Tonnikalamunakas

Hettinen

Munakas on siitä kiitollinen ruokalaji, että siihen voi tunkea vaikka mitä; erilaisia juustoja, kasviksia, maitotuotteita, eri lihoja jne. Tällä kertaa munakas höystettynä purkkitonnikalalla, sipulilla, juustolla ja kermalla.

Pannulle ensin tonnikalaa, valkosipulia ja sipulia.

Toiseen astiaan pari munaa, loraus kermaa ja juustokannikan loput raastettuna (itse käytin basilika-valkosipulijuustoa) ja kunnon sekoitus.

Lisää munamassa pannulle lämmenneen tonnikala-sipulimössön päälle.

Itse kääntämistä varten jouduin pilkkomaan munakkaan muutamaan osaan, jotta sain flipattua ne ympäri. Munakasta ei kannata paistaa liian 'kuivaksi', jotta mehevyys säilyisi. Hyvää perusruokaa sellaisena päivänä, kun keittiössä ei jaksa huhkia pitkään :)

 

 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.