta, spesiaalimpia. Meillä oli vapaa-aikaa yksi ilta ja yö, mutta ristimällä sen kesälomaksi, tuntui kuin olisimme oikeasti olleet pidemmälläkin (niin ajallisesti kuin maantieteellisestikin) lomalla!

Ei se määrä vaan se laatu (niin kuin laukuissakin) !

 

Share
Ladataan...

Ladataan...

Jos sadekeleistä etsii jotain positiivista niin se on ehdottomasti mahdollisuus pukeutua farkkuihin. Minä olen farkkutyttö, siis rakastan nuita ajattomia ja melkein joka tilanteeseen passaavia legendaarisia housuja. Suuri rakkauteni kyseisiä kaksilahkeisia kohtaan on asuvalintojeni lisäksi nähtävillä vaatekaapissani. Omistan, öööööö, en uskalla edes laskea monetko parit, kyseisiä pukeutumisen sankareita. Ja voin kertoa ettei tilannetta yhtään helpota se, että farkut ovat myös olennainen osa työtäni. Sen ansiosta kaappeihini ei ole ainakaan tullut lisää tilaa, päin vastoin :D

Erilaisia malleja minulta löytyy niin pilleistä leveä lahkeisiin yksilöihin kuin matalasta vyötäröstä korkeaan vyötäröön. Viime vuosina olen ihastunut varsinkin korkeavyötäröisiin farkkuihin. Niiden sisälle saa näppärästi laitettua paidan helman joko kokonaan tai osittain. Kyllähän korkeavyöröiset housut ovat astetta naisellisempiakin. Työpaikaltani kotiin olen kantanut itseasiassa (tähän mennessä) pelkkiä korkeavyötäröisiä yksilöitä.

Farkkuja minulle on kertynyt monilta eri merkeiltä, mutta kyllä Guess kuuluu denimin aatelistoon. Myönnän joka Amerikan reissullamme matkalaukkuni (ehkä matkakumppaninikin laukun) täyttyneen ihan huomaamatta kyseisen merkin farkuista. Puolustuksekseni haluan kuitenkin todeta, että kaukaa roijanneeni farkkujen käyttöaste on todella kova, joten sallittakoon tämä tapa minulle :D

Kuvien farkut olen itseasiassa tuonut lähempää, Roomasta nimittäin. Ne ovat ensimmäiset Guessin korkeavyötäröiset yksilöt, joiden kultaisiin nappeihin ihastuin ensisilmäyksellä. Farkkujen lisäksi törmäsin, siis aivan sattumalta, paitaan jossa koreilivat myös kultaiset kimallukset. Sold!

Farkut, olette housujen kuninkaita!

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...

En voi uskoa, että ensimmäisestä postauksestani on jo vuosi! Muistan sen illan kuin eilisen, kun hakkasin jännittyneenä tietokoneen näppäimistöä hullun lailla saadakseni Glow & Edge by Krista. n aloitettua. Meillä oli kotona joku riita käynnissä ja mielenosoitukseksi painelin makuuhuoneeseen läppäri kainalossa kirjoittamaan, kuitenkin vain huomatakseni, että sänky ei ole paras paikka näille hommille :D Kyyhötin selkä lytyssä monta tuntia tekemässä postaustani. Pahinta oli, kun netti pätki ja pelkäsin menettäneeni kirjoitukseni. Jouduin välillä poistumaan huoneesta ulos saakka tuulettamaan päätäni, mutta riidan takia naama oli pidettävä pokerina ei minulla tässä ole mitään tilannetta päällä vaikka oikeasti olisin halunnut ääneen rähjätä :D Loppujen lopuksi postaus tuli kuin tulikin julkaisu valmiiksi ja niin rakas harrastukseni pääsi alkuun.

