Parhaat parsareseptit jakoon!

HaLo

Tiedetään. Olen blogosfäärin myöhäisherännyt, mitä tulee kevään ensimmäisiin parsoihin. Mutta annettakoon se ensikertalaiselle anteeksi. Olen maistanut tätä herkkua muutaman kerran anoppilassani, jossa sitä on valmistettu. Sitä myöten olen jäänyt koukkuun ja ostin oman nippuni parsaa kotiin, kiitos vain Marita :) Nyt mun pitäis vain tietää, että mikä olisi loistelias parsaresepti?

Parsaa voisulalla, parsaa bearnaise-kastikkeella, parsaa salaatissa. Siispä pyydän teitä kertomaan minulle kommenttiboksissa teidän salaistakin salaisemmat  ja parhaimmat parsareseptinne, jotta pääsen tämän herkun äärelle pian!

Tänään kokkaillaan loppuja ruokia huomiselle Soppasiskojen kevätkattaukselle, joten parsojen valmistus saa odotella ainakin keskiviikkoon. Ja silloin minä aion olla vailla kiirettä ja nauttia parsasta, parhaassa seurassa. 

Kauneinta viikkoa!

 

Kommentit

Tommi K
Isyyspakkaus

Oh, luit ajatukseni. Vihreä parsasalaatti ja uunilohilastut tulossa myöhemmin oman palstani puolelle, jos vaan eilen näppäämäni valokuva onnistui :)

Helinä1 (Ei varmistettu)

Tein viikonloppuna alkupalaksi Beurre au citron-kastikkeella. Ohje löytyy ainakin "Ranskalaisen keittiön salaisuudet" kirjasta, joka on minun keittoraamattuni.

http://appelsiinejahunajaa.blogspot.com/ (Ei varmistettu)

Tämä on ehdottomasti suosikkin kaikista tekemistäni parsaruuista:)
http://appelsiinejahunajaa.blogspot.com/2009/05/parsaa-vinaigrettekastik...

annemi

Parsaa voisulalla ja parmesanraasteella tai parsaa grillattuna rapeaksi ja murustettua fetaa päälle, tai parsasalaatti tuoreilla mansikoilla ja parmesanjuustolastuilla tulee ensimmäisenä mieleen... reseptejä on niin monia :D

Tommi K
Isyyspakkaus

No niin, nyt löytyy lupailemani ohje. Todella maukasta tuli!

Vihreä parsasalaatti ja uunilohilastut, voilà:
http://www.lily.fi/juttu/vihrea-parsasalaatti-ja-uunilohilastut

:)

HaLo

Tommi: KIIITOS! Juuri tätä väsynyt mieleni huomenna halajaa! 

Helinä: En omista kyseistä opusta, mutta voisin googletella.

annemi: Parmesan, sinä sen sanoit! <3 Kiitos!

HaLo

Yaelian: Vinaigrettekin kuulostaa hyvältä. Iskee valinnanvaikeus! Tai sitten syön seuraavan viikon ajan parsaa eri lisukkeilla ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.