Ladataan...
Hey girl

Monelta ihmiseltä unohtuu helposti kaksi keskustelun ja sosiaalisen kanssakäymisen perusasiaa.

Kuunteleminen ja kunnioitus.

Moni kuuntelee vain vastatakseen, ja puskeakseen omaa mielipidettä toiselle, ei ymmärtääkseen toisen näkökulmaa.

Kuvitellaan myös että jos vähän korottaa ääntään tai huutaa, viesti saadaan paremmin toiselle perille.

Unodetaan että asioista saa olla eri mieltä. Ei ole yhtä ainoaa oikeaa mielipidettä.

Ja kun provosoidutaan, voidaankin sanoa ihan mitä tahansa. 

Unohtaa toisen kunnioittaminen täysin.

Vaikka olisi kuinka eri mieltä, olisi hyvä muistaa että toisella on oikeus omaan mielipiteeseen.

Saa olla eri mieltä, mutta sen varjolla ei voi loukata toista.

Kun keskustelussa on läsnä kaksi asiaa: Kuunteleminen ja kunnioitus, on mahdollisuus oppia enemmän ja avartaa myös omaa maailmankuvaa. Ja silti olla edelleen eri mieltä jos haluaa. 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Taisin olla ainoa joille yumi-lashes ripsien taivutus oli vielä uusi juttu :D. Tätä yumi-lashes ripsihoitoa ei kannata sekottaa perinteiseen ripsipermikseen, joka pahimmillaan tekee ripsistä liian kiharat.

Tuntuu että ripsien pidennyksiä on ollut kaikilla ja ripsien taivutus on jäänyt pidennyksien varjoon.

Pidennyksistä tuntuu moni kuitenkin luopuneen viime aikoina. Itse niitä mietin monta kertaa mutta ei ne tuntuneet omalta jutulta. Ei sillä etteikö ne olisi oikein tehtynä todella kauniit, mua vaan mietityttää se ripsiliima ja ylläpito. Tämä yumi-lashes ripsien taivutus sen sijaan kuullosti kokeilemisen arvoiselta. 

Hoito kestää noin tunnin ja itse nukahdin ainakin kahdesti hoidon aikana ja mietin vaan että toivottavasti en kuorsannut :D. Eli hoitoa ei tarvitse kivun puolesta jännittää, taitavan tekijän käsissä voit tosissaan ottaa muutamat nokoset. Omani otin Lahdessa, Kauneushoitola Pirjo Pelkosessa, suosittelen paikkaa lämpimästi. Uusi ripsiaika on myös varattuna kalenterissa. 

Pääpiirteittäin hoito tehdään näin: Ripset kiinnitetään muotteihin, joiden koko määrittää sen miten taivutetut ripsistä tulee. Minulle tehtiin M-koolla. Ripsiin levitetään permanenttiaine, ja kun se on vaikuttanut, ripset myös kestovärjätään.

Kestovärjäyksen voi uusia jo vaikka parin viikon päästä halutessaan, taivutuksen voi uusia kun kaikki ripset ovat uusiutuneet, eli noin kuukauden päästä.

Mä olen kyllä super tyytyväinen näihin ripsiini. Vaikka mulla ei ole mitkään maailman pisimmät ja tuuheimmat ripset, näistä sai aika hienot enkä arkiaamuisin ole laittanut töihin ripsiväriä ollenkaan. Ripsivärillä ripsistä saa todella näyttävät. Tämä ripsien taivutus tosissaan avaa katsetta.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Tuli pitkästä aikaa fiilis että täytyy tehdä kunnon asupostaus. Vaikka syksy on mulle vaikea vuodenaika, syksyn muoti ja pukeutuminen on ihan parasta.

Voi pukeutua kerroksittain ja materiaalien kanssa leikittely on ihan parasta!

Tänä syksynä päätin hyödyntää mahdollisimman paljon kaikkea vaatekaapista jo löytyvää ja yhdistellä sitä sitten muutamien uusien must hankintojen kanssa. On paljon vaatteita joita esimerkiksi mieltää kesävaatteiksi vaikka niitä voi yhdistelmällä eri tavoin käyttää ympäri vuoden.

Väljä ruutubleiseri ja koppalakki olivat ihan pakko saada, ja jotta lakki ei jämähtäisi päähäni, hankin myös baskerin. Sen löytäminen ei ollutkaan ihan helppoa...kiersin kaikki Lahden kaupat, ja vihdoin Sokokselta löysin mustan baskerin joka oli ihan täydellinen.

Näitä vaatteita ei ehkä ensin tulisi mieli yhdistää, mutta tykkään kokonaisuudesta tosi paljon. Farkut ja kengät on alelöytöjä parin vuoden takaa, paita tuliainen Barcelonasta. Mutta usein pukeutumisessa toimii just ne vähän hassutkin ideat. Mitä mieltä olet, toimiiko vai ei?

Bleiseri Even&Odd // baskeri Sokos // farkut H&M

 

Share
Ladataan...

Pages