Haluatko detox-testiryhmään?

HaLo

HaLo on ryhdistäytynyt ja päättänyt muistaa teitä lukijoita hieman ahkerammin tulevina kuukausina! Niinpä alatkin nähdä palstallani suhteellisen säännöllisesti kimppatestauksia, joihin myös sinä voit osallistua ja päästä kertomaan mielipiteesi tuotteista. 

Ensimmäinen testiryhmä pääsee testaamaan Lapcreamin superhuippuja tuotteita Lapin puhtaasta luonnosta! Käytän näitä itse säännöllisesti ja luonnollisesti haluan jakaa tämän ilon kolmen lukijani kanssa. Voit hakea testaajaksi, jos:

• Olet yli 18-vuotias

• Et ole raskaana tai imetä

• Sitoudut yli kuukauden testausaikaan ja kykenet raportoimaan tuotteiden vaikutuksista rehellisesti vähintään 2 kertaa/kk 

Haen testiryhmään sekä naisia että miehiä. Kerro minulle hakemussähköpostissa seuraavat asiat:

• Nimi, ikä, osoite, sairaudet/asia johon haluat apua

• Miksi juuri Sinä haluat testata Lapcreamin tuotteita?

Testattavat tuotteet ovat puhtaasta lapin koivusta poltettu koivuntuhkauute sekä siankärsimötipat. Koivuntuhkauute on hyvin mineraalipitoinen juoma, joka emäksisöi elimistöämme hellävaraisesti ja ajaa ulos turhaa kuonaa. Siankärsämötipat puolestaan hoitavat ja puhdistavat maksaa. Tätä kautta ne vaikuttavat mm. migreeniin, lihaskipuihin ja muihin elimistön kuonayliherkkyystiloihin.

Lapcreamin testin jälkeen siirrytään luonnonkosmetiikan testaamiseen ja haen silloin uuden testiryhmän, johon pääsee 3-4 onnekasta. Kiinnostuneet laittavat postia mulle osoitteeseen halonloota[@]hotmail.com — aikaa on ke 25.4 klo 12 asti. See you!

Kommentit

Determined @ Blogger

hei! koska tästä testauksesta on saatavilla tuloksia?

HaLo

Heta, heti kun kaikki testaajat ovat lähettäneet minulle testitulokset! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.