Kun unelmista tulee totta: Hykerryttävän ihana Jolie ja suloiset naiset sen takana (+arvonta!)

Ladataan...
HaLo

Olen halunnut hihkaista teille jo tovin ystävieni Jutan ja Katjan mahtavista unelmien täyttymyksestä: naisten aitoon hyvinvointiin keskittyvästä verkkomedia Joliesta, jonka alle kuuluu myös laadukkaita luonnonkosmetiikkamerkkejä myyvä verkkokauppa. Näiden kahden rohkean naisen työnjälki hyödyttää suuresti myös meitä kanssasiskoja! Haastattelin tätä energistä superkaksikkoa ja he kertoivat minulle siitä, millaisin askelin he ovat päätyneet elämään elämäänsä onnellisina yksityisyrittäjinä.

Postauksen lopusta löydät ihanan arvonnan, sillä Jolien tyttäret lupasivat lahjoa yhtä teistä mahtavalla kesäpaketilla, johon kuuluu BeSave!-sarjan rentouttava suihkugeeli, omavalintainen Zuii:n huulikiilto sekä omavalintainen Kure Bazaarin kynsilakka! Paketin arvo on yli 55 €.

Viikon ajan teille on voimassa myös huippuhyvä -15 % alennuskoodi Jolien verkkokauppaan koodilla Halon lukijat. Siirrytäänpäs tämän hemmottelun jälkeen siis kuulemaan mitä Jolien naisilla on meille kerrottavana elämästä, hyvinvoinnista, naiseudesta ja elämästä ylipäätään.

Olette tuoreen yrityksenne Jolien nimen mukaisesti vallan hyvinvoiva, suloinen ja hehkuva kaksikko. Mikä on tuonut teidät kaksi yhteen?

Kiitos kaunista sanoista Hannamari! 

Tähän kysymykseen voisi varmaan vastata, että meidät yhdisti ruoka. Aloimme muutama vuosi sitten viestitellä blenderikokemuksista ja keskustelu lähtikin yhtäkkiä rönsyilemään aivan muihin aiheisiin. Olimme molemmat tehneet jo paljon muutoksia oman hyvinvointimme eteen mutta olimme vielä tuolloin tahoillamme kiinni päivätöissä, jotka eivät tuntuneet omilta. Huomasimme pian, että ajatusmaailmamme näyttivät aika samanlaisilta paikoilta.

Olette molemmat toimineet hyvinvointibloggaajina jo tovin ja keskittyneet blogeissanne pääasiallisesti luonnolliseen kauneudenhoitoon sekä raakaruokaan. Mistä teillä lähti innostus näihin aika radikaaleihinkin ruoka-, ja kosmetiikkamuutoksiin?

Siitä syystä, mistä tällaiset valinnat useimmiten saavat alkusysäyksen – omasta pahoinvoinnista. Olimme molemmat ennen raakaravintoon tutustumista kärsineet vetämättömästä olotilasta ja pohtineet syitä selittämättömiin vatsavaivoihin. Olimme molemmat mielestämme syöneet perusterveellisesti ja ihmettelimme huonoa oloa, kunnes uusia johtolankoja alkoi löytyä Noora Shinglerin Kemikaalicocktail-blogista. 

Ostoskorin sisältö meni aivan uusiksi. Vehnä, sokeri ja maito jäivät pois kuvioista, laatukriteeriksi vaihtui luomu ja kas kummaa, energia lisääntyi. Kun ruokavalion puhdistaminen oli hiljalleen tuonut elämään niin paljon hyvinvointia, ei meikkipussia tai peilikaappiakaan voinut enää katsoa läpi sormien. Tuote tuotteelta synteettinen kosmetiikka alkoi vaihtua luonnonkosmetiikkaan emmekä enää halunneet laittaa ihollemme mitään mitä emme olisi voineet teoriassa syödä. Kosmetiikan kemikaalit kun vaikuttavat muun muassa hormonitasapainoon aivan samalla tavalla kuin ruuankin lisä- ja torjunta-ainejäämät. Olisi ollut hassua pitäytyä vain luomuruuassa ja jatkaa ihon kuormittamista kemikaaleilla.

Teillä on varmasti näkemystä siitä, mitkä asiat ovat luomassa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Mitkä asiat te koette omalla kohdallanne tärkeimmiksi hyvinvoinnin edistäjiksi?

