Oikeassa pukuhuoneessa!

Ladataan...

Huomaan, etten saa irti isompia kirjoituksia näistä sinänsä elämää suuremmista asioistani. Raportoin vain, miten menen askeleen aina eteenpäin. Nyt yksi odotetuimmista asioista sai sinetin: siirtyminen tuoksuttomien naisten pieneen pukuoneeseen. Minulle tämä on siirtyminen isoon ja oikeaan maailmaan. Yritän muistaa olla tuoksuton, tavallaan näkymätönkin, mutten varmasti neutraali. Toki minulta tämä kaikki edellyttää strategiaa. En saa enkä voi paljastua mistään kohdasta. Arvaatte, että mistä en varsinkaan. Kaikki on tehtävä nopeasti ja huomaamattomasti. Onko kaikki sen arvoista? Voi, on. Jo tunne siitä, kun kuulen naisten puhetta ympärillä, on surrealistinen. Ehkä itsekin pian uskallan sipaista huulikiillettäkin ennen pukuhuoneesta poistumista, kuten osa myös tekee.

Kiitos kuntoilukeskuksen, jossa käyn, kaikki tämä on mahdollista. Ahdistuneena käännyin heidän puoleensa. En enää jaksanut hetkeäkään "väärässä seurassa". Iloisena kuulin, että siirtyminen "oikeaan seuraan" onnistuu vaivattomasti. Olen siis Ida ja tulen nimeni muodossa olemaan nainen pikimmiten. Suuri kiitos tästä kaikesta heille! On hienoa huomata, kuinka sanat ja teot kohtaavat erilaisuuden kohdalla. Olenkin vain tavallinen heidän silmissään. Siihenhän minä juuri tähtäänkin.

Aika klisee todeta, mutta kyllä odotukseni naisten pienen pukuhuoneen suhteen pitivät paikkansa. Tunnelma on vapaampaa, puheliaampaa ja omalla kierolla tavalla erilaisempaa. Monessa mielessä. Kuka menee gynegologille, kuka harrastaa seksiä ahkerasti miehensä kanssa. Huomaan myös heti sen toisen puolen. Kuinka tällaiset puheet yllättävät osan naisista ja kuinka sen oman kehon näyttäminen muille ei ole niin ihanaa. Niin tuttua minullekin. Yhtä kaikki, harvoin kuulin tällaisia juttuja miesten puolella; tosin, en siellä koskaan juuri tarkemmin keskittynyt seuraamaan ja kuuntelemaan juttujen syvempää tasoa. Tämä avoimuus naisten puheiden tasolla hämmentää kuitenkin minua... Se on myös juuri sitä minua itseäni! Samanlainen avoin pölöttäjä olen - mutten naisten pukuhuoneessa.

Yritän hillitä riemuni pukuhuoneessa, koska kaikki edellyttää minulta vielä pitkään tietynlaista salailua. Kukaanhan ei sinsänsä ole kiinnostunut rintaliivieni sisällöstä, mutta ääni jossain määrin, ihokarvat ja se yksi putkilo pahasti paljastavat kaiken. Yritän olla sheivamatta sitä pois kaiken muun keskellä. Hyvää ja "sitä" oikeaa kannattaa odottaa!

Share

Kommentit

Ed (Ei varmistettu)

Halusin vain sanoa, että olen lukenut tekstejäsi ahkerasti. Arvostan tekstiesi sisältöä ja kirjallisestikin ne vakuuttavat. Jatka siis hyvää työtä!

Nainen (Ei varmistettu)

Kommentoi

Ladataan...