Kuuleeko OULU?

HaLo

Tällä viikolla juhlitaan häitä ja luennoidaan Oulussa, joten blogi saattaa elää vähän hiljaiseloa. Ja "saimme" sunnuntaina paperihommia lisää, koska joku urpo limanaama (!) oli käynyt varastamassa Tuomaksen kalliin lumilaudan, lautailukengät ja siteet varastostamme. Olisivat vieneet edes mun laudan, mutta eniten harmittaa että oman rakkaan tavaroihin on kajottu, varsinkin kun tuolla laudalla on rahallisen arvon lisäksi melkoisesti tunnearvoa. Sunnuntaina kyllä tuntui siltä että mulle ei ole suotu hermoja edes prosentin vertaa… 

Olen miettinyt voimakkaan reaktioni (= viha, ärtymys) syytä. Se nimittäin kesti koko loppuillan, en vain päässyt tunteesta yli enkä ympäri. Olen kyllä olemassa hyvin temperamenttinen luonne, mutta toisaalta —kuten jo sanoinkin — mua ei olisi haitannut  niin paljon se jos omiin tavaroihini olisi kajottu. Mutta kun kohteena on joku itselle läheinen, niin siinä vaiheessa keittää yli ja kovaa. 

Sama reaktio syntyy myös silloin kun läheisiäni loukataan/satutetaan jotenkin muutoin — tekisi mieli nousta ystävien puolesta barrikadeille. Tajusin myös tätä kirjoittaessani, että vaikka puolustan joskus raivokkaastikin läheisiäni, olen sitä vastoin erittäin huono puolustamaan itseäni tiukissa tilanteissa — niissä tyydyn lähes poikkeuksetta vain lamaantumaan ja pillittämään :D En tiedä vastausta alkuperäiseen reaktiooni vielä. Osittain kyse voi olla oikeudentajuntunteesta, joka mussa on lapsesta asti ollut vahvana esillä. Uskon sen silti olevan vain pikkuriikkisen pieni osa lopullista vastausta. Enkä minä alunperin edes tästä alkanut teille bloggaamaan, vaan tästä:

Heivaa ylimääräiset kemikaalit-luentosarjan ensimmäinen osa on tällä viikolla Oulussa.

Paikkana toimii Oulu-Opisto osoitteessa Suvantokatu 1, luokassa 10. Luento alkaa klo 17 ja kestää klo 20 asti, jonka jälkeen on aikaa hieman yhteiselle rupattelullekin. Luentomaksu on edelleen 45 € (opiskelijat/työttömät 35 €).

Ilmoittautua voi meille osoitteeseen kemikaaliton [at] gmail.com TAI luennon FB-tapahtumassa

Arjen komiikkaa ála imuripallo. Eikä liity mitenkään tähän postaukseen.

Odotan innolla oululaisten tapaamista, tuttujen ja tuntemattomien! Tämä luento on ehdoton valopilkku tälle viikolle :) Edellisestä luennosta onkin vierähtänyt jo pari kuukautta, joten onhan se korkea aikakin ottaa uutta kierrosta. Keväällä tehdään Oulun keikkojen lisäksi myös uusi kierros Rovaniemellä.

Tsekkaa/liity myös näihin:

• Heivaa ylimääräiset kemikaalit-ryhmä Facebookissa

Kolmen HYK-luennon sisältö

Share

Kommentit

Ilsku (Ei varmistettu)

Huomiseen! innokkaasti odotan tätä luentosarjaa ja kaikenlaista kysyttävää on vaikka kuinka paljon :)

hedonya
Onnen neliöt

Järjestetäänkö Oulussa myöhemmin myös muut HYK-luennot?

HaLo

Ilsku, ihanaa, tervetuloa!

hedonya, kyllä vain. Luennot ovat kolmen viikon välein, yritän postata niistä pian lisää :)

Avojalakanen oululainen (Ei varmistettu)

Oi että, tervetuloa Ouluun ^__^ Harmi vaan kun innostusta tulla paikalle minulta löytyy rutkasti, mut rahaa ei. Noh, joskus toiste sitten.

HaLo

Avojalakanen oululainen: Kiitos — ja voi harmistus, ettet pääse! Matkaa kertyy kuitenkin aika mukavasti ja mainostuskuluja myös, joten ei ole oikein varaa alentaa lippujen hintoja ainakaan vielä :/

MaaretVierailija (Ei varmistettu)

Heijssan tytöt! Kävitte eilen meillä KuuKorennossa, mitenkäs ilta meni? Luulen, että mahtavasti!:) Innolla odottaen yhteistyötä! Tsemiä ja menestystä, olette tytöt tärkeällä asialla!

HaLo

Maaret: Ilta meni mainiosti — oululaiset naiset oli tosi kivasti mukana luennolla! Pahoittelut että vasta nyt ennätän vastata sinulle :) Oli ihana tavata myös sinut ja varmasti jatkossakin törmätään <3

Mimatsu: Oijjoi, kerrassaan mahtavaa kuulla että blogin sisältö palvelee :) En tiedä miten säilytät öljyäsi, mutta omiin kasvojenhoitoöljyihini tulee myös tuota "höttöä" viileässä säilytyksessä. Öljyjen laatua seuraan lähinnä haistelemalla — härskiintymisen huomaa aika helposti muuttuneesta hajusta, siitä ainakin itse tiedän heittää jotain pois, jos tarvis :) Jos siis haju ei ole muuttunut ja höttöä ilmaantuu vain viileässä säilytyksessä, en näkisi estettä käyttää öljyä :)

Ilsku (Ei varmistettu)

Kiitokset vielä tätäkin kautta, oli mukava ilta :) Ja muksut löysi tänään jääkaapista loput raakasuklaa namit. "äiti äiti, saadaanko me tämmöset suklaajutut?", "voitte maistaa, ne on raakasuklaata ei maistu ihan tavalliselle", *mumsmums* "aika pahaa mutta saako lisää?" :D
Pitänee opetella itse tekemään, oli niin kiva pieni herkku teen kera.

HaLo

Ilsku: Mie niin repesin noille muksujen kommenteille! <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.