Ladataan...
The Good Morning

Eka vlogi on täällä! Jeeeeee! Ja kyllä sitä on hiottukin niin maan perkeleen monta tuntia. Huh! Ja ihanaa on ollut. Ihan nälkäisenä tänään jo hyökkäämässä uuden projektin kimppuun eli videoiden tipahtelu jatkukoon.

Suoraan sanottuna on aika rampa olo tämän tekstin kanssa nyt. Tuntuu, etten osaa enää kirjoittaa. Mietin tänään aamulenkillä sitä, miten suhtautumiseni kirjoittamiseen on muuttunut. Tai meidän välinen suhteemme on jotenkin muuttunut. Kynä tylsyy kun sitä ei käytä. Outoa, että pystyn elämään onnellisena ilman, että kirjoitan. Mihinköhän minä puran kirjoittamistarvettani? Veikkaan pyllyn heiluttamista, snäppiä ja kylmiä suihkuja.

Mennään vlogiin! Ajateltiin, ettei haluta hirveästi höpöttää kameralle, vaan kuvata enemmänkin vaan meidän elämää ilman suurempia selittelyjä. Toivottavasti toimii myös teidän mielestä! :) Kamera vaan hengaili messissä REC päällä ja no, editointiurakka oli myös sen näköinen, heh.

Pakko kertoa kuvauspäivälle sattunesta FOXTRAIL-seikkailusta, johon osallistuttiin. Kyseessä on siis "kaupunkiseikkailu", joka on vähän kuin Helsingin Amazing Race. Ratkottiin vihjeitä ja seikkailtiin neljän hengen ryhmällä keskustassa kolmisen tuntia. Välillä tietty napattiin take-away kahvit, syötettiin toisillemme kirsikoita ja paistateltiin auringossa. Ihan huikea konsepti, oli kyllä niin hauskaa! Ryhmätyöskentelytaidotkin pääsivät koetukselle sitten kouluaikojen. Mentiin Samuelin kanssa ihan lapsi-modeen; juostiin, innostuttiin ja jäätiin melkein jokaisen ratikan alle kun keksittiin ratkaisu ja unohdettiin liikenne.

[embed width="810" height="454"][/embed]

Share

Ladataan...
The Good Morning

Meitsistä tuli tänä aamuna tubettaja! Ihan kreisiä. Tämä elämä. Huhhuh. Introvideota on kuvattu, haravoitu ja hiottu ja tässä se olis kokonaisuudessaan, olkaa hyvät! KAISAMBU! Nyt mennään tosi kovaa.

 

[embed width="810" height="454"][/embed]

Maanantaina tulee ensimmäinen vlogi ulos. Käy tilaamassa, jos et oo vielä käyny! ;)

Olette olleet myös vähän huolissanne siitä, jääkö blogi nyt kokonaan pois tämän youtube-kanavan myötä. Ei jää! :) Heti ensi viikolla tulossa ainakin uutta superfood-postausta. Koitan jonglöörata näillä kahdella kanavalla nyt ainakin hetken. Tulevaisuus näyttää sitten onko molempien händläys mahdollista pidemmän päälle. <3

Ihanaa viikonloppua!

Share

Pages