Juuri tälläisten ihmisten takia olen feministi

Näin vuonna 2012:

Vierailija (ei varmistettu) | 5.5.2012 20:13

"Tyhjät tynnyrit kolisevat parhaiten."

 

deeby (ei varmistettu) | 15.4.2012 13:10

"Naiset ei tunnetusti osaa analysoida asioita eri puolilta, mutta ei siihen toisaalta niin isoja aivoja tarvittaisi, vaan viisautta ja yleviä motiiveja.Naisilla on käsittämätön määrä valinnan ja vaikuttamisen valtaa siihen nähden mitä he näkevät. Miehet menevät naisen nähdessä polville. Realiteetti häviää ja järki sumenee ja naiset saavat totuudenkertojan aseman.
Päättömät kanat päättävät kuka on minkäkin veroinen. Miehet pelkäävät äitejään ja äitisuhteitaan sekä armeijan käymättömtyttä. Naisille kelpaa vain omaa rintaa takova urosgorilla. Hail evolution hail scandic woman."

 

Eliitti ja kärsijät (ei varmistettu) | 16.4.2012 22:14

(...) Se, että Suomessa taidealan laitokset ovat täynnä naisia, johtuu kahdesta seikasta.

1) luovuutta ja oikeaa innovatiivisuutta ei arvosteta rahallisesti, niinpä monet tiede- ja taidealat täyttyvät naisilla
2) taidealojen pääsykokeita vetämässä ja yleensäkin taidealojen opettajina on harvinaisen epäluovia tyyppejä, jotka uskovat, että vain juuri tietynlainen luovuus on sitä oikeaa luovuutta. Sitten taidealoille pääsee jatkuvasti melkein pelkästään näitä lukion kuviksen kympin tyttöjä, joista ei kuitenkaan oikeaa taiteilijaa tai huippu tuotekehittäjää saisi edes taikasauvalla."

 

 

Eliitti ja kärsijät (ei varmistettu) | 16.4.2012 19:32

"--- Millä saataisiin siis tasattua naisten ja miesten ns. statukset niin, että jokaisessa "ryhmässä" olisi suunnilleen saman verran molempia sukupuolia?---

* Lopettamalla naisille tyypillisen ilmaisutavan suosiminen opiskeluissa ja työelämän alemmilla tasoilla (tällä hetkellä eliitin korkeimmilla portailla pärjää miehisellä ilmaisutavalla, mutta yhteiskunnan keskitasoilla eliitin perseennuolijat pärjäävät naisille tyypillisellä ilmaisutavalla)

* Karsimalla yh-äitien tukia

* Antamalla sekä työelämässä että koulumaailmassa arvoa sille, että pojat/ miehet ovat keskimäärin luovempia, innovatiivisempia, uudistavampia, parempien ratkaisujen puolesta taistelevia kuin naiset"

 

deeby (ei varmistettu) | 16.4.2012 11:45

(...)Raiskaus on itse asiassa rikoksena jo niin naurettava, ettei siitä pitäisi tuomita ollenkaan vaan viedä vaikka puhdistamaan vaikka traktorin renkaita loppuiäkseen (pari tuntia päivässä). Murtautuminen toisen kehoon ei osoita mielestäni niinkään julmuutta tai välinpitämättömyyttä, vaan kyvyttömyyttä vastavuoroiseen seksiin. Nykyaikana seksistä on tullut yksipuolinen hyödyke myös ei-raiskaajien keskuudessa. Naisetkin puhuvat antamisesta ja siitä, kuinka heidän on työskenneltävä oman kiihotuksen eteen. Usein unohtuu se vastapuolen panos kokonaan."

 

Vuonna 2012 löytyy siis edelleen miehiä, joiden mielestä se, mitä haarojen välistä löytyy, määrittelee ihmisen arvon/velvollisuudet/seksuaali-indentiteetin/vastuualueet/älykkyysosamäärän/KAIKEN UNIVERSUMISSA JA YHTEISKUNNASSA. Tämä on oikeastaan aika raskasta ja suuremmassa mittakaavassa harvinaisen kehitystä jarruttava ilmiö. 

