Ladataan...
Hey girl

Sininen luomiväri on vilahdellut sen verran tiheään Instagram fiidissäni, että olen luultavasti aivopesty.

Sanottakoon tähän väliin, että kokemukseni ja mielikuvani sinisestä luomiväristä ovat...ei niin hyviä. Olen kerran ollut meikkausopastuksessa jossa minulle tehtiin smokey eyes-meikki sähkönsinisellä luomivärillä. Ja jossain vaiheessa olin melko varma että olen piilokamerassa :D! Yritin siitä hipsiä bussipysäkille ja kotiin sellaista reittiä että minimoin ihmiskontakti...Sininen luomiväri oli myös biologian opettajani vakiomeikki, hän ei ollut suosikki-ihmiseni, ja mielikuvat sinisistä luomista...hmm.

Mutta Kim Kardashian teki saman sinisille luomille, minkä hän teki pyöräilyshortseillekin. Sai mut ihastumaan!

Ostin sinisen kajal-kynän Essenceltä, koska siinä sävy oli lähimpänä sellaista mikä oli mielessä. Kajalilla tehty rajaus on myös astetta kevyempi vaihtoehto jos ajatus kokonaan sinisistä luomista hirvittää. Se näyttää myös törkeän hyvältä, Nude-blogissa fiilistellään sinistä rajausta ja ei voi muuta kun ihastua!

Tässä oma pikatestini ennen saunaa (ennen meikinpoistoa on mun lempparihetki kokeilla jotain uusia juttuja, jos menee pieleen, ei haittaa, koska oli joka tapauksessa pesemässä naamaa, jos se toimii vanhan meikin päällä, siitä tulee winner freshiin naamaankin :)!).

Eli väritin liikkuvan luomen sinisellä kajalilla ja häivytin sormin. Sen jälkeen lisäsin päälle vaaleaa helmiäisluomiväriä. Lopuksi lisäsin Zuiin Rose gold mist-luomiväriä yläluomelle.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Olen niitä tyyppejä joiden naama alkaa päivän mittaan kiiltää. Tykkään käyttää papereita joilla voi imeä kiillon kasvoilta (Essencen paperit on loistavia). Käytän myös puuteria säännöllisen epäsäännöllisesti.

Taannoisessa meikkikoulussa testailin aivan loistavaa tuotetta, riisipuuteria. Se tekee ihosta mattapintaisen, mutta ei muuta ihon sävyä. Tavallinen puuteri saattaa nimittäin muuttaa meikkipohjan sävyä.

Koska pyrin löytämään kaikki tuotteet luonnonkosmetiikkapuolelta, jätin riisipuuterin kuitenkin hyllyn.

Luonnonkosmetiikkamessuilla löysin Benecosilta vastaavan tyyppisen värittömän puuterin. Kun tuote on luonnonkosmetiikkaa, vegaaninen ja 40% alennuksessa, en pystynyt sanomaan ei :D.

Puuteri on riittoisa, ja se ei muuta meikkipohjan sävyä, vie vain turhan kiillon pois. Toinen niksi jonka opin, on se että puuteria voi painella ja työstää kasvoille tasapäisellä meikkivoidesiveltimellä. 

Toimii, ja kiilto pysyy pidempään poissa, ihosta ei tule silti elotonta maskia.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Mulla on jo pidemmän aikaa ollut mielessä yksi juttu.

Olen todella kyllästynyt siihen, miten jotkut kokevat asiakseen kertoa miten muiden pitäisi olla. Miten on aina oikea tapa olla ihan mitä tahansa tai missä tahansa. Näin yhden leikkimielellä tehdyn videon missä vitsailtiin ihmisten somekäyttäytymisestä ja mulle tuli fiilis että oikeasti, ei naurata yhtään. (En tiedä onko mun huumorintaju vaan hukassa, että osuiko video huonoon päivään...?)

Video alkoi tuntua edetessään yhä tympeämmältä. Pitäisikö mun nyt nauraa, että joo, onpa kyllä typerä ja nolo kun toi jakaa noita aforismeja tai idiootti mikä idiootti kun osallistuu noihin arvontoihin. Mutta kuka mä olen sanomaan muille mikä on "oikea tapa" olla somessa? Tai ylipäätään missään?

Alkoi vaan kyllästyttää siinä hetkessä kaikki ohjeet ja oppaat...kuinka tviittaat oikeanlaisen tviitin, tai miten teet täydellisen IG postauksen...siis blaah. Kenen mielestä? Ja samoissa ohjeissa usein nykyään muistutetaan kuitenkin että muista olla oma itsesi, ja aito...

Mitä jos annettaisiin jokaisen olla ihan vaan miten on, ja oikeasti olla aito. Oma itsensä. Se on eri asia jos joku kaipaa neuvoja ja vinkkejä, silloin on aina fiksua auttaa.

Mutta oisko sellainen muiden tekemisillä naureskelu niin last season?

Share
Ladataan...

Pages