Tyylimuusat, osa 4

Tämän kuukauden tyylimuusani on persoonallisen äänen omaava laulaja Jannika B. Persoonallisen lauluäänen lisäksi Jannika B.llä on persoonallinen ja hyvin mielenkiintoinen tyyli, jonka haluaisin esitellä juttusarjani neljännessä osassa.

Apulanta-yhtyeen solistin vaimon tyylistä löytyy monta kiinnostavaa kulmaa ja yksi niistä on ehdottomasti rock-henkinen pukeutuminen.

Rosoisen ja herttaisen yhdistelmä toimii täydellisesti Jannikan B.n asussa, joka nähtiin Apulanta-elokuvan ensi-illassa. Nuin minäkin olisin rockarin vaimona pukeutunut mieheni tärkeään tilaisuuteen :D

Denim ja oversize vaatteet ovat minunkin lemppareita niinpä iso farkkitakki kangasmerkeillä varustettuna, täytyy ehdottomasti esitellä. Alta näkyy simppelin tyylikäs vaalea mekko, joka tuo taas sopivasti naisellisuutta hieman rähjäiseen takkiin. Juuri se vastakohdilla leikittely tekee pukeutumisesta ja asuista mielenkiintoisia!

Kimallus ei koskaan ole pahitteeksi, joten kurkataan seuraavaksi Jannika B.n juhlatyyliä.

Hopeaa, pastellia ja pörröä. Elementit, jotka toistuvat myös omassa pukeutumisessani. Tämä oikealla puolella oleva mekko on kerrassaan hurmaava! Pastelli hiukset ja kynnet sopivat siihen täydellisesti. Mieleeni tulee merenneito :D

Jannika B ihastutti tämän vuoden Emma Gaala tyylillään. Hän kertoi, että ei yleensä pidä hiuksiaan kiinni korviensa takia, joista häntä koulussa kiusattiin. Huomatessaan tyttärensä perineen samanlaiset korvat Jannika päätti ettei häpeile omiaan enää. Hyvä niin! Juhlatyyli kampausta myöten oli todella kaunis.

Jannika B.n juhla-asut ovat nyt todettu häikäiseviksi, mutta kyllä hänen arkisempi tyylikin näyttää erinomaiselta.

Repale farkuilla ja kiiltävällä bomberilla ei voi kuin onnistua. Ruutukuosi ei pääse minun vaatekaappiini saatikaan päälleni, mutta Jannika B.n asuun se passaa loistavasti.

30. heinäkuuta Jannika B.n instagrammiin ilmestyi kuva, johon oli liitetty pitkä teksti. Tekstistä kävi ilmi, että tämä lahjakas laulaja oli ymmärtänyt palaneensa loppuun, uupuneen ja sairastuneen masennukseen. Hän paljastaa kuinka epävarmuus ja pelko olivat hallineet hänen elämäänsä ja sen myötä ammatillinen itsetuntokin oli kadonnut täysin. Hän kertoo tunteneensa itsensä huonoksi, rumaksi ja riittämättömäksi kaikin tavoin. Onneksi hän haki apua ja opettelee nyt suorittamisen sijaan nauttimaan elämästä. Jutun luettuani tästä upeasta laulajasta tuli jotenkin inhimillisempi. Uupumuksesta ja masennuksesta ei mielestäni koskaan puhuta liikaa. Näitä kahta viheliäistä asiaa on valitettavasti näkyvillä turhan monella ihmisellä. Kun pitää olla sitätätäjatuota niin kaikessa siinä hulinassa saattaa kadottaa itsensä ja palaa loppuun. On siis äärimmäisen tärkee, että näistä asioista puhutaan mediassa.

Silloin kun maailma murjoo, kietoudutaan johonkin pehmoiseen ja lämpimään :) Keltaista en juurikaan osaa itse käyttää, mutta onhan tuo Jannika B.n päällä oleva keltainen neule super herttainen.

Musiikkivideon myötä kysytään mekin itseltämme tärkeä kysymys Muistinko olla itseni herra / Muistinko tehdä niinkuin tahdoin

 

 

 

 

Share

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Jannika B:llä on ihanan persoonallinen ja tunnistettava tyyli! Hiukset ovat aina olleet upeat!

Glow And Edge by Krista

Niinpä! Juuri siksi hän onkin yksi tyylimuusistani enkä taida olla ainoa hänen tyylinsä fanittaja :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.