Ravunpyrstötäyte suolaisiin lettuihin

Hettinen

Eilisessä postauksessa paljastin suolaisten lettujeni reseptin ja tänään olisi vuorossa yksi täytevaihtoehto lettuihin.

RAVUNPYRSTÖTÄYTE suolaisiin lettuihin tai vaikka ruissipseihin (riittää kahteen lettuun)

  • 1 dl ravunpyrstöjä (näin pieniä määriä ostaessani turvaudun salaattibaarien antimiin, kahden letun ravunpyrstöt ja salaatit maksoivat n. 1,7€)
  • pari ruokalusikallista silputtua punasipulia
  • 5 retiisiä
  • n. 50 g creme fraichea 
  • suolaa
  • tilliä
  • salaattia

Käytä punasipuli ennen silppuamista kuuman veden alla, näin saat siitä kitkeryyttä pois. Pese retiisit huolella ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Heitä joukkoon creme fraiche ja mausta tillillä sekä suolalla suunmukaiseksi.

Sekoita hyvin ja heitä salaatin kanssa letun väliin, kääri ja nauti! :)

 

Share

Kommentit

Paavo (Ei varmistettu)

Namnam ;)

Ps. Oot aika kellon tarkka näitten blogitekstien kaa, kun melkein kaikki tehty klo.16.00 ;)

Hetti
Hettinen

Pyrin kirjoittamaan postaukset etukäteen ja ajastan ne aina julkaistavaksi klo 16, aina ei kyl kerkeä ;)

Paavo (Ei varmistettu)

Niin mie vähän ajattelinkin, että joku ajastus, ku on ollut niin kellon tarkasti ;)

Kommentoi