Meille molemmille yksi hyvinvoinnin tärkeimmistä teemoista on keho-mieli-yhteys, jonka merkitys alkoi avautua molemmille joogasalilla, kun uskalsimme alkaa pysähtymään ja harjoittelemaan mielenhallintaa. Syy siihen, miksi ihmiset ovat turtuneet syömään niin ravinneköyhää ja heikkolaatuista ruokaa ja sietämään jatkuvaa stressitilaa, on varmasti pitkälti siinä, että olemme kadottaneet herkkyyden kuunnella kehon toiveita. 

Tärkeää kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi ovat tietysti fyysiset perusjutut, kuten puhdas ja elinvoimainen ruoka ja mukavalta tuntuva liikunta mutta tärkeintä on isommassa mittakaavassa elää sellaista elämää, jossa on inspiroivaa seuraa, rentoutta, nautintoja ja onnellisuutta. Hyvinvointia on mitä suurimmassa määrin se, että antaa tilaa omalle luovuudelleen, seuraa intuitiotaan ja toteuttaa omia unelmiaan. Hyvä olo ei tule myöskään suorittamalla mustavalkoisia hyvinvointiperiaatteita!

Jutta jäi päivätöistään pois noin vuosi sitten ja Katja helmikuussa. Omalla kohdallani päivätyön jättäminen oli aika iso ja pelottavakin juttu. Millaisia olivat teidän ensifiiliksenne päivätyön jättämisestä? Mikä sai tekemään lopullisen päätöksen?

Oman kehon ja intuition kuuntelu kasvoi lopulta niin herkäksi, että keho ja sydän eivät yksinkertaisesti enää suostuneet yhteistyöhön vanhoilla ehdoilla. Työt, jotka söivät liikaa voimavaroja ja pitivät meidät poissa omien unelmien ääreltä alkoivat tuntua liian isolta uhraukselta sitä pientä rahamäärää vastaan, joka siitä kuukausittain maksettiin. Lopullinen päätös syntyi siis lopulta luonnollisella tavalla. Jutta teki päätöksen viiden viikon kesälomansa aikana käytyään ensin inspiroitumassa Pariisissa. Katjan päätös sen sijaan kehkeytyi Thaimaassa joogaretriitillä. Ensifiilikset olivat itkun- ja naurunsekaista tunnemyllerrystä, jossa pelko ja huumaava vapauden tunne vuorottelivat. 

Oli hämmentävää huomata, kuinka monia isoja ja abstrakteja asioita voi osata jo tiedostaa ja hahmottaa mutta jokin niin arkinen asia kuin säännöllisen toimeentulon päättyminen pelottaa aivan valtavasti. Vielä tänäkin päivänä tuo pelko onnistuu silloin tällöin nappaamaan meitä hihasta mutta sitä käsitellään jo aika tottuneesti. Rohkeus on sitä ettei lamaannu vaikka kuinka pelottaisi – tästä ajatuksesta pidämme kiinni!

Hyppy turvallisesta oravanpyörästä tuntemattomaan on iso juttu. Se ei tapahdu ilman ajatustyötä. Pitää oppia tapoja, joilla voi tsempata itseään ja käsitellä tuntemuksiaan rauhallisesti. Monenlaisia metodeja on ollut käytössä, tietäisittepä vain kuinka paljon olemme askarrelleet aarrekarttoja, kirjoittaneet itsellemme tsemppikirjeitä ja lukeneet inspiraatiokirjoja! Kaikki keinot kannattaa ottaa käyttöön, kyseessä ovat kuitenkin ikiomat unelmat ja hyvinvointi. Yksi Jolien verkkomedian perustamisen suurimmista lisämotiiveista oli se, että halusimme luoda foorumin, josta tällaista tsemppiä ja uskonvahvistusta voisi käydä hakemassa. Silloin, kun olemme itse ruvenneet pohtimaan tällaisia asioita, olisi tällaisesta mediasta ollut paljon iloa ja tukea.

Teidän kohdallanne päivätyön jättämisestä on seurannut ainoastaan hyviä asioita! Hyvinvoinnin verkkomedianne ja laatuun painottuneen luonnonkosmetiikan nettikauppanne Jolie on saanut valtaisan positiivisen vastaanoton, eikä ihme! Mikä on Jolien missio meidän tavallisten suomalaisnaisten keskuudessa?