Valitsin nämä kommentit, sillä minusta tuntui, että ne parhaiten kuvaavat sitä naisiin sukupuolena kohdistuvaa vihaa, jota palstani kommenttiosiossa on viimeisen kuukauden sisään esiintynyt. Jotenki tuntuu absurdilta, että aikuiset ihmiset yrittävät pönkittää omaa arvoaan lyttäämällä toisia. Miehistä, "eliittiin kuuluvista" eikä syrjäytyneistä, ei tule sen parempia ihmisinä, vaikka naisista tehtäisiin ali-ihmisiä, heikkojen ja torveloiden ihmisryhmä. 

Kommentit

Niina S. (Ei varmistettu)

Oksettavia kommentteja, ja vaikka ne kuinka ovatkin provokatiivisiksi (kai) tarkoitettu, silti on ihan hirveetä, että tuolla liikkuu ihmisiä, jotka ajattelevat toisten ihmisten olevan lähtökohtaisesti toisia jotenkin alempana. Äh.

Kiitos kuitenkin kirjoituksestasi, tää toimi taas hyvänä muistutuksena sille, että feminismiä ja feministejä tarvitaan!

Hemuli
Oisko tulta?

Jos onkin miehet alakynnessä joissain asioissa, niin ei tuollanen vastakkainasettelu "naiset sitä, miehet tätä" auta muuta kuin paisuttamaan naurettavaa ajatusta, että tämä olisi joku sukupuolien sota tämä elämä. Fiksu ihminen haluaa yhtäläisiä mahdollisuuksia ja oikeuksia kaikille. That's why I'm a feminist too. Ja mulle se tarkoittaa juurikin sitä, että mahiksia ja oikeuksia kaikille, ei vain joillekin ties-minkä-ulkoisen-tai-muun-ominaisuuden-perusteella.

kultahillokala

huh huh, oksettaa

empuska

Onneksi Lily ei ole Reddit. Teh horror, TEH HORROR!

Memma
Minä täällä hei.

Ei hellanlettas, harmittaa tollaset. En osaa muuta sanoa.

häkkilintu

Niina S.: Ole hyvä vain. Koin tarvetta nostaa näitä esiin, sillä tasa-arvo on todellakin kesken eräinen projekti, niin miesten kuin naistenkin osalta.

Hemuli: Näiden kaverien kohdalla on ihmetyttänyt vastakkainasettelussa lähinnä se, että naisilla on heidän mukaansa kovasti velvollisuuksia miehiä kohtaan sukupuolisina olentoina, mutta miesten velvollisuuksista ei edes puhuta.

kultahillokala: sitä sattuu.

empuska: Iltalehden keskusteluforumia alkoi tosin jo tuo kommenttiboksi hetken aikaa muistuttaa.

Memma: True.

Nörtti (Ei varmistettu)

"Vuonna 2012 löytyy siis edelleen miehiä, joiden mielestä se, mitä haarojen välistä löytyy, määrittelee ihmisen arvon/velvollisuudet/seksuaali-indentiteetin/vastuualueet/älykkyysosamäärän/KAIKEN UNIVERSUMISSA JA YHTEISKUNNASSA."

Ei pelkästään miehiä...

Mutta bloginpitäjän huomio on oikea. Olen hyvin pettynyt siihen, millaiseen välinpitämättömyyteen ja perseilyyn internet- ja koko nörttikulttuuri on mutatoitunut. Fleimaamiselle on aikansa ja paikkansa, mutta nämä ammattimaiset mielensäpahoittajat nostavat lähinnä inhosääliä.

empuska

Netin kaikukoppa ja yhteiskunnasta irtautuneet yksilöt ovat se ongelma. Reddit ja Uusi Suomi mainiona esimerkkinä, miten yhteisö alkaa kuvittelemaan harhaisimpia väittämiä tosina ja tulee keuhkoilemaan muillekin, miten asioiden pitäisi olla ilman todellisuus pohjaa. Vrt. Bronyt. Ei, tyttöjen ohjelmaa ei muuteta mieslapsien ohjelmaksi, koska se ei ole koko MPL-franchinen idea.

Eliitti ja kärsijät (Ei varmistettu)

Voisitko tehdä postauksen, jossa kysytään Lilyn kirjoittajilta, missä tapauksessa he olisivat valmiita hyväksymään miehekseen miehen, joka ei kuulu eliittiin, ei ole komea pitkä rikas, eikä edes kovin jännittävä?

