Ladataan...
HaLo

 

 

IHANA LILFOX-ARVONTA: VASTAA 31.1. MENNESSÄ & VOITA OMAVALINTAINEN TUOTE TÄÄLLÄ!

Takakireyden aiheuttama akuutti elämäntapamääräykseni on pitänyt sisällään kuuman suihkun nostattamaan höyryyn kietoutumista, kahvimaratonin vaihtamisen jälleen siihen yhteen aamuespressoon, lukemista yhdistettynä maailman parhaaseen sohvannurkkaan, riittävästi vettä, lounastreffejä ystävien kanssa ja kolme ateriaa päivässä. Niin yksinkertaista ja samalla niin vaikeaa.

Uuden vuoden kunniaksi sain kokeiluun myös liudan uutta ihanaa kosmetiikkaa. Olen viettänyt huumaavan tuoksuisten öljyjen, suihkeiden ja naamioiden parissa jo pidemmän tovin ja ehtinyt ihastua TOTAALISESTI jenkkiläiseen Lilfoxiin. Sarja on kuplivaa feminiinienergiaa pullollaan ja jos perustaja kutsuu itseään tittelillä Madame Fox, ei kyseessä voi olla kuin hyviä viboja. Yltiösöpöihin viidakkokuvioisiin pahvipaketteihin kätkeytyy mustia lasipulloja, joiden sisuksissa on eksoottisia kasviuutteita, puhdistamattomia kasvivoita, mineraalirikkaita savilaatuja ja kristalleja. KRISTALLEJA! 

Naturelle tarjoaa Yellow Moodin lukijoille -15 % alennuksen koko Lilfoxin valikoimasta koodilla YELLOW15. Alennus on voimassa 15.2.2018 asti. Tsekkaa valikoima TÄÄLTÄ.

Share

Ladataan...
HaLo

Ladataan...
HaLo

On jälleen se aika vuodesta, kun vuoden parhaat luonnonkosmetiikkatuotteet saa nostaa framille! Yellow Mood Green Beauty Awards 2017 -listat ovat kattavammat kuin koskaan aiemmin, sillä laajensin listauksen kalliisiin, keskihintaisiin ja edullisiin tuotekategorioihin. Tämän avulla yhä useamman on helpompaa löytää niitä oikeasti parhaan hinta-laatusuhteen kosmetiikkatuotteita juuri omalle budjetille sopivana. Awardsit alkavat tällä kertaa parhailla vartalo- ja hygieniatuotteilla ja postauksen lopusta löytyy ARVONTA, jossa on jaossa Patykan-lahjapaketit kahdelle kosmetiikkasuosikkinsa jakaneelle!

Green Beauty Awardsien merkittävin ja tärkein listaus on tietysti parhaat kasvojenhoitotuotteet, jossa on mukana on yltiölaaja kattaus luonnonkosmetiikan upeimpia puhdistustuotteita, seerumeita, öljyjä, kasvovoiteita, naamioita ja kuorintoja. Jakakaahan postauksessa omat suosikkinne ja osallistukaa samalla Patykan huippuhyvän hyaluronihapposeerumin arvontaan!

Eksklusiiviset alekoodit:

Jolie tarjoaa Yellow Moodin lukijoille -15 % alennuksen valikoimasta koodilla yellowmood15. Alennus on voimassa 31.12.2017 saakka.

House of Organic tarjoaa koko tuotevalikoimansa -10 % alennuksella, kun käytätte koodia yellowmood. Koodi on voimassa toistaiseksi.

Vuoden 2017 parhaat:

Vartalon- ja hygienia | Kasvojenhoito

Vuoden 2016 parhaat:

Kasvojenhoitotuotteet | Meikit | Vartalo- ja käsienhoitotuotteet | Hiustenhoitotuotteet | Miehen valinnat

Vuoden 2015 parhaat:

Meikit | Kasvojenhoitotuotteet | Vartalo- ja käsienhoitotuotteet | Hiukset ja välineet

Share

Ladataan...
HaLo

Joko huomasitte, että luonnonkosmetiikan laajimmat ystävämyynnit alkavat 7.12.? Yellow Moodista löytyy nyt superkattava TOP 10 -lista toimivimmistaja ajankohtaisimmista talvi-ihon luonnonkosmetiikkatuotteista. Mukana on mm. ayervedinen hiusöljy, ihoa kuivattamaton mutanaamio, luottoseerumi, loistava syväpuhdistusjauhe hiuksille, kasvovettä, suosikkikipuöljy, maailman hellävaraisinja hoitava perusvoide sekä taivaallisia huonetuoksuja.

