Ladataan...

Kukapa ei pitkää paksua tukkaa haluaisi?

 

Hiustenpidennykset ovat suosikkitöitäni. Muutoksen näkee nopeasti ja niiden laitto on jopa ''terapeuttista'' näpertämistä.

Aloitan asiakkaan kanssa aina ensin pienellä suunnittelu palaverilla. Mitkä ovat toiveet ja katsotaan hieman värimaailmaa. Ihannetilanne olisi ensin värjätä asiakkaan hiukset ja sen jälkeen vasta tehdä hiustilaus. Mutta usein toimitaan toisinpäin, koska monet haluavat tämän paketin kerralla. Haastetta miulle, sillä värin pitää sit olla just eikä melkein! Hauskaa puuhaa. Parasta on nähdä lopputulos (mikä on aina uppee!) ja varsinkin asiakkaan reaktio uusista pitkistä hiuksista.

Pääsaantöisesti olen tehnyt teippihiustenpidennyksiä, mutta sinetit tulivat mukaan noin vuosi sitten. Teippihiuspidennyksiä olen tehnyt noin 4 vuotta. Olen käyttänyt tämän ajan Blong:in hiusta (Aasialaista hiusta) ja teippinä Simply Naturalin teippiä. Molempiin olen ollut erittäin tyytyväinen. Tottakai jokaisella firmalla sattuu maanantai kappaleita, mutta näiden osalta (Idhair) on hoitanut reklamaatiot hienosti.

Helsinkiin muuttaessa pääsin tutustumaan aivan uuten hiuslaatuun pidennysmaailmassa. Slaavilaiseen hiustenpidennykseen. Ihan pelkällä käsituntumalla voisin tätä karvaa suositella jokaiselle kolleegalle. Ja jatkossa tätä löytyy minun asiakkaiden päästä. Slaavilainen hius on huomattavasti paksumpaa kuin Aasialainen. Nämä pidennykset ovat yhtä paksut tyvestä latvaan, joten asiakkaankaan hiusta ei tarvitse niin paljon keventää.

 

Hiustenpidennysten hoito

Hiustenpidennyksille on hyvä käyttää kosteuttavia tuotteita. Monella firmalla on hiustenpidennyksille suunniteltu omat tuotteet. Tuotteet ovat usein hyvin silottavia.

Vaihtoehtoisesti värjättyjen hiusten hoitotuotteet toimivat sekä kosteuttavat. JA hiusöljy on pidennysten paras kaveri. Rautaa kannattaa myös käyttää hiustenpidennysten kanssa säännöllisesti. Kun pidennys suoristetaan se pysyy selvänä ja siloisempana pitempään.

Hiustenpesua kannattaa vähentää pidennysten kanssa. Pesun jälkeen on tärkeää kuivata ja selvittää hiukset. Ja yöksi laittaa hiukset esimerkiksi leteille.

Pidennyksiä ei kannata pestä pää alaspäin vaan siten että hiukset laskeutuvat luonnolliseen suuntaan. Jos saunot, niin hiukset kannattaa suojata kuumuudelta pyyhkeellä.

Ja sitten hieman listaa mitä tuotteita ET saa käyttää pidennysten kanssa. Rakennepaikkaavat, öljypohjaiset ja korjaavat tuotteet ovat kielto listalla. Ne voivat liuottaa pidennystä kiinnityskohdasta ja usein ''hoito'' on päinvastainen mitä se olisi normaaliin hiukseen. Myös hyvin pesevät tuotteet (esim. syväpuhdistavat) kannattaa jättää pois.

 

Alhaalla muutama minun pidennystyö! Lyhin pituus mitä käytin oli 30cm hius ja pisin on 60cm. Tällaiselle perfektionistille on äärettömän tärkeää, että värit menevät hyvin yhteen ja koen, että tässä olen onnistunut!

-Heidi, Heidi Hyttinen Tmi.

 

 

Share

Ladataan...

