Kaikki mitä olet koskaan halunnut tietää mineraalimeikeistä ja niiden käytöstä

HaLo

 

Koostin todella laajaan artikkeliin kaiken oleellisen ja tarpeellisen infon mineraalimeikkaamisesta, käytitpä sitten mitä tahansa mineraalimeikkisarjaa. Jos siis olet jo mineraalimeikkien käyttäjä tai vasta harkitset niiden kokeilemista, tämä kannattaa lukea pohjustukseksi, jotta vältyt hutiostoksilta ja tiedät miten saat mineraalimeikeistä kaiken irti.


Kerron artikkelissa mitä mineraalimeikit ovat, jaan tarkat step by step -ohjeet siihen missä järjestyksessä ja miten mineraalimeikkejä käytetään, paljastan miksi mineraalimeikit sopivat hyvin erittäin herkälle iholle ja allergisille ihmisille, näytän minkälaiset siveltimet ovat parhaita mineraalimeikkaamiseen ja avaan mikä merkitys on primerilla, korjausväreillä, peiteaineella, meikkipohjalla, aurinkopuuterilla, hohdepuuterilla tai poskipunalla.Tässä siis Mineraalimeikkien ABC, olkaapa hyvät!

- Hannamari

PS. Everyday Mineralsilta voi muuten tilata viisi ilmaista ja omavalintaista mineraalimeikkinäytettä postikulujen hinnalla. Lisäksi koodilla ”EDM2017” saa -10 % alennuksen kaikista Everyday Minerals -tilauksista

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.