Sairastamisen vaikeudesta

Haaveista todeksi

Ei käynyt kuten kuvittelin. En saanut unelmatyötäni, enkä siis päässyt vaihtamaan työpaikkaa. Sen sijaan sain kamalia ahdistuskohtauksia, menetin ruokahaluni, elämäniloni ja hermoni. Sinnittelin hetken kunnes erään työkeikan jälkeen romahdin ja se riitti minulle. Ei ole mitään mieltä uuvuttaa itseään ihan loppuun tuollaisen homman kanssa. Onneksi on hoitokontakti ja loistava psykiatri joka otti asian heti tosissaan. Nukkumiseen kahta lääkettä, ahdistukseen yhtä, ja sitten vielä peruslääkkeet. On siinä nappia poikineen. Antaisin melkein mitä vain jos saisin oloni tavalliseksi ja kamalan ahdistuksen pois.

Eniten ehkä ärsyttää se, että puolivuotta meni jo tosi hyvin ja tasaisesti. Ei ollut mitään heittelyitä minnekään suuntaan, jotai npientä nyt lukuunottamatta, mutta noin pääpiirteissään. Ja nyt sitten sai tällaisen riesaksi. Töissä ei tätä oikein ymmärretä, ihan kun olisin mielelläni ja "helposti" sairaslomalla. Jep jep. Veikkampa että jos hetkeksi astuisivat minun housuihini ei enää olisi sama ääni kellossa. Nyt sain vain syyttelyitä ja kiukkua kun ilmoitin että sairasloma jatkuu. Ei todellakaan tee mieli palata tuollaiseen paikkaan enää. Toivottavasti löytyy jotai muuta duunia piakkoin.

Jos nyt hommasta hakee jotain positiivista, olenpa taas kantapään kautta oppinut jotain. Ainakin sen mihin minusta ei ole.

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Itse olen oppinut kantapään kautta myös millaiset työpaikat eivät minulle käy. Olen kaksi kertaa polttanut itseni henkisesti loppuun työpaikoissa joissa joko on vaadittu henkilökunnalta liikoja ja saatu heidät oireilemaan, tai pomo ja henkilökunnasta osa on torpedoinut työpaikan niin epämukavaksi että osa on alkanut oireilla. Ja minä alan aina oireilla. Ahdistuneisuushäiriöni takia olen tavallista herkempi reagoimaan huonoon ilmapiiriin ja liialliseen stressiin. Ja itseni takia minun on jatkossa vältettävä moisia!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.