Golden Globes mekot

Golden Globesista alkaa aina vuoden palkintogaala hullutus, Jenkeissä siis. Minä rakastan punaisen maton glamouria niinpä surffailen netissä tuntikausia katsellen julkkisten upeita asuja, meikkejä ja kampauksia. Valitsin lempiasuni sadan asun joukosta ja tässä ne ovat:

Kylien (oikealla) asu on ihana. Mekon leikkaukset ja kaula/hartia asuste ovat hyvin mielenkiintoiset. Tyttöjen hiukset on laitettu mukaville arkisille sykeröille, jotka tuovat hyvää vastapainoa kaikelle tuolle kimallukselle.

Emma Stonen mekko on niin herttainen etten kestä! Kaunis vaaleanpunainen mekko, jossa ihanat hopeiset tähti yksityikohdat vievät sanan söpö aivan uusille leveleille.

Zoe Saldanan purkan värinen mekko kaikkine hörsylöineen ja rusetti vöineen on vaan kertakaikkisen upea. Itse olisin ehkä valinnut rusetti vyön sijaan hieman rouheamman vyön, mutta siis ihana asu.

Lily Collins, ei varmaan tarvitse selittää miksi valitsin tämän. Mekkohan on suoraan kuin Barbien vaatekaapista. Tumma huulipuna on jo pitkään ollut in ja sellainen yhdistettynä näin herttaiseen asuun = perfect match. Olen itsekin hullaantunut maalailemaan huuliani tummiksi.

Blake Livelyn gaala tyyliä kuvaa yksi sana: glamour. Versacen dramaattinen luomus kultaisine yksityiskohtineen hipoo täydellisyyttä. Punaiset pusuhuulet olisivat myös passanneet asuun, mutta simppelimmät nude huulet tuovat raikkautta kokonaisuuten. 

Nicole Kidmanin mekko on "perus kaunis". Hopealla kimalteella ei voi mennä pieleen. En ole vaan päättänyt tykkäänkö vai en hihoista..

Ruth Negga oli pukeutunut Louis Vuittonin upeaan mekkoon. Keskellä kulkeva vetoketju tekee mekosta hyvällä tavalla hieman erilaisen. Hei ja paljetit ovat aina paljetit.

Ei yllätä, että Emily Ratajkowski oli laittanut ylleen rohkeilla leikkauksilla varustetun mekon. Hänen kroppallaan se onkin kannattavaa :D Mekon kangas ja väri ovat todella kauniit samoin kuin edessä kulkeva hopeinen koriste. Asuun olisi myös sopinut kiiltävät piikkisuorat hiukset.

Julianne Houghin mekko on pitkä versio taitoluistelijoiden kisa-asuista. Kaunis. Hei, mutta tähän asuun olisin kaivannut niitä punaisia huulia!

Diana Krugerin asussa kimallus on taattua. Raidat puvussa ovat aika hauskat. Yksi miinus kengistä. Yksinkertaisemmat kengät olisi mielestäni olleet paremmat asuun.

Ei ole mikään salaisuus, että bling is my thing. Tämä asia kyllä on nähtävissä valitsemissani kuvissa. En vaan mahda mitään, että kimallus, paljetit, hopea, kulta ja vaaleanpunainen saavat sydämeni hyppäämään. Kaiken tämän glamour huurun keskellä voin vaan todeta, että minäkin haluan gaala bileisiin!

kuvat: Glamour

 

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.