Ladataan...
Halvalla hyvä elämä

Koska elämässäni ei ole ylimääräisiä tai turhia tunteja, joudun priorisoimaan. Nettitentit, siivoaminen, remontointi, blogi ja ruoanlaitto saavat odottaa, koska meillä on nyt tärkeämpää tekemistä! 

Usmi-Kytäjä, Hyvinkää. 24.9.2017. 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Halvalla hyvä elämä

Mä olen todella todella syysihminen. Mä rakastan syksyn värejä, säitä ja tuoksua. Mikään ei tee psyykelle ja kropalle parempaa kuin pieni ulkoilu silloin tällöin, mutta syksy tekee kokemuksesta jotenkin kokonaisvaltaisemman. Mulle ainakin. 

Onneksi mun elämään on ujuttautunut ihmisiä joita ei tarvitse kahdesti metsään pyytää. Serkkuja, ystäviä, perheenjäseniä. Aina löytyy joku joka haluaa mun mukaan ulkoilemaan. Koira vähintään.  

Hatlamminsuo 10.9. 

Kanta-Häme. 

 

Katsokaa noita värejä! 

Lintuja ei taaskaan nähty ensimmäistäkään, kiitos pikkupoikien riemun. 

Puspus serkku ja minimies, kiitos seurasta! 

 

Ps. Vaikka tällä on hiljasta, instagrammissa piipahdan miltei päivittäin! Tervetuloa sinne. Nimimerkki sama. :) 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Halvalla hyvä elämä

Blogissa on ollut hiukka hiljaista. Olen iltaisin priorisoinut nukkumisen kaiken muun etusijalle. Valot sammuu viimeistään klo 21 mun osalta, ja nettiaika on jäänyt pois ohjelmasta. Henkinen väsymys kesän isosta rypistyksestä ja viikonloppujen vapaaehtoiskoulutukset vaatii veronsa, näemmä. 

Mutta, yhden asian haluan teidän kanssa jakaa! 

Tässä se nyt on! Tättärää! 

130 neliöö suomalaista käsityötä, työtunteja säästämättä. Ei mennyt kun ne kaikki kymmenen aurinkoista kesäpäivää! Plus hermot, käsienhermot, akillesjänteet, seittemän pensseliä, 4 pulloa panssaripesua, yks juuriharja, kaks rullaa bitumiteippiä, litroittain alkoholitonta olutta, yks ruutta kattokittiä ja 20 litraa kattomaalia. 

Yksin. Omin käsin. Mä tein sen! Jes! 

 

Edit: Tässä vielä kuva katosta ennen yhden naisen showta: 

Nii että. Tättärää! 

Share
Ladataan...

Pages