Ladataan...
Hetkestä

Olen ajatellut kesän ajan ottaa blogin suhteen vähän rennommin ja nauttia kesästä ja ihmisistä ympärilläni, joten olen tarkoituksellisesti viettänyt vähemmän aikaa koneella. Nyt kuitenkin ajattelin kertoa juhannuksen vietostamme Kuopiossa. Olimme kaveriporukalla viettämässä iltaa erään kaverimme kotona, jossa muun muassa grillailimme, pelasimme biitsiä, lauloimme karaokea, saunoimme ja nautimme yhteisestä ajasta. Tämä oli juuri sellainen juhannus, josta olin pitkään jo haaveillut. Tässä muutamia kuvia illasta:

Kiitos vielä ystävilleni! Näitä lisää :) Viettikö joku muu juhannusta kaveriporukassa, kaukana kaupungin hälinästä?

Share

Ladataan...
Hetkestä

Viimeiseen viikkoon on mahtunut paljon positiivisia asioita, joista muutamia listasin tähän alle:

 

1. On huippua nähdä pitkän tauon jälkeen rakkaita ystäviä ja istua rauhassa alas juttelemaan <3

2. kesän ensimmäiset omatekoiset vohvelit, nam!

3. Sain viimeisen koulutehtävän tältä (keväältä) kesältä päätökseen.

4. Orange is the new blackin 4. kausi starttasi vihdoin.

5. Ensi syksyn opiskelukuvioihin en voi enää vaikuttaa, vaan nyt odotellaan tuloksia.

6. Kohtaaminen täysin sattumalta entisen työkaverin kanssa kaupungilla.

Mikä sai teille positiivisia fiiliksiä kuluneen viikon aikana? :)

 

Hyvää alkanutta viikkoa!

Share

Ladataan...
Hetkestä

Muistatte varmaan aiemminkin blogissa esiintyneen listauksia arjen valinnoista. No nyt niitä on taas luvassa lisää.

 

-Shoppailu kivijalkaliikkeessä vs. nettishoppailu..vaikka nettishoppailu onkin huomattavasti helpompaa, pidän enemmän kaupoissa käymisestä. On mukava päästä tutkimaan tuotteita lähempää ja esimerkiksi kenkien tilaus netistä on aina tuurissaan.

-Burgeri vs. pitsa..lähtökohtaisesti valitsen mieluummin pitsan. Sitä tulee itsekin tehtyä kotona useammin kuin burgereita. Pitsassa pidän sen monipuolisuudesta, sillä hieman täytteitä vaihtamalla voi saada niin herkullisia yhdistelmiä. Lempparitäytteeni ovatkin broileri, vuohenjuusto, rucola ja aurinkokuivattu tomaatti.

-Letut vs. pannarit..Mun ehdottomat lempparit on kyllä letut. Lettuihin saa mukavasti kivaa vaihtelua, kun laittaa taikinan sekaan ripauksen kardemummaa.

-Jäätelötuutti vs. puikkojäde..näin kesällä onkin hyvä ottaa esiin jäätelösuosikit. Mun valinta on puikkojäde, lemppari on Magnum White tai Classicin valkosuklaa salmiakki. En vieläkään ymmärrä miksi valkosuklaamurokeksi poistettiin valkoimista :(

-Ruisleipä vs. vaalea leipä..päädyn ruisleipään. Aina ulkomailla ollessa ensimmäisenä kaipaa juuri ruisleipää. Vaasan jälkiuunileipä on suosikkini, sillä siinä on mukavasti pureskeltavaa.

-Bataatti vs. peruna..oon kyllä tällä hetkellä niin tykästynyt bataattiin, se menee niin keitossa, ranskalaisissa, uunijuureksissa kuin täytettynäkin. Löytyisikö teiltä takataskusta uusia bataattiruokia? :)

Olipas ruokapainotteisia valintoja tällä kertaa. Osuiko teille samoja valintoja? Jos tulee mieleen ehdotuksia, mitä valintoja haluaisitte tietää, niin ottaisin ideoita mielelläni vastaan. Muistakaa, että muitakin toivepostauksia saa ehdottaa! :)

 

Ihanaa viikonloppua murut!

Share

Pages