Ladataan...
Hey girl

Kevään tulon huomaa viimeistään siitä että vaatekaappiin ja kotiin hiipii salaa joku hempeä, pehmeä sävy...

Tänä keväänä se on pinkki.

 

Pinkeistä aamiaiskulhoista aamiainen maistuu paremmalta, ja maailma on kauniimpi pinkkien lasien takaa.

Support your local t-paita pinkin ja ruusukullan sävyissä saa ihon hehkumaan.

Pinkkikuorutteinen berliininmunkki, pinkit kynnet, pinkki huppari tekee vapaapäivästä kymppiplussan.

Ideat kuulostavat paremmilta pinkissä vihkossa.

Pinkkiä ja ruusukultaa <3.

Pinkki takki lämmittää.

Uusi torkkupeitto, pinkkinä tietenkin.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Yritän vieroittaa itseäni sipseistä. Ja olenkin jo useita viikkoja kävellyt sipsihyllyjen ohi vain ikävöiviä silmäyksiä luoden.

Näitä kaurasnacksejä en kuitenkaan halunnut jättää kauppaan. Perustelin itselleni tätä ostosta sillä että nämä ovat kotimaisia, gluteenittomia ja kauraa. Kaurahan on terveellistä, right :D?!

Näitä on kolmea makua, merisuola, arrabbiata ja mustikkapiirakka. Arrabbiataa voin suositella lämpimästi.

Näistä voisi rakentaa vaikka alkupaloja, lastut ovat paksuja ja tukevia. Meillä nämä menivät dipin kanssa hyvin nopeasti viimeistä murusta myöten.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Onko kukaan muu kyllästynyt lauseisiin jotka alkaa "ei tuon ikäisen pitäisi" tai "ei enää tuossa/tässä iässä". Lauseita sitten jatketaan milloin pukeutumiseen, harrastuksiin tai vaikka elämäntapoihin liittyen. Ja nää lehtijutut! Mihin on sopiva pukeutua kun olet 30 v., mihin ei sovi enää pukeutua kun olet...

Onko hemmetti olemassa jossain joku universaali excel-listaus missä kerrotaan mitä missäkin iässä on sopiva tehdä?! Koska jos on, deletoikoon joku sen. Nämä rajoitukset ovat nimittäin täysin jonkun ihmisen omassa päässä olevia rajoituksia. 

Mitä pahaa on loppujen lopuksi siinä että vaikka 80-vuotias nainen värjäisi hiuksensa sateenkaaren väreillä ja pitäisi lateksiminiä. Jos se on hänen persoonallisuuttaan, miksi siitä pitäisi luopua vain iän myötä? Usein bändeistä sanotaan vuosikymmenten uran jälkeen että olisi aika laittaa pillit pussiin, mutta miksi? Miksi pitäisi luopua sellaisten asioiden tekemisestä mitä rakastaa. Miksi ihmisen pitäisi ikääntyessään ottaa pikkuhiljaa paloja persoonallisuudestaan kunnes jäljellä olisi harmaa, elämänhalunsa menettänyt persoonaton henkilö.

Mitä jos annetaan jokaisen olla oma itsensä eikä keksitä typeriä ikärajoja. Unohdetaan tää "pitäisi ikääntyä arvokkaasti" ja mieluummin arvostetaan jokaista ja annetaan kaikkien elää omalla tavallaan.

(Kuva lainattu Pinterestistä, se sopi niin hyvin tähän.)

Share
Ladataan...

Pages