Ladataan...
Hey girl

Aluksi mä en lämmennyt näille meikkisienille yhtään. Ajattelin vaan että ihan kivoja mutta pärjään ilmankin. Tämä johtui siitä että mä en osannut käyttää mun blenderiä oikein.

Sitten törmäsin Twitterissä videoon jossa tehtiin koko meikkipohja kostealla blenderillä ja koin ahaa-elämyksen. Virhe yksi: käytin kuivaa sientä. Kostealla sienellä lopputulos on aivan eri maata. Jälki on pehmeää ja tasaista eikä sieni myöskään ime itseensä niin paljon tavaraa.

Virhe kaksi: käytin suippoa päätä kaikkeen. Ja tein enemmänkin vetoja kun töpöttelyä. Kun levitin meikkipohjan leveällä päällä, töpöttäen ja käytin suippoa päätä häivytykseen ja tarkkaa työtä vaativiin kohtiin, homma sujui kuin blenderi olisi ollut Photoshopin työkalu.

Itse blendereitä, tai 3D-meikkisieniä olen kokeillut useita: Pirkka-merkin lilan sienen, H&M:n vaaleankeltaisen sienen, aidon pinkin Beauty Blenderin, sekä pinkin Dermosilin sienen.

Aito Beauty Blender oli mulle pettymys, kallein ostamani meikkisieni ikinä, eikä se tuntunut kestävän mitään. Ehkä mulla oli vaan huono tuuri ja mulle osui maanantaikappale. Pirkan sieni oli ihan ok, mutta aika kova, samoin H&M:n oli ihan ok. Mun suosikki on Dermosilin sieni, joita olen käyttänyt jo useampia kappaleita, se on sopivan pehmeä, kestävä ja helppo puhdistaa. Siimä myös hinta-laatu-suhde on kohdallaan, yksi sieni on viiden euron paikkeilla. 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Aloin katsoa uutta Twin Peaksiä ja lopetin heti tunnuksen jälkeen. Vaikka Twin Peaksin tunnari on ehkä kaunein sarjatunnari mitä on, mua alkoi pelottaa vähän jo sitä kuunnellessa. Olin yksin kotona, joten päätin että parempi katsoa joku toinen päivä...Twin Peaks oli nimittäin ihan aidosti pelottava ja jännä sarja mun mielestä. Bob oli ihan kammottava.

Sarja on myös visuaalisesti mielenkiintoinen, ja sarjan naispääosan esittäjät kauniita ysärimimmejä. Kun en uskaltanut itse sarjaa alkaa katsoa, fiilistelin vanhoja Twin Peaks kuvia ja tietenkin ammensin asuinspistä. Mun suosikki on Mädchen Amick, eli Shelly Johnson, jonka leijonaharja ja rusehtavat huulipunat näyttävät taas todella hyvältä.

Kesäksi ammennan sarjasta inspiraatioksi vaaleat farkut ja bodyn, kruunattuna bomber/baseball-takilla. Bodyn sijasta myös uimapuku toimii hienosti.

Syksyyn jää ylisuuret neuleet, skottimekot, ja spagettiolkaintopit resuisten flanellipaitojen kera.

ps. Bilelookkiin hakisin inspiraatiota Josien tyylistä joka on ihanan dramaattinen.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Hyvä ja halpa eivät yleensä ole samassa paketissa. Jos ovat, se on iloinen yllätys. 

Mun luottosarja hiustuotteissa on Maria Nila, mutta en löytänyt heiltä tähän hätään syväpuhdistavaa shampoota, ja hiukset tuntuivat siltä että nyt on saatava niille syväpuhdistusta. 

Samalla kun käytiin ruokaostoksilla tsekkasin mitä marketin hyllyllä olisi tarjolla, ja hetken mielijohteesta otin tämän Herbinan syväpuhdistavan mukaan.

Eikä kyllä harmita yhtään, se taisi maksaa alle viisi euroa, ja on yksi parhaista shampoista mitä olen testannut. Hiukset on todella puhtaan ja ilmavan tuntuiset pesun jälkeen. Suosittelen. Hyvä ja halpa.

Share
Ladataan...

Pages