Kun halvat tissit tulevat kalliiksi

"Köyhän ei kannata ostaa halpaa" pitänee paikkansa myös tisseistä puhuttaessa. Kun kerran missitisseistä ja kauneusleikkauksista ollaan täällä jo puhuttu, niin saman tein voisi ottaa esiin kauneusleikkausbisneksen synkät puolet.

Yle Areenalla pyörii vielä 22 päivää loistava Silminnäkijä -dokumentti nimeltä Kohtalokas kauneusleikkaus. Dokkari käsittelee ruotsalaista Christinaa, joka päätti 2010 hankkia täydelliset tissit ennen häitään. Koska Ruotsissa silikonioperaatio on kallis ja leikkausaikaa ei olisi saanut ennen häitä, päätti Christina selvittää leikkausmatkailufirmojen kautta, missä pääsisi leikkaukseen mahdollisimman nopeasti. Puolassa tärppäsi ja aika sovittiin jo kahden viikon päähän.

No, nyt Christinalla on isommat tissit, mutta myös syvä aivovaurio, eikä hän nähtävästi koskaan palaa tajuissaan olevien kirjoihin. Puolalainen sairaala, jonka piti olla yksityinen klinikka, olikin konkurssikypsä julkinen sairaala. Potilas oli pumpattu niin täyteen vahvoja kipulääkkeitä, että hengitys ja sydän pysähtyivät. Hoitajien elvyttämisestä ja Ruotsiin hoitoon siirtämisestä ei ollut apua. Vaikka Christina heräsikin, niin tajuissaan hän ei ole, eikä lääkärien mielestä tule koskaan olemaankaan. 

Kaikki tämä halvempia, isompien tissien takia.

Medica Travel, yritys, joka on ollut virallisen rekisterin mukaan konkurssissa vuodesta 2005, järjesti hoidon. Yritys joka on käytännössä yhtä kuin toimitusjohtaja Jörgen Pettersen ja nettisivut. Mitään vastuuta hän ei ota. Puolassakaan firmaa ei ole rekisteröity. Puhelinnumero ja käyntiosoite ovat tekaistuja. Oman elämäsä salapoliisit voivat ihmetellä, miksi firman nettisivut ovat edelleen pystyssä kaiken tämän kohun jälkeen.

Kun Christinan tapaus tuli julkisuuteen, ilmeni, että moni muukin yrityksen kautta Puolassa leikkauksessa ollut oli joutunut vakavaan hengenvaaraan jälkihoidon puuteessa. Christina on heistä kuitenkin onnettomin tapaus. 

Jos hankitte uudet tissit, pitäkää edes huoli, että ne ovat kalliit ja turvalliset.

Kuva on screen capture ohjelmasta.

Kommentit

Näin on. Tämä suositeltavaa näyttää kaikille jotka edes harkitsevat halpoja tissejä. Tai jotka ilman mitään tarkempaa taustatutkimusta säntäävät johonkin "äkkiä halvalla" meiningillä. 

 

häkkilintu

KAIKKIMULLEHETIHALVALLA. Kun yhteiskunta pelaa muuten suhteellisen hyvin, on helppo tuuduttautua turvallisuuden tunteeseen. Itsehän en koskaan sitä harrasta, vaan kuvittelen edelleen, että natriumglutamaatti on ok, jos sen syö nuudeleiden joukossa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tää oli järkky dokkari. Niin järkky.

häkkilintu

Joskus järkky on hyvä, jos se estää edes jota kuta tekemästä tyhmyyksiä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.