Ladataan...
Hetkestä

Mennyt viikonloppu kului Tampereella, kotiamme laittaessa. Pääsimme sekä minä että O kumpikin siivoamaan ja järjestelemään kotia. Oli ihana nähdä, kuinka tavarat asettuivat paikoilleen ja kämpästä alkoi muodostua koti. Perjantai-illaksi olin sopinut treffit rakkaan ystäväni kanssa Tapas bar Ineziin, josta olimme jo kauan yhdessä puhuneet. Hän oli jo pidemmän aikaa toiminut kyseisen paikan puolestapuhujana, joten nyt oli aika päästä testamaan se. Paikka oli mielestäni kiva, ruoka oli hyvää ja tunnelma ravintolassa oli rento, samalla henkien ulkomaalaista tunnelmaa. Tässä kuvia viikonlopulta:

Suosittelen testaamaan Ineziä, jos satutte Tampereella vierailemaan! Itse aion ainakin mennä uudestaan :) Onko muilla kokemuksia Inezistä?

 

Mukavaa viikkoa! :)

Share

Ladataan...
Hetkestä

Oltiin Mäntyharjun kaveriporukan kanssa puhuttu ja suunniteltu pitkään yhteistä iltaa heinäkuun 16. päivälle. Tämä ilta vihdoin eilen koitti ja kuten sovittu, vietimme iltaa meidän kotonamme. Aamupäivän harmaasta säästä huolimatta saatiin aurinko esiin ja grillaaminenkin onnistui. Iltaan sisältyi yhdessäoloa, musiikkia, lautapelin peluuta, hyvää ruokaa ja juomaa. Oli ihana nähdä rakkaita ystäviä pitkästä aikaa ja saada tutustua myös joukon uusiin tulokkaisiin. Tässä kuvia eilisillasta:

Kiitos vielä kaikille! <3

Share

Ladataan...
Hetkestä

Tällä viikolla on nautittu viimeisistä lomapäivistä ennen kesätyön alkua. Perjantaina kävimme tekemässä muuton Tampereella ja sen myötä on taas yksi asia vähemmän huolehdittavana. Lauantaina menimme käymään mummilassa ja tarkoituksena oli paistaa muurinpohjalettuja: herkkuja, joita lapsena tuli syötyä useamminkin, mutta joita nykyään harvoin saa. Sää oli lämmin ja aurinkoinen, joten mikä sen parempaa, kuin nauttia kesästä maaseudun rauhassa. O kulki kamera mukanaan ja ikuisti ihanaa kesäpäivää.

Kyllä tällaisia päiviä on mukava muistella syksyn pimenevissä illoissa. Joko te olette herkutelleet muurinpohjaletuilla? Mitä muita herkkuja kuuluu kesään?

Share

Pages