VAPAUS!

HaLo

Hei kaverit!

On aika paljastaa jotain suurta täällä bloginkin puolella. Nyt on takana puoli vuotta tiukkaa ajatustyötä ja ympärillä onneksi ihania, aidosti tukevia ihmisiä! Hektisen luonteeni tietäen voitte päätellä tästä mietintäajasta, ettei kysymyksessä ole ollut mikään helppo ratkaisu. Omasta elämästä vastuunottaminen tarkoittaa joskus suuria kieltäymyksiä. Toisaalta juuri ne avaavat niitä suuria mahdollisuuksien ovia.

Ongelmani on viime vuonna ollut se, että tykkään hyvin monenlaisesta työstä. Päivätyöstäni luontaistuotekaupassa saan hurjasti energiaa, varsinkin kun pääsen auttamaan ihmisiä ottamaan vastuun omasta terveydestään (mikä taas ei tarkoita automaattisesti minkään purnukan myymistä, todellakaan!). 

Tykkään myös työstä, jossa saan olla erakkona kotona — sitä on tämä bloggailu, erittäin terapeuttista ja kiinnostavaa! Sitten on Super-Pirtelöbaari, joka on minun ja Tuomaksen alati laajeneva unelma. Unohtamatta tietystikään radioduunia ja luentoja, joita saan tehdä ihan huippuenergisen ja räiskyvän Katjan kanssa meille tärkeistä aiheista! Huhhuh, niin hullu syksy takana, että hirvittää :D 

Koko syksy on siis tässä miniperheessä puitu työtahtia ja sitä, että jotain pitää jättää pois. Päätös on venynyt, koska minä tykkään kaikista edellä mainituista. Koska en vieläkään ole supernainen, realismi piti ottaa oikeasti käyttöön. Mietin syksyllä, että mikä hyvinvointibloggaaja minäkin olen, kun oma hyvinvointi kärsii koko ajan. No, joskus pitää käydä vähän kokeilemassa laidanreunoja itsekin :)

Hätkähdin tähän asiaan oikeastaan vasta siinä vaiheessa, kun ystävät alkoivat kysellä kuulumisiani. Kun ainoat mahdolliset vastaukset liittyvät vain työhön, soi jo meikäläisenkin hitaat aivokellot! Useimmiten tyydyinkin vain vastaamaan, että kiirettä pittää tai eipä tässä kummempaa. Ei ehkä ihan sitä elämää, jota minä oikeasti haluan elää…

Jatkossa vastaan mielelläni ystävien kuulumis-kysymyksiin. Vastaukset voivat kuulua esimerkiksi näin: tosi rennosti, ollaan ehditty viettää paljon aikaa yhdessä Tuomaksen kanssa TAI oikeastaan ei kummempaa, olen vain ollut.

Olen äärimmäisen onnellinen tästä hitaan piinaavasta ajasta, jolloin jouduin miettimään. Aika hyvin olen saanut pitkitettyä tämän asian kertomista jo tässäkin postauksessa, joten kakaistaan se ulos: irtisanouduin reilu viikko sitten päiväduunistani luontaistuotekaupassa. Hih, en jättänyt blogia kuten varmasti moni teistä luuli ;) Vähennämme Katjan kanssa myös radioduunia liian kiireen aikataulun vuoksi — mieluummin vähän ja laadukasta kuin toisinpäin.

Pelot on joskus hyvä kohdata. Tekemisen väheneminen pelotti ainakin minua, olen tiedostanut sen jo kauan (terveiset samankaltaiselle veljelleni), mutta kun tulee aika muuttaa toimintaa muuttuu tilanne epämiellyttäväksi. Mutta se helpotuksen tunne päätöksen jälkeen, wuhuu!

Käytännössähän tämä tarkoittaa nyt sitä, että minulla on enemmän aikaa teille täällä ja muille mielenkiintoisille proggiksille, joista lisää keväämmällä. Vähäisin asia ei toki ole se, että saan väljemmän aikataulun, johon kuuluu myös enemmän aikaa perheen kanssa ja lempeää itsestään huolehtimista. 

T. 100 % yrittäjä

Kommentit

Nanne (Ei varmistettu)

Hetken verran jo luulin, että lopettaisit blogisi, mutta onneksi ei käynyt näin. Onnittelut suurista päätöksistä, tsemppiä tulevaan ja ihanaa "omaa aikaa"!

huopis
Merennoita

Repesin kyllä niin tälle: "meikäläisenkin hitaat aivokellot" xD Hihi.