P.S. En ole masokisti, pidän vain naisten valheiden lukemisesta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Feministien miesviha tulee helposti esille silloin kun heiltä yrittää kysellä miesten tasa-arvo-ongelmista. Eivät pysty suoralta kädeltä sanomaan yhtään vaan kovan puristamisen jälkeen myönnetään, että avioero tilanteessa miehet saattavat joutua altavastaajan asemaan sukupuolensa takia.
Valistuneen feministin tunnistaa siitä, että myöntää asevelvollisuuden sortavan miestä, mutta molempiin keisseihin laitetaan kaikenlaisia varaumia kuten miesten vähäisempi ajankäyttö lasten kanssa ja sitten että asevelvollisuus jotenkin hyödyttäisi miehiä esim. työelämässä.
Joten heitän pallon takaisin ja totean, että juuri feministien takia olen maskulisti.

empuska

 

 

d6a5o.jpg

 

Eliitti ja kärsijät (Ei varmistettu)

Tarkoittaako empuska empaattisuuden puuskaa?

empuska

Kyllä, huumorintajuttomuuttanne.

Ida-A. (Ei varmistettu)

"Eliitti ja kärsijät (ei varmistettu) | 9.5.2012 15:08

Voisitko tehdä postauksen, jossa kysytään Lilyn kirjoittajilta, missä tapauksessa he olisivat valmiita hyväksymään miehekseen miehen, joka ei kuulu eliittiin, ei ole komea pitkä rikas, eikä edes kovin jännittävä?

P.S. En ole masokisti, pidän vain naisten valheiden lukemisesta."

Oma mieheni ei ole pitkä, rikas, eikä eliitin jäsen. Hyväksyn hänet miehekseni, koska rakastan häntä. Mutta ilmeisesti köyhän ja lyhyen tavismiehen rakastaminen on valhetta, joten miksi edes kysyit?

Eliitti ja kärsijät (Ei varmistettu)

Ida-A: Olet poikkeuksellinen nainen, välität miehessä muustakin kuin statuksesta. Se on sinulle kunniaksi :)

Mutta ei se auta siinä, että useimmille naisille mies on yhtä kuin miehen statuksekkuus tai sen puuttuminen.

empuska

rqkwj.jpg

Eliitti ja kärsijät (Ei varmistettu)
Eliitti ja kärsijät (Ei varmistettu)

HTML:ää ei ilmeisesti voi käyttää rekisteröitymättömänä, joten tässä linkissä näkemykseni empuskalle: http://t.qkme.me/35jhyr.jpg

empuska

 

20212050.jpg

Niina S. (Ei varmistettu)

Vierailija (ei varmistettu) | 9.5.2012 15:49

Oon feministi ja voin luetella tuohon (varauksetta) muitakin epäkohtia. Mutta siitä ei silti ei päästä minnekään, että kautta aikojen naisilla on ollut ja on suurimmassa osassa maailman maita edelleen huomattavasi heikommat oltavat, lähtökohdat ja mahdollisuudet kuin miehillä. Ja siksi olen feministi.

Eliitti ja kärsijät (Ei varmistettu)
empuska

20214278.jpg

Eliitti ja kärsijät (Ei varmistettu)

Haluut antaa jotta valitus loppuu?

?+++? (Ei varmistettu)

Sotatila. Tie paratiisiin näyttää kadonneen lopullisesti. Sadut kertovat sen löytyvän kuoleman jälkeen, mutta se on valhe. Sadut veivät meidät pois elävien paratiisista, kehittivät uuden kielen, missä ei ole enää ollut sijaa muulle kuin omistamiselle, ahneudelle ja valheelle. Jossain vielä hetkittäin rakkaus kukoistaa vastakkaisten sukupuoltenkin välillä kadotakseen taas kohta pimeyteen ja me sen mukana. Sieltä mistä ollaan tähän tultu löytyy myös vastaus miten päästä takaisin. Pitää vain kääntää valheet toisin päin, katsoa valhetta väärästä suunnasta, josta näkee mihin tarkoitukseen valhe on luotu. Sitten se onkin jo toinen juttu, haluaako kukaan enää pois tästä valheesta...

empuska

20215425.jpg

 

Eliitti ja kärsijät (Ei varmistettu)

Mua itkettää kun oot niin ilkeä http://media.tumblr.com/tumblr_lsi82sXupL1qg4g7c.gif

deeby (Ei varmistettu)

Minä poika irtisanoudun väitöksestä, jonka mukaan en kunnioita naisia. Olen sentään auttanut naisia kokoamaan itseään ja nousemaan omille jaloillleen, siis
privaattielämässä nimenomaan. Pidän selkärankaisista ja älykkäistä naisista. Evoluutio ei sensijaan ole koskaan oikein ollut puolellani. Evoluutio haluaisi ihmistekin olevan vain elukoita ja viidakon väkeä, joka ratkoo ongelmat pukumiehinä ja predatorpowerin timidmoodissa.

