Tämän kesän parhaita asioita

Paitsi että kesä on ihanaa aikaa muutenkin, se on lasten kanssa mielestäni helpoin vuodenaika, varsinkin kun meidän pojat on jo sen verran isoja ettei tämä helle ole heille niin rankka. Tässä tämän kesän kivoimpia juttuja.

Vaatteet

Ihan ensimmäisenä, miten ihanaa on lähteä pihalle ohuessa kesämekossa, jalassa sandaalit jos sitäkään. Kesämekko ja huulipuna on lyömätön yhdistelmä. Lapsille ei tarvitse pukea hikisenä kerroksia kerroksien päälle. Hermotkin säästyy.

Valoisat ja lämpimät aamut

Kaikki ovat varmasti samaa mieltä, että auringon tervehtiminen heti herätessä on upea asia jota emme pidä itsestäänselvyytenä.

Iho

Rusketus saa ihon näyttämään terveeltä ja kuulaalta eikä se tarvitse mitään meikkiä. Ihan paahtunut iho taas ei enää näytä kovin raikkaalta saati nuorekkaalta. Pidän myös aurinkopäivän jälkeisestä tuoksusta iholla. Se varmaan kertoo vaan niistä haitallisista reaktioista mitä ihossa on tapahtunut, mutta se tuo mieleeni loman ja sitä kautta hyvän fiiliksen. Tuoksut yleisesti ovat minulle tärkeitä ja niihin liittyy paljon muistoja.

Tuoreet mansikat aamupuurossa

Minun kaurapuuroni sekaan heitetään mansikoita, banaania, kookosöljyä ja siemeniä.

Valkoiset varpaanvälit ja jalkojen työntäminen hiekkaan. Terapeuttista.

Viihdyn rannalla. Tykkään olla uikkareissa ja istua hiekassa. Huoletonta.

Aurinkorasvan tuoksu

Sitä voisi suihkia talvellakin ihan vaan tuoksun mukana tulevan kesämuiston takia.

Parvekkeen lasit auki

Parveke muistuttaa minua lomasta ja ulkomaista. Minulla ei ole ennen ollut parveketta ja olenkin enemmän pihaihminen mutta kyllä lämmin kesätuuli parvekkeella ja siellä ruokailu on ihana juttu.

Ulkojooga

Ilta-aurinko, linnunlaulu, lämpö iholla, jooga. Tarvitseeko muuta sanoa?

Eläväinen Seinäjoki

Kesällä Seinäjoella on vähän väliä erilaisia festareita ja tapahtumia joka tuo tänne eloa. Saa olla edelleen omassa rauhallisessa kuplassa mutta on vähän enemmän vipinää ympärillä. Kuten ystäväni juuri totesi, täällä tuntuu pysähtyneisyys ja siis vain hyvällä tavalla. Ehkä se on juuri se syy miksi nautin täällä asumisesta niin paljon.

Vielä olisi ajatuksissa viedä vanhempi poika ensimmäistä kertaa lintsille tai tänne lähelle Power Parkiin. Täällä Seinäjoen lähellä on myös eläinten vanhainkoti missä eläimet ovat ihan vapaana ja niitä saa silitellä. Se on varmasti hyvän mielen paikka jos joku! 

 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.