Jolien missio on lisätä kauneutta ja hyvinvointia. Jolie on ranskaa ja adjektiivi, joka voi käyttötarkoituksesta riippuen tarkoittaa monella tavalla kaunista: sievää, nättiä, upeaa, hehkeää, suloista ja hurmaavaa – tai vaikka kaikkia yhtä aikaa. Haluamme viestittää ja kannustaa meitä kaikkia olemaan omalla tavallaan kauniita ja arvostamaan omaa erityisyyttämme, koska ihan oikeasti, kauneus on meissä kaikissa eikä vain tietyissä kriteereissä! Haluamme seisoa brändimme takana täysin, emmekä tule kirjoittamaan juttuja, jotka kannustaisivat edes rivienkään välistä ketään ahtautumaan siihen mahdottomaan muottiin, johon me kaikki naiset joko salaa tai tiedostaen yritämme mahtua.

Jolien ranskankielinen nimi ei ole sattumaa – paitsi että meitä molempia yhdistää krooninen pariisihulluus, haluaisimme tuoda suomalaiseen naiseuteen pienen palan ranskalaista kulttuuria. Vapautta, iloisuutta ja oman feminiinisyyden mutkatonta ja rohkeampaa ilmentämistä. 

Jolien verkkomediassa on neljä kategoriaa: ravinto, kauneus, keho & mieli ja lifestyle, joiden lisäksi päivittyvät myös blogit. Tulemme kirjoittelemaan kaikista aiheista, jotka kiinnostavat ja inspiroivat meitä ja joista ajattelemme olevan kanssasisarillemme iloa ja hyötyä.

Olette avaamassa Helsinkiin Jolien luonnonkosmetiikkamyymälän syyskuussa. Mitä muita asioita odotatte tulevaisuudeltanne Jolien parissa? 

Oman yrityksen rakentaminen on opettanut meille paljon kärsivällisyyttä ja läsnäoloa. Teemme paljon suunnitelmia tulevaisuuden varalle mutta muistutamme itseämme vähän väliä siitä, mitä olemme saaneet jo aikaan ja mitä tapahtuu tänään ja ensi viikolla. Tällä hetkellä odotamme liiketilan remontin alkua mutta haaveilemme kyllä tulevaisuuden suhteen isosti. Haluamme tuoda luonnonkosmetiikan tunnettuuden Suomessa korkealle tasolle ja olla kotimaan suosituin, suurin ja kaunein luonnonkosmetiikkamyymälä. Haluamme vaikuttaa luonnonkosmetiikan brändäykseen isommassakin mittakaavassa, ja osallistua ennakkoluulojen poistamiseen – kysehän ei enää ole mistään sammaleenvihreästä viherpiiperryksestä vaan laatukosmetiikasta.

Mediassa panostamme aitoutueen ja avoimuuteen ja uskomme sen johtavan siihen, että saamme rakennetuksi suuren lukijakunnan. Sitä kautta voimme vaikuttaa naisena olemisen kulttuuriin, puhua rehellisesti sekä esitellä vapaampia vaihtoehtoja nykyisille, kapeille kauneusihanteille. Haluamme olla juuri se aito, rehellinen ja mainostajien rahoista riippumaton media, joka mielestämme vielä Suomesta on puuttunut.

Palstaani seuraa joukko luonnollisesta hyvinvoinnista kiinnostuneita, ihania lukijoita. Millaisia kesäterveisiä haluaisitte lähettää heille? 

Unelmoikaa isosti ja kuunelkaa intuitiotanne. Luottakaa itseenne, rakastakaa niin paljon kuin osaatte. Nauttikaa pienistä asioista, laatikaa aarrekarttoja ja kiitollisuuslistoja. Opetelkaa lause: “minä haluan parempaa”. Teipatkaa peileihinne viestejä, ettette unohtaisi olevanne kauniita. Nauttikaa auringosta ja hullutelkaa. Ja katsokaa tämä Miikka Lommin ihana, ihana video, joka on vahvistanut uskoamme kymmeniä kertoja kiperissä tilanteissa:

Kiitos Katjalle ja Jutalle kannustavasta esimerkistänne ja valoisasta asenteestanne! Nyt päästäänkin sitten siihen tämän postauksen toiseen mielekkääseen osuuteen, jota te olette varmasti odottaneet — nimittäin arvontaohjeistukseen:

Arvontapaketin helmet: BeSave!-sarjan rentouttava suihkugeeliomavalintainen Zuii:n huulikiilto sekä Kure Bazaarin kynsilakka

Arvontaan osallistut näin yksinkertaisesti:

• Kerro kommenttiboksissa millä arkirutiineilla sekä tuotteilla sinä vaalit hyvinvointiasi arjessa

• Jätä nimimerkki ja sähköpostiosoite, josta sinut tavoittaa

Kilpailuaikaa on viikko ja kisa sulkeutuu torstaina 19.7 klo 00:00 — onnea joka iikalle! Jos jaat tämän postauksen seinällä HaLo — Pieni Aikuisen Facebook-sivulta tai blogissasi, saat toisen arpamerkin. Muista tällöin linkata/ilmaista asia arvontakommentissasi, jotta voin tsekata asian! 

Muistattehan myös Jolien anteliaan kesälahjan teille jokaiselle: koodilla Halon lukijat saatte -15 % kaikista tilauksistanne tuohon samaan päivämäärään saakka :) Pus ja kiitos!

Laitan itse kans tilausta kohta sisään ja lupaan tuotereittauksia piakkoin :) Suosittelen teitä tutustumaan Jutan Kaunis päivä tänään sekä Katjan Moments-blogeihin — ne suorastaan pursuavat sitä elämäniloa ja harmoniaa, jota ei varmasti kenenkään meidän elämässä ole liikaa! Ja se estetiikka, kuvat, selkeys… <3
 
Psst. Jolien löydät myös Facebookista — kun 1000 tykkääjää täyttyy, voittajalle lähtee tällainen paketti :)
 
Kuvat: Jolie

Share

Kommentit

Mintunvihreä

Arkirutiineista paras on riitävät unet (mieluusti vähintään 8h yössä) ja tuotteista kookosöljy.

Pienistä asioista nauttiminen, kiireetön olemus, tarpeeksi lepoa sekä päivittäinen avokado-annos tuovat hyvän päivän tullessaan, vaikka taivas kaataisi kuinka kesävettä niskaan. Arkipäivien pelastajat ovat Flown herkän ihon kasvosaippua, itse tehty ruusukasvovesi, Hausckan melissavoide sekä ihmisten ilmoille mennessä Lily Lolon mineraalimeikkipohja. Rakastan myös tuoksuja ja eteeriset öljyt ovat usein tuoksulampun avulla puhdistamassa ilmapiiriä.

redhead
Redhead

Elämäni koostuu kolmiosta, jossa jokainen kolmesta kulmasta on tärkeä. Mitään niistä ei voi laiminlyödä tai ylikorostaa, tai kolmio ei ole enää kolmio :).

Lepo, aktiviteetit ja ravinto. Suosin paljon yksinkertaisia ja luonnonmukaisia asioita, niin lautasella kuin muissakkin valinnoissa. iHerb on ollut lempikauppani pitkään ja tutustun mielelläni kotimaiseen Jolieen :).

Nuorempana viittasin kintaalla tälläisille asioille, mutta näin myöhemmällä iällä muutaman elämää mullistavan katastrofin jälkeen ajatteluni muuttui. Muutos lähtee omasta itsestä ja jaan ajatuksen Jolien tehokaksikon kanssa siitä, että muutoksen voima versoo omasta pahoinvoinnista.

Ihanaa kesää Hannamarille! :)

 

Magenta

Ihana haastattelu!

Arjessa tärkeintä on pysähtyminen (vaikkakin usein turhan vaikeaa), herkullinen ja mahdollisimman luonnonmukainen ruoka sekä höpsöttely. Tärkeimmät tuotteet ovat ehdottomasti oliiviöljysaippua ja kylmäpuristettu kookosöljy.

merikukka (Ei varmistettu)

Tietenkin syömällä terveellistä ruokaa (aamusmoothiet!) ja liikkumalla joka päivä. Myös tällainen rutiini, joka voi tuntua aika yksinkertaiselta, mutta hyvin tärkeä, on hampaiden puhdistus. Joka päivä harjaamisen lisäksi käytän lankaa ja hammastikkuja, koska hampaiden kunto vaikuttaa yleiseen tervyeteen.