Tinu (Ei varmistettu)

ihminen voi kannattaa tasa-arvoa ja myötätuntoa julistautumatta feministiksi. ite en naisena tykkää yhtään koko sanasta, koska siitä huokuu miesvihaa ja sukupuolten vastakkainasettelua. lisäks feministeillä on usein paha tapa asettua puhumaan kaikkien naisten puolesta ihan kuin kaikki naiset olis kaikesta samaa mieltä tai jakais samat kokemukset, vrt. "kuka itseäänkunnioittava nainen ryhtyis pornotähdeksi". mukaan heitetään vielä Lilynkin kirjoittajista bongattua alentuvuutta toisia naisia kohtaan ja holhoava asenne, jossa toiset naiset on vaan mieskultuurin aivopesun uhreja ja ihan kykenemättömiä kelaan asioita itte, ja pelastamaan tulee ne ah niin tiedostavat feministit. tätä yleistämisen ongelmaa on käsitelty myös akateemisessa nais-/sukupuolentutkimuksessa ja luulenpa et se on tasan se mikä vieraannuttaa ihmiset feminismistä.

siitä taas et netissä kaikki flamettaa kaikkia en vetäis hernettä nenää. sehän se just antaa muille vallan, ei ne flametusta lopeta siihen että asiasta julkisesti itkee, vaan flamettavat lisää iha into piukeena. sit voi joko vaatia valtiolta sensuuria tai jotenkin tulla asian kanssa toimeen. onneks omasta blogista voi vaan poistaa ne typerät kommentit! nii ja tietty voi vastaflamettaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Nykyään kunigattarilla ei juuri ole kiinnostusta siihen paskaan missä kuhnurit (suurin osa) ovat joutuneet ja joutuvat ryömimään, että kuningattarilla olisi otolliset olosuhteet harrastaa näitä lukemattomia turhamaisia ja narsistisia toimintojaan, mitä tälläkin lily sivustolla esiintyy. Kunigatar on nykyisen kulttuurin kulutukseni moottori ja korkeine vaatimuksineen ympäristö tuhon alkuperäinen lähde. ("Sattumalta" kuningatar on myös kaiken kaupallisen mainonnan suurin kohde.)

Syy miksi näin on, on se että, kuhnurin on esitettävää jokapaivä suorituskykynsä yhteiskunnallisessa teatterissa. Syy, miksi käytän miehestä kuhnuri nimitystä on se, että luonnon tärkeysjärjestys on todellisuudessa ensin naaras ja sen jälkeen uros vaikka historian aikana urokset ovat erehtyneet omasta voimastaan ja keskenäisissä kahinoissaan menestyttään luulemaan, että he ovatkin kuninkaita. Se on kuitenkin typerysten harhaista kuvittelua. Ilman kuningattraria täällä ei olisi yhtään urosta ja nykyisessä kulttuurissamme järjestys on tämä, ensin kunigattaret ja sitten vasta kuhnurit paremmuus pörssijärjestyksessä parhaimmasta huonoimpaan.

Nykyteknologia tarjoaa kuhnureille aina vain tehokkaammat tavat nostaa omaa pörssiarvoaan riistämällä enemmän ja enemmän maapallon luonnonvaroista lisää elintasoaan, jolla sitten avautuu menestyksen myötä myös kuhnurille mahdollisuus saada itselleen huippukunigatar. Kunigattarien ei tarvitse kilpailla orjamarkkinoilla pörssiarvonsa takia, riittä kun on vain kunigatar. Kuhnurit sitten tulevat viranhakuun cv:eidensä kanssa. Sitten käydään neuvottelu ja päästään ehkä parisuhteeseen ja orgasmi huipentuu narsistiseti kruunajaisissa (kirkkohäät) eli naimisiin menossa jossa sitten julkisesti julistaudutaan omaisuudeksi. Kauppa on syntynyt. Myyjät ja ostajat ovat tyytyväisiä.