Olen lukenut muotiin keskittyviä blogeja vuosia ja niiden täydellisyys loivat paineita oman blogini tekoon. Olen aika malttamaton persoona, haluan oppia kaiken heti, joten ruoskin itseäni ajatuksella, että minunkin blogin täytyy olla heti super ammattimaisen näköinen. Sitten päätin, että koska teen tätä sydämmellä ja omalla persoonallani, niin blogin ei todellakaan tarvitse olla täydellinen. Riittää, että se on puhtaasti minun näköinen ja oloinen. Blogin kirjoittaminen on minulle heti pukeutumisen/muodin jälkeen seuraava vahvin itseni ilmaisemisen keino, joten hittoon täydellisyys ja tervetuloa persoonallisuus! Sama ajatus pätee niin pukeutumiseni kuin ylipäätänsä elämänikin kanssa, joten miksei bloginikin.

Haluan tehdä mahdollisimman paljon asioita joista nautin. Blogin kirjoittaminen on yksi niistä ja tämä on antanut minulle paljon hyvää. Väitän, että blogini ansiosta olen alkanut huomioimaan ympäristöäkin tarkemmin. Kiinnitän yksityiskohtiin enemmän huomiota, koska katselen paljon asioita valokuvauksellisessa mielessä. Kännykäni on täynnä esim. kukkien kuvia, jotka olen näpsinyt jonkin hienon yksityiskohdan takia. Näin olen katsonut kukkaa hieman syvemmin enkä vaan ohittanut kaunista asiaa. Vaikea selittää, mutta jospa ymmärtäisitte :D

Sitten ne asukuvat. Monet läheisistäni eivät todellakaan harrasta asukuvien ottamista eivätkä varmaan ymmärrä minun mieltymystäni asiaan. Minulle kuvien ottaminen asuistani on kuitenkin ollut jo ennen blogia mukavaa ajanvietettä ja mielestäni blogi on oiva paikka jakaa lookkini. Itse rakastan erilaisten tyylien bongailua niin kadulla kuin netissäkin sillä saan paljon inspiraatiota ihmisten pukeutumistyyleistä. En jaa omia asukuviani esitelläkseni pelkästään vaatteita vaan toivon omankin tyylini antavan jollekin oivalluksia pukeutumiseen ja ehkä jopa inspiraatiota. Tyyliäni ei voi lokeroida, jonka takia koen sen mielenkiintoiseksi.

Vielä minulla on bloggaamisessa paljon opeteltavaa, mutta yhden asian olen päättänyt pitää kirkkaana mielessäni. En aio jatkossakaan liikaa miettiä muiden mielipiteitä. Haluan blogini olevan helposti lähestyttävä ja aito. Minulla on intohimo kirjoittamista, muotia ja inspiraation jakamista kohtaan, joten aion jatkaa omalla persoonallani kirjoittamista ja yritän jatkossa tuoda sitä vielä enemmän esille. Esillä oloa saa myös jatkaa sellainen tietty rosoisuus. Se kuuluu persoonaani, tyyliini ja elämääni. Sen takia kirjoitankin blogia nimeltään Glow & Edge by Krista

 

 

 

mekko Ivana Helsinki //  hattu American Eagle //  kengät H&M

 

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...

Jos olet syntynyt rock legendojen Kurt Cobainin ja Courtney Loven tyttäreksi, on aika todennäköistä, että sinunkin olemus tulee olemaan viehättävän cool. Ja sitähän Frances Bean Cobainin olemus ja tyyli ovat. Siksi hän tähdittää juttusarjani kolmatta osaa, ja on yksi tyylimuusistani

Nirvanan musiikkiin tutustuin pienenä isosiskoni kautta. Muistan vieläkin hänen huoneen seinällä roikkuneen ison mustavalkoisen Kurt Cobainin julisteen :D Teininä sitten aloin itsekin fanittamaan Nirvanaa ja varsinkin Kurt Cobainia. Hänen renttu tyylinsä, pois lukien ällöttävät flanelli ruutupaidat, viehättivät kovasti ja onhan hän edelleenkin mielestäni mielenkiintoinen ihminen. Tai siis oli.