Mutta loistavaa, että oot uskaltanu tehdä rohkeita päätöksiä, ja että ne aivokellot kerkis hitaudestaan huolimatta toimia ennen ku oli liian myöhästä. :) Jesh! Tsemppiä sulle, uskon, että tolla energiamäärällä menestyt, mitä ikinä keksitki tehä!

HaLo

Nanne: Kiitos! <3

huopis: Whehee, aivokellotpa hyvinki! Kiitos sinä ihana, että jaksat aina uskollisesti kommentoida — arvostan :)

Katja M (Ei varmistettu)

Mahtavaa Hanski! Tervetuloa 100% yrittäjien joukkoon. Tästälähin meidän miittingit on sitten yrittäjänaisten kahvipalavereja, eikä mitään juoruiluhetkiä ;D Eikös kuulostakki hyvältä!

mea (Ei varmistettu)

no hyvä ettei sentään raivokellot. tervetuloa minunkin puolestani. tämän alan yrittäjänä ja muutoksiin mieltyneenä ihmisenä on jännittävää, kun välillä huomaa, että ai mun elämä &amp; työ ovatkin menossa tähän suuntaan, juuri sellaiseen, mitä kohti sydämessäni olen kaivannutkin mennä. viime vuoden aikana opin huomaamaan, milloin on hetki ja pakko mennä soffalle hetkeksi istumaan ja saada itsensä kiinni, kun eri osat eteni eri tahtiin. kaikkee hyvää eteenkinpäin!

HaLo

Katja: Nimenomaan! ;)

mea: Oon jo vuoden ollu yrittäjä, mut nyt täyspäiväinen. Tosin keväällä tulee olemaan hieman erilaisiakin työtuulia :) Voin samaistua täysin toiseksi viimeiseen lauseeseesi!

Varpu (Ei varmistettu)

Onnea rohkeasta päätöksestä!

Teemu Syrjälä (Ei varmistettu)

Hienoa,

hieno päätös, hienolta ihmiseltä. Nyt sulla on entistä enemmän aikaa muillekin hienoille ihmisille.

Kaikkea hyvää teille! Olette sen ansainneet.

Kaukohalauksin

Teemu

Vierailija (Ei varmistettu)

Hienoa! Tsemppiä! :)

Charkku
Charlotan silmin

Hyvä päätös! On niin tärkeetä kuunnella itteään. Toki töitäkin pitää tehdä, mutta minkä verran - se on ihan oma päätös. :)

Nimimerkillä Opiskelu+työ=Ei aina mitään ihan parasta ;D

HaLo

Varpu: Kiitos! <3

Teemu: En tiedä miten ilmaisisin kiitokseni kauniista kommentistasi <3 Sinä se vasta rohkea oletkin! Olen mukana hengessä henkeäsalpaavan kokemusrikkaalla reissullasi :)

Vierailija: Kiitos :)

Charkku: Nimenomaan — ja työtilanne elää varmasti tulevaisuudessakin, mutta joskus täytyy hypätä sivulle hengähtämään hetkeksi. Jossain vaiheessa sitä vaan tajuaa, että sitten kun-elämä ei ole kovin antoisaa.

Saara S.
Saara Sarvas

Huii!! Tervetuloa tähän ihanan kamalaan yrittäjäin maailmaan! Meikkis nostaa kaikki mahdolliset sormet ja varpaat positiivisesti pystyyn <3

Päätös on varmasti oikea!

HaLo

Saara: Kiitos kiitos ihanasta tsemppiviestistä! Vuosi on jo oltu osa-aikayrittäjiä, mutta jännällä lähdetään nyt täysyrittäjyyttä kohti :) Halit <3

Jemma T
Auringonpolttamat

No huh huh onneksi et lopeta blogin pitämistä!! Meinasin jo huolestua, sillä Halon palstan juttuja tulee lueskeltua täällä kaukana aina kuin mahdollista. Ja antaisin muuten mitä vain, että saisin maistaa joskus tuota teidän raakasuklaata, kuulostaa ja näyttää niin hyvältä.

Kiitos Hannamari palstasta, älä koskaan lopeta! Ja tsemppiä täyspäiväiseen yrittäjyyteen! :)

HaLo

Jemma: En, ei pystyis! :D Ihana, että käyt kurkkimassa — mieki sua aina kun uus juttu ilmestyy! Tulkaahan sulhon kanssa joskus Lapin reissulle… :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.