Moraaliton ja julkaisukelvoton ihmiskoe chlorellasta

Chlorella, tuo hassun makuinen vihreä mössö. Asiaa tuntemattomille tiedoksi, että kyseessä on Aasiasta kotoisin oleva yksisoluinen  makean veden levä. Chlorella on yksi suosituimmista superfood-levistä, sillä siinä on huimaavat määrät lehtivihreää ja muita terveydelle hyödyllisiä aineita.

Vertailun vuoksi mainitaampa nyt että ruokalusikallisesta chlorellajauhetta saa 320% päivittäisestä raudan ja 120% päivittäisestä kalsiumin tarpeesta, Mutta minähän olen skeptikko. Ihmiskokeessani selviteltiin jotain aivan muuta kuin leväkasvin raskasmetalleja sitovia ominaisuuksia.

Erään ystäväni kanssa pohdimme voiko pitää paikkansa, että chlorella olisi tehokkaasti krapulaa ennaltaehkäisevä aine? Tällaiseen huhuun netin syövereissä törmänneinä päätimme altistaa toisemme moraalisesti, eettisesti ja yhteiskunnallisesti epäilyttävään ihmiskokeeseen ja testata väittämän paikkaansa pitävyys.

Koejärjestelyt sisälsivät:

1 viherpirtelö per naama (lehtisalaattia, päärynää, kiiviä, banaania, tammenlehtisalaattia, lucumaa, kaakaonibsejä ja ruokalusikallinen chlorellaa)

1 viinipullo per naama (ranskalaista, punaista, keskitanniinista, edullista)

1 tanssittu ilta nimeltämainitsemattomassa paikassa

3,5 tunnin yöunet

 

Lopputulos: 

Aamulla herätessä suu oli vähän kuiva, mutta ongelma korjaantui vesilasillisella. Ei merkkejä päänsärystä, ei merkkejä närästyksestä, ei edes sitä perinteiseksi muodostunutta jykevää aamukakkaa (tämänhän te halusitte kuulla). Teki mieli tehdä suursiivous heti yhdeksältä viikonloppuaamuna. 

Mitään suurta induktiivista tai deduktiivista päättelyketjuahan tästä ei voida rakentaa, mutta luulen, että ihmiskokeemme tulee toistumaan, sillä tulokset olivat erinomaisia. Pyydän anteeksi nyt kaikilta tahoilta, joita alhainen moraalini ja satunnainen alkoholinkäyttöni loukkaa.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.