Kuhnurin on kuitenkin tämäkin jälkeen jatkettava ankaraa kilpailua säilyttääkseen oman arvonsa materialismin portailla ja mielummin vielä nostettava sitä. Jos kuhnurin pörssiarvo alkaa laskea uhkaa kuhnuria hyvin helposti avioero ja oikeudenkäynti, jossa kuningatar saa puolet kuhnurin kilpailussa hankkimasta omaisuudesta ja lapset myös jos niitä on sattunut syntymään.

Että onse tuo mukavaa tuo kuhnurin elämä... ja luonto kiittää...

empuska

20240553.jpg

rqkwj_0.jpg

 

Niina S. (Ei varmistettu)

Tinu, feminismi-käsitteen ongelma taitaakin just olla sen monet (negatiiviset?) sivumielteet ja konnotaatiot, ja totta on että siihen kuuluu lukuisia, toisistaan aika lailla poikkeaviakin erilaisia suuntauksia Minä näen sen nimenomaan sukupuolten tasa-arvoa kannattavana aatteena/ajatusmaailmana, en minään miesvihan tai sukupuolten vastakkainasettelun kannattamisena.

Wikipedia nyt ei ehkä oo paras lähde, mutta äkkiseltään sieltä bongasin tällasen määrittelyn feminismille: "Feminismi eli naisliike tai naisasialiike on aate, jonka mukaan sukupuolet ovat poliittisesti, ekonomisesti ja sosiaalisesti tasa-arvoisia." Juuri näin minäkin asian, ja feminismin, näen.

Eliitti ja kärsijät (Ei varmistettu)

Tiedätkö empuska mitä eroa on feministinaisella ja ei-feministinaisella?

empuska

lataus_2.png

20242414.jpg

Eliitti ja kärsijät (Ei varmistettu)

Vastaus: kumpikin niistä on peppukipeenä miesten takia, mutta vain ei-feministinaiselle se on nautinnollista.

empuska

cute-frog-funny-lol-psychology-favim.com-362437.jpg

empuska

Wait, I guess!

rqkwj_1.jpg

Vierailija (Ei varmistettu)

Kumppanilleni on sallittua haukkua minua, entisiä kumppaneitani, sukulaisiani, kavereitani ja heidän mielipiteitään. Mitä tahansa yritänkin suhteemme eteen tehdä, tulee aina paskaa silmille. Läheiseni pitävät minua hulluna, kun suostun moiseen. Mutta minkäs sille voin, kun olen edelleen rakastunut korviani myöten ja haluan kumppanini kanssa naimisiin.

Eliitti ja kärsijät (Ei varmistettu)

Empuska, etkö tykkää kilteistä miehistä?

häkkilintu

 

Vierailija (ei varmistettu) | 9.5.2012 15:49

 

Feministien miesviha tulee helposti esille silloin kun heiltä yrittää kysellä miesten tasa-arvo-ongelmista. Eivät pysty suoralta kädeltä sanomaan yhtään vaan kovan puristamisen jälkeen myönnetään, että avioero tilanteessa miehet saattavat joutua altavastaajan asemaan sukupuolensa takia.

Valistuneen feministin tunnistaa siitä, että myöntää asevelvollisuuden sortavan miestä, mutta molempiin keisseihin laitetaan kaikenlaisia varaumia kuten miesten vähäisempi ajankäyttö lasten kanssa ja sitten että asevelvollisuus jotenkin hyödyttäisi miehiä esim. työelämässä.
Joten heitän pallon takaisin ja totean, että juuri feministien takia olen maskulisti.

 

Miesviha ja joidenkin miesten aiheuttama henkinen päänsärky ovat tietääkseni kaksi eri asiaa. Miesten tasa-arvo-ongelmia:

  • huonompi terveys, koska "miehisten elintapojen" muotti on kapea ja epäterveellinen (eli "et ole mies" jos et tykkää kaljasta, makkarasta, pekonista, kokolihapihvistä ja saarioisten einespizzoista)
  • kapeampi visuaalisen itsensä toteuttamisen muotti: nainen smokissa ei herätä edes huomiota nykyisin, mutta auta armias jos mies vetäisee kukkamekon päälleen
  • kapeampi tunnekehys: "Tosi mies ei puhu eikä pussaa, eikä varsinkaan itke!"
  • Pakkohakeutuminen "miesten" aloille: Mitä se äitikin sanoisi, jos sitä opiskelisi sairaanhoitajaksi tai kampaajaksi? Homona pitäisi. Haen siis raksalle.
  • pojat ei tanssi, sanoi jo Herra Ylppökin. (Hitto mikä typerä ajatus, tanssiva mies on ihana)
  • pakko näyttää että on kova jätkä eli itsetodistelu ja henkisen falloksen pönkittäminen: tämäkin on sidoksissa siihen lyhyempään elinajan odotteeseen. Kaahaaminen, festaribenjihypyt (nivelet, nivelet!!!) ja överikännit ovat typeryyttä parhaimmillaan toki myös naisten toteuttamina.
  • kulttuuri on miehille noloa: "Rassaan siis mieluummin autoa, kun lähden muijan kanssa teatteriin katsomaan hinttien lässytystä lavalla." Tämäkin lyhentää elinikää ja nostaa todennäköisyyttä sairastua muistisairauksiin.
  • Ei meikkiä, ei rakennekynsiä, ei sukkahousuja, ei mekkoja, ei aurinkopuuterin tuomaa ihanaa hehkua kesäiholla, ei karvattomia sileitä sääriä, ei kasvamattoman parran helppoutta, ei ripsienpidennöksiä, ei sitä ihanaa punaista kiiltonahkapikkulaukkua, ei kevytvadelmapirtelöä sydänströsseleillä,  eikä muutakaan pinkkiä, ei saa tehdä saunaan mennessä ihanaa kosteuttavaa naamaria, eikä lukea Harlequin -romaaneja, ei saa supatella kikatellen kaverille salaisia ihastuksiaan, ei saa viettää tuntikausia lajittelemassa kaikkia asusteitaan, ei tsiikailla avoimesti vastakkaisen sukupuolen ruumista ilman että on pervo, ei saa ottaa tuntematonta lasta syliin ilman että on  pervo, ei saa sitä ja tätä.... Mitä tämä länsimainen sukupuolikoodisto nyt sitten olettaakin?

 

empuska

20251438.jpg

empuska

Häkkilintu, et kai ole huomannut, että näiden ihmisten kanssa ei kannata puhua, koska no...

rqkwj_2.jpg

häkkilintu

empuska: Olen auttamattoman naiivi ja idealistinen, pakkohan mullakin on olla paheita?

Eliitti ja kärsijät (Ei varmistettu)

empuska, sulla nyt joku fiksaatio tuohon kiltti mies -juttuun. En ole ainakaan itse sanonut olevani kiltti mies, koska en ole varmaankaan mikään ihan tyypillisin kiltti mies.

Mistä fiksaatiosi johtuu?
Kostutko kilteistä miehistä, mutta sinua ärsyttää, kun kiltit miehet tykkäävät muista naisista?

Vierailija (Ei varmistettu)

Luonto ylistää kunigatarta kun se tyytyy aina olemaan kuluttamatta turhuuksia. Kunigattarella ei juuri ole kulutustarpeita vaan aina toimii säästäen luontoa kaikin tavoin. Eikä kunigatar juokse menestyneiden kuhnurien perässä vaan etsii itselleen aina mahdollisimman kunnianhiomottaman ja vähän syövän miehen, jolla on em syistä mahdollisimman vähän harrastuksia/sosiaalisia suhteita. Näin kunigatar säästää jokapäiväisessä elämässään luontoa ja planeettaamme mahdollisimman paljon jotta jälkipolvillekin jää puhdasta luontoa jäljelle...

Monta oikeaa ja hienoa kantaa; monta toisenlaista. Toivon vain yhtä asiaa. Pidetään asiat ja ihmiset erillään, kanssasisareni. Näin vältytään pahalta mieleltä ja asiat vain teroittuvat entisestään kuin timantin reunat.

favim.com-27027.jpg

empuska

20284749.jpg

empuska

Häkkilintu; Nojoo, kerta minäkin saan trollailla tässä vapaasti heitä, mitä minä olen sinua paheksumaan. :B

Eliitti ja kärsijät (Ei varmistettu)

Mitä mieltä olet empuska, pitääkö miehen ohjata sängyssä, vai onko parempi jos nainen ohjaa?

empuska

20287693.jpg

Eliitti ja kärsijät (Ei varmistettu)

empuska, vietät ilmeisesti paljon aikaa jossain netin feministi-aivopesu paikassa? Onko olemassa joku feministien 4chan?

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.