24 h + xtra h?

HaLo

Joulukuu, sinä ihanan kamala kuu. Jostain syystä olet vetänyt minun aikatauluni hyvin tiukille useiden vuosien ajan — tarkalleen ottaen siitä saakka, kun menin 16-vuotiaana töihin. Niin, tämä toistuva joulukuurumba voi tietysti johtua Lapin sesonkiajasta (hurraa turistit ja matkailu!) ja päällekkäin sattuneista unelmaprojekteista, joista osasta on joutunut kieltäytymäänkin. En pyytele nyt anteeksi hiljaisuutta täällä, se on turhan kulunutta. Harmittelen vain aikataulun joustamattomuutta ja vuorokauden 24 tunnin vähyyttä.

Ensi viikolla tällä apinalla on edelleen paljon hommaa, mutta silti enemmän aikaa bloggailulle kuin männä viikolla — ikävöin kemikaaleja ja kemikaalittomia meikkijuttuja jo aika paljon.  

Tällä viikolla olen töiden jälkeen raakaleipoillut illat Arktisille markkinoille, joilla olemme Tuomaksen kanssa nyt pe-su klo 10-18.

Current location: PILKE, Ounasjoentie 6.

Tarjolla:  Piparkakkukakkua (heh), porkkana-sitrusmoussekakkua ja kuningatarunelmia. Ja talvisuklaata uusissa kääröissään sekä pirtelöitä vanhoissa vaatteissaan.

Yöterveisin klo 2.31,

epävireä Hannamari joka yrittää päästä aamulla klo 7 ylös.

Psst... Meillä on Katjan kanssa miniluento PILKKEESSÄ huomenna klo 16.30. Aiheena Luomua ja luksusta Lapin luonnosta. Saapi tulla, ei maksa mittään.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.