Ladataan...
Hetkestä

Viikonloppu sujui odotetustikin todella nopeasti. Kerrankin kun auto oli käytössä, niin tuli ajeltua pitkin Tamperetta ja käväistyä myös Ideaparkissa. Söimme herkullista omatekoista ruokaa ja nautimme yhteisestä ajasta muun muassa pelaamalla Party Aliasta ja kuuntelemalla musiikkia.

Tämän postauksen otsikolla haluan kertoa, että tämän kuluneen kevään/alkukesän aikana on tullut eteen monia mahdollisia muutoksia. Kuitenkin yksi tällä hetkellä varma muutos on se, että muutamme uuteen asuntoon heinäkuussa. Aikalailla tasan vuosi sitten elimme samanlaista tilannetta, jossa muutto oli edessä. Nyt viikonlopun aikana tuli jonkin verran karsittua tavaraa muuton alta ja voi että miten puhdistavalta se tuntuikaan. Tällaisia siivouksia pitäisi kyllä tehdä useamminkin :D. Muutosta uudempaan asuntoon ja pääsystä lähemmäs keskustaa olen innoissani, mutta näiden lisäksi olen vielä monta kertaa onnellisempi siitä, että muutan jälleen saman, minulle rakkaimman ihmisen kanssa. Huomenna starttaa viimeinen Tampere-viikkoni ennen kesälomaa ja tiedossa on siis töitä, paljon pakkailua ja siivoilua.

 

Tsemppiä alkavaan viikkoon! :)

Share

Ladataan...
Hetkestä

Tämä viikko on monella tapaa ihana: sain eilen pikkusiskoni luokseni, huomenna päivällä tulee kaksoseni ja illalla vielä poikaystäväni. Tässä on nyt kolmatta viikkoa oltu yksinään Tampereen kodissa ja voin sanoa, että tuntuu ihanalle, ettei enää ole niin hiljaista. Kuten varmaan tiedätte, olen hyvin mielelläni ihmisten seurassa viihtyvää sorttia, joten tiedossa on varmasti mahtava loppuviikko.

Tänään kävimme työpäivän päätteeksi ystäväni ja siskoni kanssa Minetissä, eikä valtava jätskivalikoima pettänyt tälläkään kertaa.

Share

Ladataan...
Hetkestä

Odotin koko viime viikon juuri vietettyä viikonloppua, sillä olimme sopineet hyvän ystäväni kanssa yhteisestä lauantain vietosta. Olimme viimeksi nähneet useampi viikko takaperin ja ihan jo pelkkää hänen näkemistään odotin kovasti. Yökyläilyn lisäksi päivän ohjelmaan kuului muun muassa salitreeniä, saunomista, ruoanlaittoa ja herkuttelua, unohtamatta tietenkään ihania juttutuokioita. Kyllä tällainen päivä oli niin paikallaan. Kiitos vielä! :) Tässä kuvasaldoa päivästä:

Sunnuntaina kotiin tullessani tuntui mieli taas hieman keveämmältä ja mietin, kuinka olenkaan onnekas, kun minulla on tällaisia ystäviä ympärilläni!

 

Tsemppiä alkaneeseen viikkoon murut! :)

Share

Ladataan...
Hetkestä

Joku jo varmaan tiesikin, että Tampereella on käynnissä 13.-26.5. ajalla Syö Tampere-viikot. Tampereella on kahdeksan ravintolaa, jossa saa syödä herkkuannoksia tasarahalla 10e. Tästä listasta löydät kaikki nämä ravintolat sekä niiden tarjousannokset, joista löytyy vaihtoehtoja moneen makuun. Päädyimme ystäväni kanssa testaamaan eilen Ruby & Fellasin annoksen Molly's BRGR + bataattiranskalaiset, joka kyllä oli iloinen yllätys. Todella herkullinen ruoka, jota voin lämpimästi suositella!

Sään eilen suosiessa istuimme terassille syömään ja eikä kyllä ollut maisemassa valittamista. Jos satutte Tampereelle ennen ensi viikon torstaita niin käykää ihmeessä syömässä maukasta ruokaa hyvään hintaan! :)

 

Mukavaa viikonloppua!

Share

Ladataan...
Hetkestä

Usein sitä miettii huolella millaisia vaatteita kuviin haluaa, mutta tällä kertaa mentiin niillä tutuilla ja turvallisilla. Tämän vaateyhdistelmän voin sanoa olevan jopa yksi suosikeistani, sillä rento ja simppeli toimii aina.

Mitä te olette mieltä?

Share

Ladataan...
Hetkestä

Perjantaina hyppäsin päivän viimeiseen Tampereelta Kuopioon lähtevään Onnibussiin viettämään viikonloppua poikaystäväni luokse. Viikonlopun ohjelmassa ei ollut tällä kertaa mitään ihmeellistä, muuta kuin rentoutumista ja yhdessäoloa. Tässä muutamia kuvia puhelimestani:

1. Tässä olivat meidän viikonlopun menopelit, joilla oli näppärä hurauttaa keskustaan ja takaisin. 2. Pyörämatkan varrella oli pakko pysähtyä ottamaan kuva kauniista järvimaisemasta. Kelikin oli mitä mahtavin. 3. Lauantain menussa oli meidän kummankin herkkua, omatekoista sushia. 4. Tähän kuvaan tiivistyy koko viikonlopun kohokohdat: musiikin kuuntelu ja yhdessäolo. Tänään matkaan takaisin kohti Tamperetta ja kohti uutta työviikkoa. Toivottavasti sielläkin on osattu rentoutua ja nauttia läheisistä. :)

 

Tsemppiä alkavaan viikkoon! :)

Share

Pages