Ladataan...
Heidi H

Tämä kesä on ollut hieman erilainen, sillä töiden lisäksi minua on pitänyt kiireisenä Miss Eloweena 2018-kilpailu. Se on siis Henna Peltosen luotsaama missikisa, jossa etsitään luonnollisen kaunista ja hyvämaineista naapurintyttöä. Kaikki kauneuskirurgiset toimenpiteet sekä ripsien-ja hiustenpidennykset ovat kiellettyjä. Kilpailun ideasta voit käydä lukemassa lisää Hennan blogista. Muihin finalisteihin voit tutustua Miss ew-facebooksivulla sekä instagramissa.

Itse lähdin kisaan mukaan, koska tämä kisa tuntuu sopivanlaiselta itselle. Pääsen kisan kautta edustamaan minulle tärkeitä arvoja ja olemaan täysin luonnollinen itseni. En tarkoita, että ripsienpidennyksissä tms olisi mitään pahaa, ei tietenkään ole. Tuntuu vain siltä, että nykymaailmassa kauneusihanteet rakennetaan kaiken muun kuin luonnollisuuden ympärille ja halutaan yhä enemmän näyttää vain toistemme kopioilta. Somekuvissa tavoitellaan täydellisyyttä ja yritetään olla jotain muuta mitä oikeasti ollaan. Lisäksi sosiaalinen media on niin vahvasti läsnä jokaisessa hetkessä, joten tuntuu että arkielämässäkin katsoo joitain ihmisiä filtterin läpi. Itsetunto-ongelmat lisääntyvät, sillä muiden elämä saattaa sosiaalisen median välityksellä näyttää täydelliseltä ja aletaan kateuden varjostamana tavoitella jotain, mikä oikeasti ei ole tavoittelemisen arvoista. Haluankin esimerkkilläni kannustaa ihmisiä pois siitä maailmasta, missä kuvanmuokkaukset, kauneuden rakentaminen sekä filtterit luovat vääristyneitä ihanteita ja luovat paineita etenkin nuorille. Kilpailun tarkoituksena ei siis ole vastustaa pidennyksiä yms, vaan nimenomaan tuoda esiin sitä, että kaikkien ei tarvitse yrittää sopia tiettyyn muottiin. Lisäksi tässä kisassa halutaan luoda entisajan missikisojen tuntua sekä tuoda esiin Suomen kaunista luontoa. 

Ulkonäköpaineet ovat varmasti tuttuja kaikille jossain määrin, tottakai myös minulle. En tiedä ketään, joka ei kamppailisi niiden kanssa etenkin murrosiässä. Monilla paineet jatkuvat myös aikuisikään. On pitkä matka päästä sinuiksi itsensä kanssa, mutta se on matka joka kannattaa ehdottomasti aloittaa. Ensimmäiseksi täytyy lopettaa itsensä vertailu muihin. Lisäksi hyvä tapa aloittaa itsetutkiskelu on listata vaikka joka ilta ennen nukkumaanmenoa viisi positiivista asiaa päivästä tai itsestään. Ei tarvitse kirjoittaa ylös, kunhan uhraa muutaman minuutin päivästä positiiviselle ajattelulle. Lisäksi kannattaa kysyä itseltään, miksi kadehtii muita. Lopetetaan kadehtiminen, jooko? Eikö meidän naisten pitäisi mielummin pitää yhtä ja ihailla sekä kehua toisiamme. Itseään tarkastelee usein kriittisemmin kuin muita. On niin helppo aina löytää jotain paranneltavaa. Muista, että muut ei näe niitä, mitä sä pidät epäkohtina itsessä. Olet upea just noin. 

Toivottavasti jäät mun kanssa tälle matkalle ja tehdään maailmasta edes hieman positiivisempi paikka<3

Kuvat: Mainosstudio Sanna H. / Miss ew

Ladataan...

Ladataan...
Heidi H

Heipparallaa!

Lämpimästi tervetuloa mun blogiin! Ihanaa, että just sä oot löytäny tänne. Blogissani tulen kirjoittelemaan hyvinvoinnista, kauneudenhoidosta, unelmien tavoittelusta, hauskanpidosta sekä kaikesta mitä nyt naisen monimutkaiseen elämään liittyykään. Olen kauneusalan ammattilainen, sekä tällä hetkellä opiskelen estenomiksi. Jos pysähdyit tässä kohtaa miettimään mikä estenomi oikein on ja mitä estenomi tekee, pysy kuulolla! Tulen varmasti postailemaan opinnoistani. Sen verran kuitenkin voin jo nyt paljastaa, että kosmetiikan valmistaminen ja raaka-aineet ovat vahvasti läsnä estenomiopinnoissa. 

Sen lisäksi, että olen kosmetologi, kosmetiikkaneuvoja sekä estenomiopiskelija, olen myös opiskellut esiintymistä & näyttelemistä sekä lukenut avoimessa yliopistossa psykologiaa ja kasvatustieteitä. Haluan tuoda opiskelutaustani esiin, sillä kaikki edellä mainitut ovat syitä siihen, miksi olen tässä. Jokainen opinto on ollut tarpeellinen, johtanut toiseen ja kasvattanut minua kohti sitä mitä haluan olla. Haluan myös korostaa, että blogini ei tule keskittymään vain ja ainoastaan kauneusalaan ja kosmetiikkaan. 

Noniin ja, jotta tämä esittelyshow ei menisi aivan täysin jaaritteluksi, niin kerrottakoon se vielä, että olen tämän vuoden Miss eloweena finalisti ja tämän kesän aikana pääset blogissani seuraamaan myös tätä luonnolisuutta korostavaa kauneuskisaa. Vaikka meidän missikesä on jo täydessä vauhdissa ja finaali lähestyy jo kovaa vauhtia, tulen silti jakamaaan kuvia ja tarinoita mm. kesäkuun kiertueeltamme hieman takautuvasti. Jos et tiedä, mikä Miss eloweena-kisa oikeastaan on, suosittelen, että käyt kurkkaamassa meidän ihanan missiemon Henna Peltosen bloginLaitan tähän loppuun myös muita hyödyllisiä linkkejä, joiden kautta pääset seurailemaan. Minut löytää instasta nimimerkillä heidihil.

 

Kuva: Niklas Holm

http://www.missew.net/

https://www.is.fi/viihde/art-2000005698094.html

Miss EW Instagram

 

 

Ladataan...