merikukka(at)gmail.com

Kipunoita

Olen pyrkinyt keskittymään yhden asian tekemiseen kerrallaan sen sijaan, että teen tuhatta asiaa yhtä aikaa. Näin toimien olo on huomattavasti rauhallisempi. Syön mahdollisimman paljon luomua enkä käytä punaista lihaa. Kookosöljy on lempituotteeni jo monipuolisuutensa takia.

fredriikka1 (at) luukku.com

Nora
Noran world

Paljon kivaa liikuntaa ja siitä palauttavaa unta. Lisäksi puhdasta ruokaa ja mahdollisimman vähän tyhjää energiaa. Välillä sallitaan kuitenkin herkuttelu! :) Niillä mennään eteenpäihn tukka sojossa ja hymy huulilla. :)

 

helene

Olen kasvissyöjä, se ruokavalio sopii minulle parhaiten. Suosin myös luomua. Hyvinvointi lähtee sisältä päin! Myös säännöllinen liikunta ja hyvät yöunet ovat tietenkin tärkeitä :)

myma
Näiden tähtien alla

Puhdas ravintopitoinen ruoka, mieleistäni liikuntaa, ystävien seura, lepo ja hiljentyminen, vastapainoksi juhlia ja hulluttelua. Ilo, nauru ja luonnonkosmetiikka<3 Kauneudenhoitorutiinina päivittäinen kuivaharjaus + kookosöljy.

 

(Ei varmistettu)

Terveellinen ruoka, hyvät yöunet sekä liikunta! Erityisesti liikunnan merkitystä hyvinvoinnissa en voi korostaa liikaa: pienikin lenkki metsässä tuo hetkessä pirteän ja levollisen olon!
rebekka.wiitasalo(at)luukku.com

Morgaise (Ei varmistettu)

Ihana haastattelu &lt;3 Aamun rauha pesuineen ja aamiaisineen on minulle välttämättömyys kahden ADHD-ihmisen äitinä. Tai toisen äitinä ja toisen vaimona, mutta... Itse metsästä poimitut marjat, eteeriset öljyt ja avocado- ja kookosöljyt ihonhoidossa ovat ykkösiä.
morgaise[at]hotmail.com

Anni Minerva (Ei varmistettu)

Liikunta, lepo ja hyvä, luonnollinen ruoka. Siinäpä kolme arjen peruselementtiä, joista en tingi ja kaikki tietysti tasapainoisessa suhteessa toisiinsa. Perhettä, ystäviä ja muuta sosiaalista elämää tietenkään unohtamatta!

Jaan tämän blogissani heti seuraavassa merkinnässä!

aistitasolla(at)gmail.com
aistitasolla.blogspot.com

Reettaaaaaa (Ei varmistettu)

Positiivinen elämänasenne,elämästä nauttiminen,fyysinen rasitus kohtuudella,hyvät yöunet,terveellinen ruokavalio(luomu,lähiruoka), hemmotteluhetket(kasvohoidot,käsien ja jalkojen laittaminen,naamiot)..paljon löytyy! :)

reetta.vierela@wippies.fi

ja jaoin tämän facebookissa! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tiedän varsin hyvin (tähän ikään ehtineenä) että mitkä ovat ne rakennusaineet, joista arjen hyvinvointi rakentuu. Monasti vaan tuppaa unohtumaan niiden aineksien vaaliminen. Itselleni yksi tärkeä osio arjen hyvinvoinnissa on rutiinien rikkominen, tietoisesti.

Vierailija (Ei varmistettu)

Aamulla ensin viherjuoma ja myöhemmin smoothie/tuorepuuro. Päivällä vaihteleva raakapöperö ja välillä kupponen vihreää teetä. Paljon hedelmiä, marjoja ja vihanneksia, luomulaatua tottakai. Herkkuja hemmotteluhetkiin ja paljon rakkautta. Hymy, rehellisyys ja omien tarpeiden kuuntelu tuo hyvää oloa arkeen. Silloin on helppo jakaa hyvää myös muille.
Fyysisen olemuksen kunnossa pito; kun keho on auki, myös mieli on vapaa ja ajatus kulkee. Hulluutta, spontaaniutta ja heittäytymistä elämään, se on tosi tärkeää!
Ja kookosöljyä sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Kiitos Hannamari ihanasta blogista!

t. Jonna ( jonna@indictus.com)

Jaon myös facebookissa!

