Raakasuklaa + hippunen mannaa = nannaa!

HaLo

Namskis, sanoi suklaatehtailijan suppusuu! Olen nimittäin löytänyt yhden tuttavani vinkistä erään aivan mahtavan lisän raakasuklaan joukkoon… Se on jotain pinnalta ruskeaa, muodoltaan pyöreää, sisältä valkoista. Se on jotain mitä ystäväni Katja rakastaa ja joka on aikamoisen samettisen makuista, söipä sitä missä muodossa tahansa. 

Kyseessä on tietysti kookos, mikäs muukaan! Itse pidän kookoksen mausta, mutta en suoranaisesti himoitse sitä. Siksipä yllätyin siitä, että FitnessFirstin Coconut Manna-kookossoseen maku vei suoraan tropiikkiin auringon alle. Tuote on sekoitus neitsytkookosöljyä ja kookospähkinän hedelmälihaa, joka selittää täyteläistäkin täyteläisemmän maun. Tarjosin tätä tänään myös ystävälleni Emmalle, joka tykästyi kovin — tämä kun toimii makeutensa puolesta loistavasti myös marjojen kanssa! Olen kirjoittanut tänne blogiini aika monesti erilaisista raakasuklaareseptejä, joista simppelein löytyy täältä. Tuohon reseptiin kun lisää vielä 1-1,5 dl kookossosetta, niin ávot! 

Ehkäpä seuraavaksi kokeilen jotain Bounty-tyyppistä viritelmää, jossa sisus olisi kookosmannaa ja päällinen supertummaa raakasuklaata. 

Share

Kommentit

Katja M (Ei varmistettu)

Apua!!! Minun on pakko päästä maistamaan =P saako tuota tavaraa Rollosta mistään, vai onko tilauksessa? Pakko koklata ;)

annemi

Nam! kuulostaapa ihanalta yhdistelmältä, rakastan kookosta ja suklaata :)

HaLo

Katja: No niinpä, tänne sieltä tipusten keskeltä mammaseni! Minulta saat <3

annemi: Sithän tää on just sulle :)

Voimaantuva kirjautumatta (Ei varmistettu)

Artisanan coconut butter (iherb)on minusta vielä hintsun parempaa...ainakin raakana syötynä. Tuskimpa tuolla maulla suklaassa väliä on. Itse olen tuota bounty tyyppistä suklaata joskus pari vuotta sitten valmistanut ja olihan se ihan jees..idean sain tummasuklaa bountystä joka oli tavalliseksi patukaksi hyvää.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.