Ladataan...
Hetkestä

Kaikki meistä varmaan tietää ihmisiä, jotka sanovat pitävänsä jostain vuodenajasta enemmän kuin toisesta. Toiset ovat enemmän esimerkiksi kesäihmisiä, kun taas toiset taas pitävät eniten syksystä. Voin sanoa, että itse pidän eniten kesästä ihan jo valon ja lämmön takia ja siksi, että silloin ei tarvitse käyttää niin paljon aikaa sopivien vaatteiden miettimiseen. Pidän silti myös syksystä ja siitä, että pimenevinä iltoina voin pistää äitini tekemät villasukat jalkaan, laittaa kynttilöitä palamaan ja tunnelmoida hämärässä. Vaikka nyt puhuinkin vain kesästä ja syksystä niin koen silti, että jokaisessa vuodenajassa on jotakin hyvää.

Ihan vastikään puhuimme ystävieni kanssa siitä, että kuinka nyt jo on kaupoissa myynnissä joulusuklaata ja glögejä. Seuraavaksi eräs ystävistäni ilmoitti tekevänsä riisipuuroa, koska lähestyvä joulu herättää halun tehdä riisipuuroa. Monet meistä, etenkin lapset päiväkodissa tuntevat riisipuuron paremmin joulupuurona, mutta pakko myöntää, että meillä sitä tehdään sen verran usein vuoden aikana ettei sitä kyllä joulupuuroksi voi enää kutsua. :D Osa virittelee jo koristevaloja ja jouluaiheisia verhoja, kun toiset taas tunnelmoivat ostamalla glögiä jo pitkin syksyä. Näiden lisäksi on toki myös niitä, jotka eivät tällaisista hömpötyksistä perusta. Kaikki nämä mainitut tavat ovat mun mielestä täysin ok. On ihanaa, että jokainen on omanlaisensa ja jokaisella on omat traditiot, joista tulee ehkäpä mieleen oma lapsuus tai ihan muuten vaan hyvä mieli. Pidetään tämä näin.

Onko jollakulla muulla oma sisäinen tunnelmoija jo herännyt syksyn tultua? P.S. Arvatkaa muuten mitä meillä ruokaa meillä tänään syödään? :)

 

Aurinkoista syyspäivää!

Share

Ladataan...
Hetkestä

Tänään saavuttiin O:n kanssa pitkästä aikaa Kuopioon. Heti ensimmäisenä kiinnitin huomiota siihen, kuinka kauniilta syksyn värit näyttävät täälläkin. Yksi suosikkipuistani on vaahtera ja kun sellainen sattui lähistölle oli tilaisuus käytettävä hyväksi. Onko joku muukin jo kiinnittänyt huomiota puiden uusiin ilmeisiin? Kuvissa muuten näkyy edellisessä postauksessa mainitsemani uusi sadetakki, joka sattumalta sopi hyvin yhteen luonnon kanssa :D

 

Viikonlopun ohjelmassa on hyvää ruokaa ja rentoutumista, just nyt en muuta kaipaa. Mitäpä olette mieltä uudesta takistani?

 

Ihanaa viikonloppua murut! :)

Share

Ladataan...
Hetkestä

Pitkän blogihiljaiselon jälkeen löytyi vihdoin aikaa tulla kirjoittamaan tänne. Lyhykäisyydessään kuluneet viikot ovat tosiaan sisältäneet opintojen aloituksen, uusien ystävyyssuhteiden luontia, Semmareiden konsertin, pyöräilyä mäkisessä maastossa, kahvihetkiä ystävien kanssa. Täytyy muuten sanoa, että Jyväskylästä on ihan loistavia kahviloita, joihin haluan päästä tutustumaan vielä paremmin. Toistaiseksi säät ovat suosineet ja täällä on saatu nauttia kauniista syyspäivistä. Vaikka en sadetta toivokaan, niin salaa odotan kyllä jo, että pääsisin käyttämään upouutta sadetakkiani. Puhelimeen on tallentunut joitakin kuvia viime viikkojen ajalta, joten annan kuvien puhua puolestaan:

Torstaina suuntaan jälleen illasta kotiin Tampereelle ja pääsen nauttimaan viikonlopusta omien läheisteni kanssa. Tänä viikonloppuna saan lähes koko perheeni Tampereelle, Tampereen SM-rallin johdosta. Kuviot ovat siis aika lailla selvillä seuraaville päiville.

 

Vietetään mukava loppuviikko ja palataan pian! :)

Share

Pages