Mii

Oman itsensä kuunteleminen, liikunta ja uni pitävät mielen ja ruumiin terveenä.

Luonnonkosmetiikalla hyvää oloa ja hemmottelua ulkoisesti.

 

pinka (Ei varmistettu)

arjen hyvinvointirutiineihin kuuluu säännölliset hemmottelusuihkut kahvi-kookosöljy-kuorinnalla ja herkuttelu. tällä hetkellä parasta on mansikat ja mantelit :)

terkuin pinka (pulkkma(ät)hotmail(piste)com)

Mariaa (Ei varmistettu)

• Kerro kommenttiboksissa millä arkirutiineilla sekä tuotteilla sinä vaalit hyvinvointiasi arjessa

- Tärkeimpänä aamuinen meditatiivinen toiminta (toteustapa mikä milloinkin tanssista syvähengittelyihin ja aamujoogaan metsässä), kuulostellen itseä ja sitä, mikä päivään tuntuu hyvältä. Samoin illalla kelausta, rauhoittuminen toiminnassa, joka tuntuu hyvältä juuri kyseiseen hetkeen.
Arjessa tasapainotellen alueilla mielekäs toiminta/ seura/ musiikki/ ravinto/ raitis ilma/ liikunta/ lepo.
Tuotteista arkipäivään kookosöljy ja merisuola.

• Jätä nimimerkki ja sähköpostiosoite, josta sinut tavoittaa

vemppuliisa at netti piste fi.

Vierailija (Ei varmistettu)

aamut ovat arjen parasta aikaa. "hyvä" aamu antaa potkua koko päivään. joogaan tai vähintään venyttelen, syön rauhallisen aamiaisen ja rauhoitan mutta toisaalta tsemppaan mielen uuteen päivään.

teen ruokaa sydämellä, liikun niinkuin hyvältä tuntuu ja nauran yhdessä ystävien kanssa. yritän muistaa, että parasta aikaa on parasta aikaa.

jaan tämän mahtavan bloggauksen mielelläni myös fb:ssä.

Elämän yksinkertaistaminen ja luonnon monimuotoisuudesta nauttiminen sekä toisten kuunteleminen ja tykkäys :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Vaalin hyvinvointiani arjessa ulkomailla olemalla yhteydessa perheeseeni ja ystaviini kotisuomessa. Lahettelen heille videoterveisia Keep Treessa (http://www.keeptree.com) ja olen myos tehnyt itselleni motivaatioviesteja tulevaisuuteen samassa palvelussa (saan videoviestit vastaanotettua tiettyna paivana, jonka paatan videota tehdessani). Suosittelen kaikille videopaivakirjan pitamista, seka arkea piristavien viestien lahettamista ystaville ja tutuille, vaikkei ulkomailla asuisikaan! (Keep Tree olisi muuten myos loistava juttuaihe sinulle, silla se todella on parantanut arjen laatua - kavereiden viestit piristavat tyopaivaa kummasti!)

Ainoa tuote mita kaytan itseni hellimiseen, on saunahunaja, mutta taalla ulkomailla en saunan puutteessa ole paassyt itseani silla hellimaan.

Minut tavoittaa osoitteesta batmam@netti.fi

Suopursu (Ei varmistettu)

Aina metsäreissun jälkeen totean, että parasta kauneudenhoitoa on suunnistaminen. Sen jälkeen kasvot hehkuvat sekä mielihyvästä, liikunnan hyvistä vaikutuksista että metsästä itsestään. Kun vetelee keuhkoihinsa metsän tuoksuja ja sammalmättäiden kosteutta ja ehkä pientä sadettakin saa iholle, on kuin olisi puhdistunut syvemmältäkin. Tosin ulkoisesti saattaa olla aika mutainen ilmestys rämmittyään soissa ;) Kun vain pääsisi useammin ja se olisi todellinen rutiini.
Kaikki käyttämäni kosmetiikka on luomua. Tämän kesän paras rutiini on ruusuveden suihkuttelu kasvoille, josta myös pieni tyttäreni haluaa aina osansa pullon suihkaisun kuultuaan. Mitä raikkautta!

