KOTILO

HaLo

Keittiö on yksi kotimme lempipaikoista, ainakin minun mielestäni. Aamuisin istuskelen keittiön baaripöydän äärellä ja juon kupposen kaffia samalla kun selaan tabilla sähköpostit ja kommentit. Meillä on myös pyrkimys syödä kerran päivässä yhdessä. Ja usein baaripöydän äärellä notkutaan myös iltateellä höpisten. 

Sisustukseltaan keittiömme on hyvin linjakas ja valkoinen. Meillä on vuokranantaja, jolla on mieheksi erinomainen sisustussilmä mitä tulee pintoihin! Me olemme tuoneet lämpöä ja väriä mm. aidolla tammibaaripöydällä, värikkäillä vintage-jakkaroilla, Zengrowlla ja kas — keittiöpyyhkeillä!

Pyörähdin eilen Mainoa Design Shopissa, josta saa suomalaisten ja erityisesti lappilaisten designereiden suunnittelemia sekä valmistamia tuotteita. Kannatan paikallisia suunnittelijoita niin paljon kuin mahdollista — se viitseliäisyys on niin arvostettavaa! Yksi tosi kiva merkki, jota myös Mainoa myy, on rovaniemeläisen Tuija Heikkisen KOTILO, joka suosii omaa silmääni miellyttäviä graafisia linjoja useimmissa tuotteissaan.

Pellavainen, käsinpainettu pallopyyhe asustaa nyt keittiössä odottamassa sotkemistaan ja muutama väriläiskä koristaa myös jääkaappia:

Sisustus liittyy hyvinvointipalstaani sitä kautta, että se tuo ainakin mulle hurjasti iloa ;) Ja siitähän hyvinvoinnissa on kyse, eikö? <3

Share

Kommentit

Hosuli
Hömppäblogi

Sisustusjutut kiinnostaa aina! :)

HaLo

Ihana Hosuli, kiitos että aina uskollisesti kommentoit -- tulee hyvä fiilis! :)

Jutta Ruonansuu (Ei varmistettu)

Juu juu, sisustus on arjen tärkeää estetiikkaa!

annemi

Ihania väriläikkiä :) olen uuden keittiöni myötä oppinut että keittiöpyyhkeillä saa paljon aikaiseksi keittiössä. Itselläni on country-tyylinen, valko/punainen keittiö ja esim. Pentikillä on ollut aivan ihania samaan värimaailmaan kuuluvia pyyhkeitä :)

voimaantuva kirjautumatta (Ei varmistettu)

Mitäpä jos laittaisit keittiöstä laajempia kuvia, niin saadaan inspistä :)

Hosuli
Hömppäblogi

Hahaa, en oo ees tajunnu olevani vakikommentoija, mutta niinpä vain olenkin. :) Kiva kuulla!

Hele (Ei varmistettu)

Fanitan noita julisteita NIIN paljon! Vielä jonain päivänä hommaan itellenikin. Joo ja sisustusjutut on jees, etenkin kun maku meillä on ilmeisen sama. :)

HaLo

Jutta: Juu!

annemi: Niinpä, monesti ei tarvita isoja asioita lookin muuttamiseksi/piristämiseksi.

voimaantuva: Voisin laittaakin, se tosin vaatii hieman — köh — järjestelyä ensin. Terveisin, baaripöytä, kaksi isoa blenderiä ja liian vähän kaappitilaa ;) Onneksi tänä viikonloppuna saadaan kaappeja lisää tähän kämppään!

Hosuli: <3

Hele: Ne on simppelit ja pirteet :)

 

 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei nyt ihan suoraan postauksen aiheeseen liity mutta kysynpä nyt kumminkin: miten neitsytkookosöljyä oikein käytetään pirtelöihin? Minulla se aina erottuu muista aineksista, paakkuuntuu ja tuloksena on koostumukseltaan epämiellyttävä, tuntumaltaan etova vaikkakin maistuva soppa. JOtenkin se ilmeisesti lämpötilaan liittyy, mutta en kai voi sentään muita aineksia lämmittää niin ettei tuo öljy kokkaroidu? Mitä teen väärin? kiitos, jos viitsit vastata ! :)
T. Sinulta aikanaan ison öljytonkan ostanut vakiolukija ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.