Lue myös:

Aromaterapian ABC

Gluteeniton & vegaaninen pipariraakakakku

HEMPEAn ekologiset hamppuvuodevaatteet

Lähimatkalla Gotlannissa

Share

Ladataan...
HaLo

Hohoi, kaikki miehet!

Seuraa pitkä ja perinpohjainen toiveartikkeli aiheesta nimeltä miesten ihonhoito, säännöllisen ihonhoidon kun tulisi kuulua myös komean sukupuolen edustajien päivittäisiin rutiineihin. Kerron artikkelissa mikä funktio on milläkin luonnonkosmetiikkatuotteella, miten tuotteita käytetään oikein ja missä järjestyksessä sekä jaan parhaat tuotesuositukset kolmesta eri hintakategoriasta.
Olisi todella hienoa kuulla kommenttiosiossa minkälaisia hoitotuotteita mieslukijoideni omasta purnukka-arsenaalista löytyy ja ovatko ne vastanneet odotuksianne!

HOUSE OF ORGANIC TARJOAA KOKO VALIKOIMANSA -15 % ALENNUKSELLA 30.11.2017 SAAKKA. KÄYTÄ KOODIA ”BESTFORMEN”

 

>> MIESTEN IHONHOIDON ABC <<

Lue myös: 

Skin Food, luonnonkosmetiikan Bepanthen

Molkosan, ystävä vuosien takaa

Kure Bazaarin timanttinen kynsilakanpoistoaine

Share

Ladataan...
HaLo

Vastuullinen kuluttaminenko tylsää? Karita Sainion Hyvin eletty on kirja, jonka painava sisältö tekee vastuullisen vaihtoehdon valitsemisen kiireisessä arjessa helpommaksi kuin koskaan aiemmin.

>> Hyvin eletty - näin kulutat kestävästi <<

Share

Ladataan...
HaLo

Sain loppukeväästä käsiini Studio 78 Paris -meikkisarjan, joka soveltuu myös herkkäihoisille ja allergisille. Kokosin suositusten lisäksi kesän hengessä muutamat helpot niksit lämpimän vuodenajan ihonhoitoon ja etenkin siihen miten saada aikaiseksi raikas ja kestävä meikkipohja.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
HaLo

 

Yellow Moodissa nyt kattava kesävartalonhoidon ABC - etenkin teille, jotka tunnette olevanne väsyneitä, stressaantuneita, kireitä ja joiden ihon pinta on samea, eloton ja kuiva. Hehkun ja hyvän mielen palautus ei ole rakettitiedettä, vaan onnistuu parhaimmillaan muutamalla hyvin valitulla täsmätuotteella ja kotispa-niksillä!

Paksujen vaatekerrosten alla lymyilleelle iholle loppukevät on uudistumisen aikaa ja siksi kirkastavat hoidot kotispan hengessä tekevät sille hyvää niin fysiologisesti kuin terapeuttisesti.

Share

Ladataan...
HaLo

Luonnonkosmetiikan hiustenhoitotuotteista on toivottu juttua isolla volyymilla viime aikoina, joten täältä pesee! Jatkan aiheen käsittelyä myöhemmissä postauksissa myös kaikilla luonnonkosmetiikan suosikkituotteillani, mutta ensin pienet perusteet sille miksi on kannattavinta valita hiustenhoitotuotteet luonnonkosmetiikan parista, vastaus siihen saako luonnonkosmetiikan pesutuotteissa käyttää paljon parjattuja sulfaatteja ja miten käyttää luonnonkosmetiikan shampoita oikein.

Share

Ladataan...
HaLo

Kiinnostaako alempi kemikaalikuorma ilman kompromisseja? Luonnonkosmetiikan ja ruokavalintojen ohella pesuaineet ovat yksi merkittävä tapa valita ekologisemmin, puhtaudesta tinkimättä. Blogissa nyt juttua siitä miten tunnistaa aidosti ekologiset ja turvalliset pesuaineet, tuotesuositukset lempibrändiltäni ja alekoodi, jonka tuella saat vaihdettua kodin pesuaineet edullisemmin parempiin vaihtoehtoihin!

Share

Ladataan...
HaLo

Jos olet kaivannut luonnonkosmetiikkaan valovoidetta (!) ja erittäin runsaspigmenttisiä meikkituotteita, on INIKA Organics enemmän kuin tutustumisen arvoinen brändi. Tyylikkäisiin mattamustiin pulloihin pakatut tuotteet ovat kerrassaan ihania.

 

Share

Pages