Ladataan...
HaLo

Hohoi, kaikki miehet!

Seuraa pitkä ja perinpohjainen toiveartikkeli aiheesta nimeltä miesten ihonhoito, säännöllisen ihonhoidon kun tulisi kuulua myös komean sukupuolen edustajien päivittäisiin rutiineihin. Kerron artikkelissa mikä funktio on milläkin luonnonkosmetiikkatuotteella, miten tuotteita käytetään oikein ja missä järjestyksessä sekä jaan parhaat tuotesuositukset kolmesta eri hintakategoriasta.
Olisi todella hienoa kuulla kommenttiosiossa minkälaisia hoitotuotteita mieslukijoideni omasta purnukka-arsenaalista löytyy ja ovatko ne vastanneet odotuksianne!

HOUSE OF ORGANIC TARJOAA KOKO VALIKOIMANSA -15 % ALENNUKSELLA 30.11.2017 SAAKKA. KÄYTÄ KOODIA ”BESTFORMEN”

 

>> MIESTEN IHONHOIDON ABC <<

Lue myös: 

Skin Food, luonnonkosmetiikan Bepanthen

Molkosan, ystävä vuosien takaa

Kure Bazaarin timanttinen kynsilakanpoistoaine

Share

Ladataan...
HaLo

Vastuullinen kuluttaminenko tylsää? Karita Sainion Hyvin eletty on kirja, jonka painava sisältö tekee vastuullisen vaihtoehdon valitsemisen kiireisessä arjessa helpommaksi kuin koskaan aiemmin.

>> Hyvin eletty - näin kulutat kestävästi <<

Share

Ladataan...
HaLo

Sain loppukeväästä käsiini Studio 78 Paris -meikkisarjan, joka soveltuu myös herkkäihoisille ja allergisille. Kokosin suositusten lisäksi kesän hengessä muutamat helpot niksit lämpimän vuodenajan ihonhoitoon ja etenkin siihen miten saada aikaiseksi raikas ja kestävä meikkipohja.

 

Share
Ladataan...

Pages