Frances Bean Cobain on sanonut, että ysäri nostalgia ei ole hänen juttunsa, mutta kyllä hänen tyylissä toistuu isä Cobainin ansiosta muotiin tulleet elementit. Frances Beanin look näyttäisi aika usein nimittäin koostuvan minunkin fanittamistani repale farkuista, rennoista t-paidoista, asusteista (mm. tupakka) ja tummista huulista. So 90`s, mutta hyvällä tavalla 90`s. Minäkään en kestä ysäri kouhotusta, en sitten yhtään!

Frances Bean näyttäisi käyttävän paljon mustaa, mutta on hänen tyylissään nähtävillä myös raikasta valkoista. Käyttääpä hän suorastaan jopa romanttisia vaatteita vaikka aika badass onkin. Minä rakastan pitsiä, kerroksellisuutta ja lyhyitä helmoja. Siksi valitsin juuri nämä kuvat postaukseeni. Hei ja vasemman puolimmaisessa kuvassa näkyvä pusakka ja saappaat ovat ihanat!

Dramaattisuus pukeutumisessa ja ylipäätänsä kaikessa kiehtoo minua, joku voisi väittää että liikaakin :D Pukeutumisessa dramaattisuus näkyy Frances Beanilla väreissä, joita hän suosii. Hänen juhlatyylissään on usein näkyvissä kultaista ja mustaa. Samoin myös arkena nähtävillä on paljon mustaa, dramaattisuutta asusteissa (mm. se tupakka), ja meikissä. Nuo tummat huulet kruunaavat lookin kuin lookin.

Frances Beanin moitteeton meikki, sekä niin cool ja rento hiustyyli pääsevät kuitenkin eniten oikeuksiinsa näissä yllä olevissa kuvissa, joita ihailen niin paljon, että voisin teettää niistä vaikka julisteen seinälleni. Frances Bean ei omien sanojensa mukaan viihdy kameran edessä, mutta teki poikkeuksen (onneksi!) Marc Jacobsonin pyytäessä häntä kevät/kesä 2017 kampanjansa kasvoksi. Ajatuksena oli, että vaatteet näyttäytyisivät super mallien sijaan normaalimman naisen päällä. No mielestäni Frances Bean on kaikkea muuta kuin tylsä normaali. Kuvia varten on käytetty ainoastaan Cobainin omia meikkejä, eikä hänen hiuksiakaan ole laitettu ammattilaisten toimesta. Liekkö se rentous syynä kuvien täydellisyyteen, tai sitten se johtuu tuosta mekosta, joka on niin upea etten kestä.

kuvat Pinterest

Lukuisia Frances Beanin kuvia selanneena ja hänestä kertovia artikkeleita lukeneena voin todeta, että tässä naisessa on hurjan paljon sellaista hiljaista särmää, jota minä arvostan ja ihailen.

Se mekko taitaa valitettavasti jäädä haaveeksi, mutta Cobainin tyylistä inspiroituneena kävin ostamassa kauniin tumman huulipunan, joka kantaa sopivasti nimeä Simply be an icon.

 

 

 

Pinterest

Bloglovin`

Facebook

Instagram

 

 

 

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...

Meinasin jo luopua ruusuisen värisistä hiuksistani, mutta kampaajan penkkiin istuessani päätinkin, että en ole vielä valmis siihen :D Onneksi niin, koska kyllähän viime viikkoisen syntymäpäiväni kunniaksi kampaajani loihtima rusetti näytti super söötiltä juuri kultaisen vivahteisessa, ruusuisessa tukassani.

Sama väri maailma toistui hiusteni lisäksi syntymäpäivä asussani. Ruusukvartsin värinen paita ja kermaisen kinuskin sävyinen laukku kultaisine yksityiskohtineen, sekä rennot farkut ja söötit bunnyt toimivat loistavasti aamusta iltaan saakka.

Olen huomannut, että pikku hiljaa mieleni alkaa tekemään muutakin kuin hempeitä sävyjä, johtunee juuri alkaneesta elokuusta ja tulevan syksyn muodista, mutta siltikään yhtä asiaa ei voi kieltää: Pink makes everything look pretty!

 

 

paita Cubus // farkut H&M <3 Coachella //  laukku Louis Vuitton //  kengät Minna Parikka

 

 

Share
Ladataan...

Pages