Ylitehokas savinaamio

Ladataan...
HaLo

Peikkolasta päivää! Tänään otettiin lunkisti, siivoiltiin ja lenkkeiltiin koiran kanssa auringon pussatessa kasvoja. Juuri näitä hitaita löpöpäiviä rakastan nyt, kun saan itse päättää työajoistani. Tällaisina päivinä ei ole kiire mihinkään ja silloin ehtii mennä vasta neljältä suihkuun, jotta ehtii viideksi palaveriin. Voihan valloittava vapaus!

En ehkä suosittele kuitenkaan kokeilemaan täysin uutta savinaamiota ennen tärkeää palaveria. Siinä voi käydä niin, että normaalisti kaiken kestävä ihosi päättää näyttää sinulle punaiset laikkunsa! No, tänään sitten turvauduttiin vähän paksumpaan meikkivoidekerrokseen poskien kohdalla.

Kasvojeni iho ei ärsyynny normaalisti kovinkaan helposti, mutta tämä naamio taisi olla niin tsydyä kamaa, että punastuin astetta enemmän. Pidän tätä jokatapauksessa hyvänä merkkinä — ainakin aine vaikuttaa ja ihossani on jotain mitä puskea ulos! On tosi fiksua testata uusia tuotteita ennen tärkeitä menoja, eikö?

Kyseessä on Naturadon Argile Verte-savinaamio, jonka sain testaukseen muutama viikko sitten. Naamio kuivahti iholle kiitettävää vauhtia (= hyvä!) ja jätti ihon todella pehmeäksi ilman että olin edes tehnyt minkään sortin kuorintaa ennen naamion laittoa. 

Seuraavaksi testaan sen, mitä tämä savinaamio tekee mun hiuksille — olen nimittäin vihdoin siinä vaiheessa, että mulla on 98 % oma väri päässä! Ainoastaan latvoissa on muutama sentti punaista vielä havaittavissa. Mun mielestä oma väri ei ole yhtään pöllömpi, itse asiassa paljon tummempi ja kivempi kuin muistin. 

Tässä Naturadon putelissa on tavaraa 300 g, eli kyseessä ei ole mikään hintsu pakkaus, vaan tästä riittää käyttökertoja aika moneen naamiosessioon. Hintakaan ei päätä huimaa: 11,60 € ja tuote on ECOCERT-sertifioitu.

Loppuun pieni muistutus teille ihanaiset lukijat: Te saatte Biodellystä -10 % kaikista tuotteista vuoden loppuun asti koodilla HALO11.

Palaillaanpas ensi viikolla mintuntuoksuisten testituotteiden kanssa. Rrrrakastan minttua, sattumoisin sitä on myös mun Jardin Des Thés-parfyymissani.

Share

Kommentit

Pikku Myy (Ei varmistettu)

Heips

Olisi hienoa, jos kirjoittaisit kokemuksia myös siitä, miten naamio vaikuttaa hiuksiin/hiuspohjaan, sitten kun olet sitä testannut.

Mahtaakohan naamio värjätä esim. vaaleita hiuksia?

Kommentoi

Ladataan...