Ladataan...
Hey girl

 

 

Tänä vuonna on ollut harvinaisen vähän mitään livekeikkoja joilla olen käynyt. Ollaan puolessa välissä vuotta ja Metallican keikkaa lukuunottamatta Hollywood Vampiresin keikka Kaisaniemessä on ainoa.

Mutta kukapa ei olisi ollut innoissaan Johnny Deppistä? Ja olihan se ihan naurettavan hassu ajatus, että tuolla se nyt seisoo, Saksikäsi Edward, Cry Baby, Jack Sparrow.

Myönnän, että Johnnyn karisma välittyi lavalta ja hänen laulamansa David Bowie cover Heroes, oli keikan paras hetki.

Muuten Hollywood Vampires jätti mut kylmäksi, ja jopa tylsistyneeksi.

En tiedä johtuiko hetkelliset tylsistymiset siitä että lämppärit Lost Society ja Local Band olivat vaan niin kovia että muilla ei ollut enää edes mahiksia pistää paremmaksi. Olli Hermanin, Archie Cruzin, Alexi Laihon ja Jussi 69:n Local Band on livenä pelkkää ilotulitusta kasarirockin ystäville. Suosittelen tuhannesti. Olisin katsellut ja kuunnellut Local Bandiä vaikka koko illan.

Mutta mitä mä valitsin näille treffeille Johnnyn kanssa? Pilkullisen kietaisuhameen. Huomaan että kaikki mahdollinen pilkullinen viehättää mun silmää tänä kesänä. Kietaisuhame on maailman helpoin kesävaate. Asusteilla ja kengillä sen fiilis muuttuu helposti rantamekosta kaupunki ja terassikelpoiseksi.

Laitoin alle mustan topin ettei mekko paljasta liikaa. Korviin valkoiset renkaat ja kasa kultaketjuja kaulaan. Jalkaan mustat ballerinat ja päälle prätkärotsi jotta asusta ei tule liian naisellinen ;).

Mekko ja korvikset H&M

 

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

 

Instagramin puolella toivottiin vinkkejä kuuman päivän kesämeikin tekoon. En ole mikään meikkiexpertti, mutta seuraavat vinkit olen arjessa toimiviksi todennut. 

Toivottavasti saadaan muuten nauttia näistä kuumista keleistä vielä monta kertaa tänä kesänä!
 
Tykkään itse keventää meikkiä kesällä, ottaa pehmeitä pinkin, oranssin, roosan ja ruskean sävyjä käyttöön. Haluan että iho hehkuu ja on päivettynyt.
 
Käytän kosteutukseen ruusuvesisuihketta sekä geeliä. 
 
Useimmat voidemaiset tuotteet vaihdan puuterimaisiin, poskilla käytän välillä huulipunaa. Tuntuu että omalla iholla voidemaiset valuu kesällä helpommin. Ja mahdollisuuksien mukaan käytän vedenkestäviä tuotteita, ripsissä koko kesän.
 
Kulmat harjaan värillisellä kulmageelillä.
 
Haluan että meikki on kuulas ja raikas. Silloin ei niin pahasti haittaa pieni kiilto ja hikoilukaan. Kun paksu meikkikerros alkaa rakoilla, näky ei välttämättä ole kiva.
 

Jos haluan että iho pysyy jotakuinkin mattana, levitän iholle Zuiin meikkipuuterin ja korjailen sitä päivän mittaan kiiltopapereilla.
 
Jos taas päätän että iho saa kiiltää, saatan laittaa pelkkää peitevoidetta tarvittaviin paikkoihin ja annan ihon olla luonnollinen.
 
Aurinkopuuteri ja poskipuna kuuluu aina mun kesämeikkiin, niillä saa ihmeitä aikaan.
 
Kesällä on myös hauska leikkiä erisävyisillä huulipunilla ja kiilloilla.
 

Helpoimmillaan hellepäivän meikki voi olla harjatut kulmat, vähän aurinkopuuteria, raikas huulipuna ja upeat aurinkolasit.
 
Hiukset tykkään kiepauttaa nutturalle niskaan tai päälaelle.

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Kerronpa pienen guilty pleasureni...

Mä katson Keeping up with the Kardashianeja. Taidan olla ainoa tuntemani ihminen joka tätä sarjaa seuraa :D. Olen ehkä pinnallinen, enkä ymmärrä kunnollisten tv-ohjelmien päälle mitään...Mutta itselleni on tärkeintä välillä vaan nollata aivot ja katsoa jotain mikä viihdyttää.

Kotona en saa millään seuraa ohjelman katsomiseen, vaikka tää ois just sellainen sarja mitä ois kiva katsoa ja kommentoida jonkun kanssa.

Olen ihan innoissani kun tiedän, että sunnuntaina klo 20:00 uusi jakso ilmestyy Katsomoon. Olen siis melko syvällä tässä ohjelman seuraamisessani...

Tykkään näistä tyypeistä, ja onhan se hauskaa seurata hetken aikaa elämää mikä on yhtä kaukana omasta arjesta kuin kuu auringosta. Suosikkihetkiäni uusimmalla kaudella on ehdottomasti se kun tyypit päättivät yöpyä ulkona teltoissa...loppujen lopuksi pihalla oli omat kokit ja teltat olivat paremmin varusteltuja kun peruskesämökki. Pikkusen överiä...

Mun suosikkihahmo on Kim. Oma mielikuvani hänestä on itseasiassa muuttunut ohjelman myötä. Viimeisimmissä jaksoissa on tuotu myös esille aiheita kuten kodittomuus, ja aselait, aiheita joita ei ehkä tällaiselta sarjalta odottaisi. Kim on saanut viimeaikoina tunnustusta muodin ja bisneksen saralla, ja mielestäni täysin oikeutetusti. Onhan hän kiinnostavimpia muotivaikuttajia, ja myönnän että häneltä saan itsekin välillä inspiraatiota niin meikin, hiusten kun vaatteidenkin suhteen. 

Joten kyllä, minä katson Kardashianeja ja mua ei hävetä myöntää sitä :D!

Ladataan...

Pages