Ladataan...
Hetkestä

Tuntuupa vaikealle kirjoittaa tänne pitkän tauon jälkeen. Niin paljon kaikenlaista muuta on ollut koko syksyn ajan mielessä ettei blogiin kirjoittamiselle ole riittänyt energiaa. Pahoittelut tästä! Vuoden verran on kulunut siitä, kun tämän blogin perustin ja täytyy sanoa, että paljon olen tämän kautta saanut ja on ollut ihana saada kommentteja ja palautetta teiltä rakkaat lukijat! Nyt kuitenkin tuntuu, että haluan pistää kirjoittelun ainakin joksikin aikaa jäihin, sillä opiskelut vievät tällä hetkellä todella suuren osan ajastani ja haluan keskittyä nyt siihen. Kiitos, että olette pysyneet mukana ja mukavaa syksyn jatkoa ja joulun odotusta kaikille! :)

Terkuin: Jenni

 

Ladataan...
Hetkestä

Kaikki meistä varmaan tietää ihmisiä, jotka sanovat pitävänsä jostain vuodenajasta enemmän kuin toisesta. Toiset ovat enemmän esimerkiksi kesäihmisiä, kun taas toiset taas pitävät eniten syksystä. Voin sanoa, että itse pidän eniten kesästä ihan jo valon ja lämmön takia ja siksi, että silloin ei tarvitse käyttää niin paljon aikaa sopivien vaatteiden miettimiseen. Pidän silti myös syksystä ja siitä, että pimenevinä iltoina voin pistää äitini tekemät villasukat jalkaan, laittaa kynttilöitä palamaan ja tunnelmoida hämärässä. Vaikka nyt puhuinkin vain kesästä ja syksystä niin koen silti, että jokaisessa vuodenajassa on jotakin hyvää.

Ihan vastikään puhuimme ystävieni kanssa siitä, että kuinka nyt jo on kaupoissa myynnissä joulusuklaata ja glögejä. Seuraavaksi eräs ystävistäni ilmoitti tekevänsä riisipuuroa, koska lähestyvä joulu herättää halun tehdä riisipuuroa. Monet meistä, etenkin lapset päiväkodissa tuntevat riisipuuron paremmin joulupuurona, mutta pakko myöntää, että meillä sitä tehdään sen verran usein vuoden aikana ettei sitä kyllä joulupuuroksi voi enää kutsua. :D Osa virittelee jo koristevaloja ja jouluaiheisia verhoja, kun toiset taas tunnelmoivat ostamalla glögiä jo pitkin syksyä. Näiden lisäksi on toki myös niitä, jotka eivät tällaisista hömpötyksistä perusta. Kaikki nämä mainitut tavat ovat mun mielestä täysin ok. On ihanaa, että jokainen on omanlaisensa ja jokaisella on omat traditiot, joista tulee ehkäpä mieleen oma lapsuus tai ihan muuten vaan hyvä mieli. Pidetään tämä näin.

Onko jollakulla muulla oma sisäinen tunnelmoija jo herännyt syksyn tultua? P.S. Arvatkaa muuten mitä meillä ruokaa meillä tänään syödään? :)

 

Aurinkoista syyspäivää!

Ladataan...
Hetkestä

Tänään saavuttiin O:n kanssa pitkästä aikaa Kuopioon. Heti ensimmäisenä kiinnitin huomiota siihen, kuinka kauniilta syksyn värit näyttävät täälläkin. Yksi suosikkipuistani on vaahtera ja kun sellainen sattui lähistölle oli tilaisuus käytettävä hyväksi. Onko joku muukin jo kiinnittänyt huomiota puiden uusiin ilmeisiin? Kuvissa muuten näkyy edellisessä postauksessa mainitsemani uusi sadetakki, joka sattumalta sopi hyvin yhteen luonnon kanssa :D

 

Viikonlopun ohjelmassa on hyvää ruokaa ja rentoutumista, just nyt en muuta kaipaa. Mitäpä olette mieltä uudesta takistani?

 

Ihanaa viikonloppua murut! :)

Pages