Ladataan...
Haaveista todeksi

Muuttolaatikoita lojuu ympäriinsä. Jokapaikassa on tavaraa ja rompetta. Papereita, jätesäkkejä, muovikasseja, lisää muuttolaatikoita. Stressaa. Ja ahdistaa, vaikka samalla myös hieman kutkuttelevasti jännittää ja on innoissaan. Ihan vaan omasta puolestani. Toisten fiiliksiin en ota kantaa.

Ensiviikolla olisi tarkoitus muuttaa. Avaimen saan jo nyt perjantaina. Pääsee oikeasti katsomaan paikkaa ja hieman miettimään mitä vielä tarvitsee.

Tunteet ovat olleet melkoista vuoristorataa. Välillä hirvittää hypätä taas tyhjän päälle. Välillä tulee itku ja harmistus. Välillä olen ihan onnessani. Mutta päällimmäiseksi on noussut kiitollisuus. Olen niin uskomattoman kiitollinen kaikesta mitä olen saanut. Minulla on aivan mahtava ystäväpiiri. Oikeasti ystäviä, jotka tukevat ja auttavat. Sanovat että kyllä sä pärjäät. Ja jos et pärjää me autetaan. Ihan mahtavaa. Joku aina kysyy tarvinko jotain? Onko mulla kaikkea? Voisiko auttaa jotenkin? Voi kumpa itse osaisin olla jotenkin yhtähyvä silloin kun minua tarvitaan.

Iso kiitos jokaiselle. Tulen sitten vuorostani jeesimään kun sitä tarvitaan.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Haaveista todeksi

Ei käynyt kuten kuvittelin. En saanut unelmatyötäni, enkä siis päässyt vaihtamaan työpaikkaa. Sen sijaan sain kamalia ahdistuskohtauksia, menetin ruokahaluni, elämäniloni ja hermoni. Sinnittelin hetken kunnes erään työkeikan jälkeen romahdin ja se riitti minulle. Ei ole mitään mieltä uuvuttaa itseään ihan loppuun tuollaisen homman kanssa. Onneksi on hoitokontakti ja loistava psykiatri joka otti asian heti tosissaan. Nukkumiseen kahta lääkettä, ahdistukseen yhtä, ja sitten vielä peruslääkkeet. On siinä nappia poikineen. Antaisin melkein mitä vain jos saisin oloni tavalliseksi ja kamalan ahdistuksen pois.

Eniten ehkä ärsyttää se, että puolivuotta meni jo tosi hyvin ja tasaisesti. Ei ollut mitään heittelyitä minnekään suuntaan, jotai npientä nyt lukuunottamatta, mutta noin pääpiirteissään. Ja nyt sitten sai tällaisen riesaksi. Töissä ei tätä oikein ymmärretä, ihan kun olisin mielelläni ja "helposti" sairaslomalla. Jep jep. Veikkampa että jos hetkeksi astuisivat minun housuihini ei enää olisi sama ääni kellossa. Nyt sain vain syyttelyitä ja kiukkua kun ilmoitin että sairasloma jatkuu. Ei todellakaan tee mieli palata tuollaiseen paikkaan enää. Toivottavasti löytyy jotai muuta duunia piakkoin.

Jos nyt hommasta hakee jotain positiivista, olenpa taas kantapään kautta oppinut jotain. Ainakin sen mihin minusta ei ole.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Haaveista todeksi

Olen aina olut hyvin intuitiivinen ihminen, tehnyt niinkuin hyvältä on tuntunut ja joskus se on ajanut minut kummallisiin paikkoihin. Mutta kaikella on ollut tarkoituksensa. Myöhemmin on nähnyt kuvion jonka kartalle piirtyneet pisteet ovat piirtäneet. Vaikka joskus tuntuu että on aivan hukassa ja kaikki on sekaisin ja yhtä mylläkkää, on kaikella aina ollut tarkoituksensa. Myöhemmin näkee selvemmin.

Nyt olen saanut kokea nahoissani mitä tapahtuu kun ei luota vahvaan vaistoonsa. Hain hetken mielijohteesta työtä josta olen joutunut toteamaan että en ole oikeasssa paikassa. Olisi pitänyt kuunnella kehon ja mielen viestejä. Huomasin ne kyllä, mutta ehkä se oli egon puhetta joka hiljensi äänen. Toisaalta, nyt olen yhtä kokemusta viisaampi ja tiedän mihin minusta ei ole. Tämä työ antoi myös paljon rohkeutta ja itseluottamusta. Olen nyt pienen pienen hetken päässyt vasta tutustumaan työhön, ja olen aivan 100% varma tunteeni oikeudesta. Olen aina hokennut itselleni että pienen hetken seisoo vaikka päällään, ja siltä tämä nyt tuntuu. Olen kyllä vahvasti luottavainen että kaikki järjestyy ja asiat loksahtavat paikoilleen. Laadi njo varasuunnitelmankin. Olen sellainen että tarvitsen jonkun backplanin vaikka se sitten jäisikin toteuttamatta. Se helpottaa oloa kun on miettinyt valmiiksi jotain, mihin turvautua.

Nyt tosin kävi niin että toiveeni erään työpaikan suhteen toteutui. Asia on vasta aluillaan ja vaatii vielä työtä, mutta vaikuttaa vahvalta varasuunnitelmalta. Uskon että muutaman viikon sisällä olen unelmatyössäni. Nyt alan tekemään hieman toimistotöitä. Tiedossa on uuden opettelua koko päivän ajan. Jonkin verran ahdistaa tämä tilanne, mutta asioilla on tapana järjestyä. Näillä mietteillä uuteen viikkoon.

Share
Ladataan...

Pages