Kuutisen viikkoa takana Helsingissä asumista. Ensimmäisenä mielessä, että miksi en lähtenyt jo aikaisemmin! Mie oon tykänny ja olen tainnut löytää oman paikkani. Helsinki yllätti minut erittäin positiivisesti. 

Työmahdollisuudet sekä kokemukset ovat tähän mennessä ollut aika huikeita. Olen päässyt osallistumaan hiusnäytökseen, i love me- messuille sekä ylittänyt itseni työtehtävissä. Tämän pienen matkan varrella olen tavannut monta aivan ihanaa ihmistä, ja tulen varmasti tapaamaan lisää! 

Omaan alaan voi rakastua uudelleen ja niin miullekkin kävi. Oon ihan fiiliksissä, kun pääsen toteuttaa itteeni ja tekemään tätä työtä!

 

Mutta eihän kaikki ole aivan ruusuilla tanssimista...

Yrityksen sijainnin vaihtaminen ei ole ihan niin helppoa. Tai onhan se helppoa mennä YTJ:n sivuille ja vaihtaa osoite, mutta kaikki muu sen jälkeen. Jopa 10 km voi vaikuttaa rajusti asiakaskunnan muutokseen. Mites sitten 374km? 

'' Muutos on mahdollisuus. '' 

Tähän reissuun olen varannut ison kasan sinnikkyyttä, positiivisuutta, iloista mieltä sekä asennetta.

Asenne ratkaisee, ei tänne olla tultu luovuttamaan. Omien unelmien eteen on tehtävä töitä.

 

Mutta kaikkee kivvaa täällä on tapahtunu ( ja tulee tapahtumaan). Valitettavasti Joensuu takas en taida muuttaaa.

 

Alhaalla muutama miun tekemä työ täältä Helsingistä! Näissä kaikissa olen käyttänyt Pura Kosmetican värejä, joista olen erittäin vakuuttunut.

 

 

 

Share

Ladataan...

Paljon olen saanut ihailua omasta tukasta ja kyselyä miten tää on tehty!

 

Aika paljastaa koko kansalle tämän tukan "salaisuus".

Ei, miulla ei oo kiharakäsittelyä. Eikä täysin omaa tukkaakaan. 

 Oma luonnonkihara sekä pidennykset mahdollistavat tämän kestävän kampauksen. Sekä microstick. ❤️

 

Pesen hiukset 1-2 kertaa viikossa. Yksinkertaisesti miun hius ei tarvii enempää pesuja, ja värikin kestää tämän ansiosta pidempään!

Pääsääntöisesti käytän Lanzan tuotteita. Ihastuin sarjaan reilu pari vuotta sitten ja tämä kyseinen sarja oli meillä myynnissäkin Reijolan liikkeessä. 

Shampoo ja hoitoaine mitä käytän on Lanzan kosteuttavasta sarjasta. Muotoilutuotteena käytän Lanzan Desing foam muotovaahtoa. Tämä muotovaahto on kevyempi ja kosteuttava. Sopiva pito sekä lämpösuoja antaa täydellisen pohjan  arki- sekä juhlakampaukseen. Toinen suosikkituote on Lanzan suolasuihke millä saa kestävyyttä kiharaan. Hoitoöljynä toimii Marocconoilin hiusöljy.  

Seuraava sh+hoito duon hankin Pura Kosmetican Chromatique sarjasta. Se sopii täydelisesti hiustenpidennyksille ja tuo ihanan pehmeyden hiuksiin. 

 

Eli ihan helpolla ei tätä pehkoa taltuteta. Miulla ei toimi oikein tämä "pese ja pidä" tyyli (katso kuva). Kerralla kun tekee hyvän pohjan niin se kyllä kestää useamman päivän! 

Vasemmalla tukka täysin naturel tilassa. Melkein korostan omaa kiharaa microstikin avulla. Melkein. 

 

Microstick mitä käytän on Divan.

-Heidi, Heidi Hyttinen Tmi.

Share

Pages