Kiitos kaikenlaisista eteenpäin vievistä ajatuksista sekä tälle blogille että Jolielle.

sari piste kotola at gmail piste com

tiiamonica
My Own Way

puhdas ruoka, vesi, luonto, mielekäs tekeminen, ystävät, unelmat ja tietysti hymyileminen! :)

 

tiiamonica@hotmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

juon paljon vettä ja syön mustikoita sekä hedelmiä

tittin_elamaa (Ei varmistettu)

Puhtaasti liikunta.

tittin_elamaa AT luukku.com

Sikurina (Ei varmistettu)

Tärkeintä on antaa aikaa itselleen ja kuunnella omaa kehoaan. Päivässä vaikka yksikin oma hetki, jolloin saa rauhoittua tekemään jotain itselle mieluista, on tärkeää. Käytän taiveihottumaan aloe vera geeliä.

s.kansakoski@luukku.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Kasvojen puhdistus hyvin joka päivä hyvillä puhdistustuotteilla:) Ja tietty kerran viikossa se oma hemmotteluhetki, sauna, hius- ja kasvonaamio sekä ihon kuorinta!

nina_aaw@hotmail.com

Paula2222 (Ei varmistettu)

Arkirutiineihin kuuluu veden juonti, ulkoilu/lenkkeily, joka päivä meikkien pois peseminen, silmänympärysvoide iltaisin, tarvittaessa yövoidetta kasvoihin, säännöllinen kasvojen kuorinta, mahdollisimman vähäinen suklaan syönti:)
Mitään tuotetta en oikein voi suositella, koska vaihtelen aika paljon, en ole vielä löytänyt "täydellisiä" voiteita, mutta Neutrogenan Blackhead Elinimating Daily Scrub sopii täydellisesti omalle iholleni. Välillä kun hairahdun ostamaan jotain muuta, alkaa se heti näkyä ihossa epäpuhtauksina!
Johan tuli asiaa :O
Hyvää kesää kaikille!!

lothlorien_swan@yahoo.com

Ankkuri (Ei varmistettu)

Vannon aprikoosinkiviöljyn ja liikunnan nimeen. Tietysti ripaus tummaa suklaata (no ok, melkein koko levy! :D) tai palanen jäätelöäkin on joskus paikallaan.

neiti.karsimaton@gmail.com

Hyppysellinen hierontaa, kukkurallinen luonnonkosmetiikkaa, hitunen herkkuja, loraus liikuntaa ja rutkasti rakkautta, nautitaan päivittäin :).

Giglio (Ei varmistettu)

Liikunta ja riittävä uni, pienet nautinnot ja itsensä hemmottelut tulee sallia silloin tällöin.

susannahaaga@yahoo.com

jasmiina (Ei varmistettu)

Kaikki elämän osa-alueet ovat tasapainossa: työ, vapaa-aika ja lepo.
Joskus täytyy myös hemmotella itseään.

tarja.korhonen@maxinetti.fi

muumi

Uni ja oikea asenne tilanteessa kuin tilanteessa. 

Tuotteista nivean rasva kuivaan ihoon.

Paras arkirutiini on säännöllinen liikunta ja hyvä ruoka! Ja niiden jälkeen tarpeeksi pitkät kauneusunet.

Arbuusi

Kylmä aamusuihku saa veren kiertämään ja aivot hyrräämään. 

Hyvä uni ja kunnon aamiainen, niillä saa hyvän olon pitkäksi aikaa:)

Vierailija (Ei varmistettu)

sauna..saunatuoksut tarpeen mukaan eukalyptys flunssaan,koivu mielenvirkistykseen :):)

tiia-taneli@hotmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

juon paljon vettä, liikun päivittäin ja joogaan

hannal65@hotmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Koetan ulkoilla päivittäin, mielellään luonnossa. Syön hyvin, mutta muistan myös herkutella. Vastoinkäymisten keskellä yritän ajatella positiivisesti ja olla liikaa surkuttelematta miksi juuri minulle kävi näin. Niin kliseeltä kuin se kuulostaakin, hyvän mielen saa kun on ystävällinen ja auttaa muita ihmisiä. Pieniä positiivisia asioita jokainen päivä, niin itselle kuin muillekin. Hymy ja positiivisuus tarttuu. :)
etta.tuokkola@suomi24.fi

Tee (Ei varmistettu)

Reippaalla ulkoilulla ja vedellä. Yksinkertaista.
tvalmunen@hotmail.com

 

Koska omaan atooppisen ihon, ylläpidän ihoani juomalla paljon vettä ja rasvaamalla säännöllisesti. Jos vettä unohtaa juoda tarpeeksi, se näkyy heti ihossa. Lisäksi riittävä uni pitää tummat silmänaluset poissa.
 
