Atmosphere @ RDW

HaLo

Tästä saattaa tulla ylisana-postaus, mutta tilanne vaatii tämän. Onneksi on vasta keskiviikko, koska se tarkoittaa sitä, että meillä on vielä 5 täyttä päivää jäljellä Rovaniemi Design Weekillä — puolivälissä tapahtumaa siis hiihdellään! En haluaisi tämän viikon loppuvan koskaan, on ollut niin hauskaa — eikä vähiten siksi, että ollaan saatu tutustua niin rentoihin ja viihdyttäviin tyyppeihin. Kulissit, kulissit!

Yliopisto-opiskelija Juhani Närä taikoi meille nämä flyerit ja julisteet, jotka kerta kaikkiaan herättää :) Oranssi on yks mun lemppareita, varsinkin nuuppa-päivinä. Tsekkailin vähän oranssin värin vaikutuksia ja näin siitä kerrottiin:

Oranssiin liitetään sanoja kuten voima, menestys, viehätysvoima, vetovoima, auktoriteetti ja ilo.

Toivottavasti me ollaan baarimme kera fiilikseltämme aika oransseja — tai ainakin me tiskin takana poksumme ilosta! Kummallisintahan on se, että vaikka olisi ollut kuinka pitkä tappopäivä takana, sitä sulkee silmänsä yöllä hymynkare suunpielissä.

Kyltti passassi hyllylle just eikä melkein. Tiskitilaakin on ehkä se vaatimattomat 5-6 metriä? Te kanssarollolaiset olette kyllä ihan parhaita, kun olette käyneet meitä ilostuttamassa täällä — monet vieläpä joka päivä! Eihän tätä tekis erkkikään ilman mukavia asiakkaita ja antoisia keskusteluja. KIIIIIITOS ja rutistus kaikille!

Kärsin kakkukriisistä toissaviikonloppuna. Tiedättekö sen epätoivoisen tunteen, joka iskee kun haluaa keksiä jotain uutta pikaisella aikataululla ja tietysti sen jonkun asian pitäisi onnistua mahdollisimman täydellisesti? Olen lennättänyt aika monta kakkua roskiin viimeisen puolen vuoden aikana, sillä ei, enhän ole yhtään itsekriittinen. 

Vaikka raakakakkujen tavoite ei ole olla täysiä kopioita kypsistä versioista, täytyy niiden silti olla syntisen hyviä. Sellaisia, joita tekee mieli ottaa lisää eikä syödä vain siksi että ne ovat terveellisiä. Terveellisyys on tottakai kakuissakin lähtökohtana, mutta ei maun kustannuksella. 

Meillä on käynyt aika paljon myös suloisia mummoja asiakkaina ja he ovat pitäneet pakurikääpä-lakritsinjuuri-vaniljateestä todella paljon (siitä kertoo mm. se, että kaikki ovat lunastaneet hintaan kuuluvan santsikupin). Nuorten lisäksi mummot ovat ainoa ryhmä joka takuuvarmasti tietää mikä pakurikääpä on — you go mummot!

Tämä aamu alkoi rennosti Lapin Radion yhteydenotolla, eli meikäläisen höpötystä tiedossa tänään taajuudella 96,7 klo 15.10 alkaen, stay tuned (muut taajuudet täällä). Juttua Super-Pirtelöbaarista ja ilmiöstä sen ympärillä. See you!

Kommentit

r. (Ei varmistettu)

jee, ihanaa että on ollu ihanaa! nähdään la! :)

HaLo

reija: Mie niiiiin ootan sua ja sit halataan! :)

emilia_ (Ei varmistettu)

Vaikuttaa NIIN hienolta! :) Oispa huippua päästä itekin käymään! Tulkaahaan joskus Kuopioonkin ;)

HaLo

emilia_: Kuka tietää joskus… Pitäis vaan olla hyvät tilat mihin tulla tai joku tapahtuma/messu ym. :)

Tia (Ei varmistettu)

liikenisikö sulta kenties jotain mukavaa reseptiä tällaiselle raakakakuista vastikään innostuneelle, joka ei haluaisi kehitellä tässä vaiheessa itse mitään versioita, vaan tehdä ensimmäisen kerran raakakakun, joka olisi tosiaan suussasulava ja syntisen hyvä? tämä blogi on uusi tuttavuus minulle, joten en vielä ole ehtinyt selailla...
ihanan näköinen pirtelöbaari, ja propsit siitä, että näyttää kyllä niin viimeistellyltä, etten olisi uskonut baarin olevan väliaikainen! pitäisköhän karauttaa rolloon viikonlopuksi täältä oulusta ihan vaan teidän takia...?

HaLo

Tia: Kehittelen jotain kivaa teille, kunhan tää proggis on ohi! Tuut ehdottomasti ja kaverit messiin myös! :)

Äh mä oon niin kade! Itse onnistuin hankkimaan ruokamyrkytyksen kun kävin piiiitkästä aikaa ravintolassa syömässä:O  Voikun voisin teleportata yhen pirtelön tänne.. jos vaikka pysyis sisällä!

Vinkiks pakuriteehen:) lakritsajuurella on kotimainen kaveri nimeltä kallioimarre, en kyllä ole tietoinen kasvaako teijän korkeuksillä:/ Nam! kävin omani poimimassa vasta marraskuun lopulla. Messiin laitan aina myös katajanmarjaa ja neulasia.

Itämaisissa tieteissä oranssi on sakraalichakran pääväri.. tunnetaan myös saddhujen pyhänä värinä. Pakkohan se on talveen saada oranssia sekä päälle, rukouksiin että suuhun!

Jemma T
Auringonpolttamat

Siis uskomatonta!! Aivan mahtavan näköinen paikka, koko homma huokuu ammattitaitoa ja hyvää fiilistä. 

tiutiu (Ei varmistettu)

Heiii!
Miten olis postaus liittyen alkoholiin? Käytätkö itse ja mites ne säilöntä- ja lisäaineet, onko punkku "terveellisempi" valinta kuin joku muu jne... Kiinnostaisi varmasti monia lukijoita.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.