Home alone

Vietätkö sinä mielelläsi aikaa yksin? Minä vietän. Varsinkin hektisen päivän päätteeksi on ihanaa olla hetki ihan yksin kotona (pientä koira ystävää lukuun ottamatta). Viihdyn jopa niin hyvin yksikseni, että välillä tunnen huonoa omaatuntoa, kun en esimerkiksi vapaapäivänä säntääkkään kyläilemään. Kiire tai lapset ovat yleisiä selityksiä, jos ihmistä ei näy tai kuulu vähään aikaan, mutta saako halu viettää aikaa yksin olla syy "näkymättömyydelle" ?

Mieheni on paljon töissä ja joskus minulta kysytäänkin, miten saan aikani kulumaan yksin. Voisin toki väittää tekeväni jotain aikuismaisen järkevää, kuten siivoavani tai urheilevani, mutta harvoin minä sellaisia teen :D Yleensä yksin ollessani teen tähän blogiin liittyviä juttuja tai luen blogeja, kirjaa tai muotilehtiä. Usein myös katson telkkaria tai netflixiä. Kun sanon usein, tarkoitan tässä kohtaa aina :D Sukkuloin netissä, ihaillen mielenkiintoisia katu-/julkkistyylejä sekä överi kalliita laukkuja ja mekkoja. Musiikkia suurkulutan myös yksin ollessani. Kotona joko katson youtubesta musiikkivideoita tai muuten vain annan levyjen soida. Joskus autolla ajaessa esimerkiksi töistä kotiin, en malta vastata puhelimeen, koska haluan kuunnella musiikkia täysillä, yksin.

Jotkut tuntevat huonoa omaatuntoa katsellessaan liikaa telkkaria tai nettiä, mutta minä en tunne. Saan hirveästi inspiraatiota katselemistani asioista, joten koen ruokkivani silmiäni ja sieluani. Kielipäätäkin voi jumpata katsomalla vieraskielisiä ohjelmia ilman tekstityksiä, jos nyt haluaa lisätä tehokkuutta tekemiseensä :D

Vaikka viihdynkin hyvin yksin niin en aio kuitenkaan täysin erakoitua. Mielessä pyörii jo monenlaista suunnitelmaa, joita en aio toteuttaa yksinäni ;)

 

 

takki Sweet Sktbs //  housut Sisters Point //  kengät Vans //  laukku Guess

 

 

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Huonon omatunnon tunteminen tollaisista asioita on ihan hölmöä! :) Jos siitä saa iloa ja se rentouttaa, ihan mahtavaa. Oot silloin parempaa seuraa myös muille (siis silloin kun huvittaa mennä muiden seuraan). <3

Glow And Edge by Krista

Kiitos kommentistasi, puhut niin totta :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.