Pesen kasvoni aamuin ja illoin, käyttäen aamulla vain kasvovettä, illalla taas muita puhdistustuotteita. Puhdistustuotteiksi valitsen mahdollisimman luonnonmukaisia tuotteita, etteivät ne ärsyttäisi herkkää ihoani.

Hannamariah (Ei varmistettu)

Yksi tärkeimmistä asioista on runsas veden juonti, se antaa lisää elinvoimaa ja huuhtoo kehosta kuonaa pois. Lisäravinteista käytän Proargia, Mistifyta ja D-vitamiinia. Syön luomu-kasvisruokaa, ihon kosteuttajana käytän kookosöljyä, samoin kuin paistinpannulla (silloin kun sitä käytän). Syön paljon tuoreita vihanneksia, hedelmiä ja marjoja. Liikuntaa pitäisi vielä lisätä.. Kosmetiikassa olen vasta vaihtamassa luonnollisemmalle puolelle, en raaski heittää vanhoja tuotteita kuitenkaan roskiin vaan käytän ne ensin loppuun ja sen jälkeen ostan ekona :) Tänään pitäisi mennä ostamaan ensimmäinen ekopuuteri!

Jaoin Facebookissa.

hantsipantsi at hotmail.com

Vierailija Memu (Ei varmistettu)

Riittävä lepo,ulkoilu ja puhdas ravinto,hyvä mieli,ja työn mielekkyys.

Vierailija (Ei varmistettu)

Uskon, että onnellisuus, hyvä olo ja kaneus lähtevät yhteydestä luontoon. Kävelen paljain jaloin, hengittelen raitista ilmaa ja ihailen luonnon kauneutta. Luonnon kauneus tarttuu myös sitä ihailevaan ihmiseen. Pyrin myös antamaan luonnolle takaisin mm. pyrkimällä pienentämään kemikaali- ja jätekuormaa ja ruokkimalla lintuja. Yksinkertaisuus ja luonnonläheisyys ovat perustani onnellisuudelle ja kauneudelle. Konkreettisia arkirutiineja ovat mm. runsas veden juonti (lisään joukkoon usein Opti-Msm:ää tukemaan luita, lihaksia, ihoa ja hiuksia), kookosöljy sisäisesti ja ulkoisesti, paljasjalkakävely, syvät hengitykset sekä kiitollisuus.

lkorhone@gmail.com

Jaan jutun myös blogissani Himalajan Nauru http://himalajannauru.blogspot.com

elise (Ei varmistettu)

kunnon yöunet, kasvojen säännöllinen puhdistus ja kosteutus sekä runsas vedenjuonti ovat avainasioita ihonhoidossani

nenna-@hotmail.com

Jenniiiiiii (Ei varmistettu)

arkirutiineistani parhain on riittävä päivittäinen veden juonti

jeeenk at gmail.com

Kapi (Ei varmistettu)

En käytä kosmetiikkaa vettä naaman ja menoksi

anisanis@luukku.com

sonzie (Ei varmistettu)

Hyvillä yöunilla ja reippaalla liikunnalla sekä syömällä monipuolisesti ja hoitamalla itseä siis ulkoisesti ja sisäisesti.

kuiskaus@netti.fi

Anne__ (Ei varmistettu)

Vähintään 8h unta/yö, paljon vettä, tuoretta ruokaa ja sopivasti liikuntaa. Lisäksi täytyy mainita d-vitamiini, jota nappailen purkista silloin kun aurinko ei paista :) Niin ja ei sovi unohtaa positiivista elämänasennetta!

rechaos at ymail.com

Sipumat

Riittävästi unta, liikuntaa ja terveellistä ruokaa. Ne ovat minun terveyteni salaisuus.

skibi

mattilasi@gmail.com

Pages

Kommentoi

Ladataan...