Tule kesä nyt!

Ilmojen jatkuessa lumisena, täytyy edelleen tyytyä pelkästään haaveilemaan kesäisistä keleistä ja kesäisistä vaatteista. Lämpimien ilmojen lisäksi haaveilen pääseväni joku vuosi Coachellaan niinpä parina viime keväänä olen innostunut H&M. n erikoismalliston, H&M <3 Coachella, antimista. Tänä vuonna verkkokaupan ostoskoriin eksyi raikkaat vaaleat farkut ja tosi coolit farkkushortsit. Farkkuihin mieltyminen oli kyllä yllätys itselleni sillä ne ovat ysärityyliset mama jeansit, joita minun ei pitänyt ikinä käyttää :D Oikeasti ihastuin niissä juuri siihen malliin, joka eroaa kaikista muista minun lukemattomista farkuistani. Halusin kuitenkin housuihin lisätä pienen persoonallisen silauksen, joten kiikutin ne äidin silitysraudan alle :D Kangasmerkit miellyttävät silmääni tällä hetkellä, joten nyt Floridan vaaleanpunainen flamingo koristaa edessä olevaa taskua ja takataskun kohdalta löytyy Route 66 -merkki. Shorteissa oli jo valmiiksi mielenkiintoiset yksityiskohdat täydellisine tekstineen ja tähtineen, joten niihin en kajonnut kangasmerkkeineni. 

Farkkuja ja shortseja testaillessani, innostuin kokoamaan muutakin Coachellaan sopivaa kamaa jätti huivin päälle. Ihana värikäs pitsimekko, jota olen käyttänyt aivan liian vähän, on viime vuoden H&M <3 Coachella -mallistosta. Kuvan musta hattu on kerran päässyt Kaliforniaan saakka, Venice beahille, mutta Coachellaa ei sekään ole vielä nähnyt.

Voitaisiko nyt sopia universumin kanssa, että kerta en tänäkään keväänä päässyt kyseisille festareille, niin saisin kuitenkin pian nauttia auringosta ja helteestä?

 

farkut H&M //  shortsit H&M //   mekko H&M //  hattu American Eagle //  aurinkolasit Marimekko //  kukkaro Guess //  huivi Ivana Helsinki

 

 

 

 

Share

Kommentit

MarikaJohannaP
Hey girl

Ihanat nuo vaaleat farkut! Mäkin haaveilen Coachellasta, toivottavasti päästään kummatkin sinne vaikak jo ensi vuonna :)!

Glow And Edge by Krista

Kiitti! Ne on kyllä kivat :) Otetaan tavoitteeksi Coachella 2018!!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.