Söpöys

Ladataan...

”Adjektiivi

söpö

  1. sellainen, joka on mukavan näköinen, suloinen, positiivisia tuntemuksia aikaansaava.”

Wikipedia

Olen niin paljon puhut tästä ihanasta asiasta, että on jo aika tarkemmin puhua sen olemuksesta. Minulla tekijät söpöys, suloisuus, pehmeys, hentous, sirous ja tietynlainen ujous liittyvät kiinteästi yhteen. Sellainen nainen haluaisin olla ja osin olenkin.

Words, don't come easy to me, who can I describe...

Naisen ei tule olla tällainen, ei missään nimessä. Eikä jokainen nainen olekaan, vaikka haluaisinkin olla. Tällainen on vain minun naiskuvani. Söpöys ilmenee niin ulkonäössä kuin luonteessa, totta kai. Söpöillä naisilla on aivan omanlaisensa poskipäät, huulet, silmänmuodot, vartalonmuodot (siis yleensä pienet) ja hiukset. Ehkä hiusten kohdalla saattaa tulla vastaan poikkeuksia, jotka vahvistavat kivasti sääntöjä, mutta esimerkiksi söpöyden olemuksen keskeinen piirre – kasvonpiirteet – ovat aina samanlaiset. Aina. Mielestäni ulkonäöllisesti söpöksi synnytään. Tässä kohtaan on katsottava peiliin ja todettava tiettyjä realiteetteja. Toki muutoksia tulee, mutta osa asioista säilyy. Antaa säilyä. Säihkyn söpöyttä sitten eri tavoin! Kun söpön naisen kasvoihin lisätään pastellisävyiset meikit, kirsikansävyisiä vaatteita ja ihanat balleriinat, niin tämä neiti huokaa ja syvään. Ihanasta kateudesta.... Toki omin itselleni paljon samaa tyyliä – tahtomattani. Edellä esitetty vaate- ja meikkiasia on klisee. Jälleen kerran kaavasta poikkeavat söpöt naiset vahvistavat sääntöjä.

Voiko aito söpö nainen olla pitämättä kuvasta?

Jos söpöksi synnytään, niin söpöksi voi luonteeltaan tulla. Luonteenlaadultaan söpöt naiset olisivat ihanan söpöjä keskenään – tylsyydessään ja söpöydessään. Osa naisista seuraisi kateellisina heitä vain hetken ja osa suu auki heitä sivusta pitemmän aikaa. Miksi suu auki? Siksi, koska ujojen naisten puhe ei oikein tahtoisi lähteä liikkeelle. Toiseksi heidän ajatuksensa voisivat paljastaa söpöjen naisten todellisen luonteen. En tarkoita tyhmyyttä, vaan herkkyyttä ja tietynlaista viattomuutta. Sanoihan Kiira Korpikin, että on raskasta olla se kaunis urheilija. Herkkää ja niin naiivia tekstiä. Tämän takia pidänkin idolistani eniten jäällä ilman kommentteja. Lisäksi osa heistä saattaisi olla positiivisen mukaansatempaavia, pirteitä ja topakoita naisia. Nämä ehkä ylipirteät naiset toisivat energiaa ja rikkoisivat ainakin tylsyyttä! Olen vahva nainen. Herkkyyteni on oikeastaan myös vahvuuteni, vaikka tunnunkin herkistyväni niin pienistä asioista. Ujo en ole, paitsi miesten kanssa. Pirteä ja topakka olen, ja huomaankin omaavani hyvin söpön olemuksen. En tiedä ovatko muut söpöt naiset kilttejä, mutta minä ainakin olen. Liiankin.

Kuvan ainoa söpö asia on huulipunan väri ja kauniit kasvonpiireet. Stop sanovat käsiraudatkin...

Söpöt naiset ovat heikko kohtani. Nykyisessä maailmassani on paljon naisia, mutta onneksi vain muutama söpö nainen. Sanon onneksi, koska kun juttelen heidän kanssaan, tuntuu kuin juttelisin haavekuvani ja oman naiskuvani kanssa. Ihminen jää joskus taka-alalle. Näin ei saa käydä ja onneksi tiedän ongelman. Pahimmillaan huomaan kuinka olen liukumassa tunteissani entistä syvemmälle heitä kohtaan. Luonnollisesti! Mitä ihanampia he ovat ihmisinä, sitä helpompi heihin olisi rakastua. En halua tehdä virheitä isoissa asioissa. On erotettava puurot ja vellit keskenään. Rakastan naiseutta, jumaloin naisia, mutta makuuhuoneen puolelle tämä kaikki ei enää tunnu kantavan. Jos söpöt naiset ovat heikkouteni, niin johdonmukaisesti voisi ajatella, että niin ovat söpöt miehetkin. Onko sellaisia? On, olen nyt huomannut. Heidän söpöytensä on toki osin erilaista kuin söpöjen naisten, mutta samoja piirteitäkin löytyy varmasti. Miehistä en sinänsä osaa vielä kovin puhua, joten heistä myöhemmin. Sanon vain: ihania ovat kehollisina miehinä, mutta joskus vain sanat ja teot ovat niin urpomaisia, että. Mutta ihania, huokaus....

Kivat silmät. On kyllä muutakin.... En kerro, mitä!

Olisi vaikea kuvitella kahta söpöä yhdessä. Ajatus kun pariskunta (siis kaksi söpöä – miehiä tai naisia) on kaupassa, makuuhuoneessa tai he riitelevät .... Se on joko päämäärätöntä, maailman kauneinta tai kalliiksi tulevaa dramaattista toimintaa. Tämä takia en ehkä osin halua ottaa rinnalleni sellaista.  En naista enkä miestä. Jaa, ehkä miehen kuitenkin, koska miehiä kohtaan koen vetovoimaa. Tosin, yhdessä söpöilijässä on jo tarpeeksi. Minulla pätee seuraava yhtälö:

”Söpöys + vahvuus = naisellisuus”

Tässä yhtälössä on mukana kaikki olennainen. Kehollinen ulkonäkö ja sisäinen ulkonäkö. Tähän päälle vain tyylikkyys ja aito, oma itsensä tunteminen. Jos ei tällä pärjää tai ei kelpaa, niin? Kyllä muuten pärjäät ja kelpaat, koska pärjäät ja kelpaat kaikkein tärkeimmälle: ITSELLESI. 

 

Eräällä keskustelupalstalla todettua: "Kauneus katoaa, söpöys ei koskaan". Aika hyvin todettu. Aika näyttää, että pitääkö tuo paikkaansa. Tulisi nyt joskus edes kauniiksi, niin voisi sitten sekin sitten kadota. Söpöydestäni en luovu koskaan, en. 

Share

Kommentoi

Ladataan...