Ladataan...
Hey girl

Kesäloma. Ihana tauko arjesta. Aikaa olla vaan omassa rytmissä. Mulla on monesti arkena aika tiukka aikataulu, aamuissa ei ole juuri pelivaraa. Ja mä en pohjimmiltani ole sellainen tiukkojen aikataulujen tyyppi. Siksi mä nautin niin suuresti kesälomasta, silloin mä olen just se Marika joka voi tukka pörrössä syödä aamupalaa niin pitkään kun huvittaa.

Kesä on muutenkin mun suosikkivuodenaika, kaikki on kesällä helpompaa ja rennompaa, ja onhan tää valoisuus ihan ihmeellistä.

Helposti kesälomaan rakentaa hirveät tehtävälistat, luo paineita ja odotuksia, mutta tämän kesäloman olen yrittänyt pitää rentona ja odotuksista ja liiallisesta suunnittelemisesta vapaana. Muutamia juttuja on kalenterissa jotka on must, tärkeitä synttäreitä ja keikkoja, mutta muuten yritän vaan mennä miten mieli tekee.

Mulla on yksi nolo kesäloma perinne, josta en tingi tänäkään kesänä. Luen yhden Elizabeth Adlerin pokkareista. Se on merkki mun aivoille että nyt saa relata :).

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

En aluksi lämmennyt tälle Gingham-kuosille yhtään, not at all. Olin myöskin aika skeptinen röyhelöiden ja rusettiin suhteen... vaaleansiniset puserot olin juuri kiikuttanut kirpparille...

Havahduin siihen että kesäloma on ihan kohta ja halusin jotain kivoja lomapaitoja. Menin H&M:n verkkokauppaan viime viikolla ja ajattelin että tilaan sieltä nopeasti jotain kivaa.

Kuinkas sitten kävikään? Kaikki mun mielestä kivat paidat oli vaaleansinisiä, raidallisia tai ruudullisia, ja kyllä, niissä oli rusetteja tai röyhelöitä. Sekä ne oli kaikki LOPPUUNMYYTY!

Niinhän siinä sitten kävi että mä en enää saanut näitä paitoja mielestäni. 

Onneksi löysin viikonloppuna muutaman paidan sopivaa kokoa myymälästä ja nyt loma voisikin pikkuhiljaa alkaa! Sekä ne kesäkelit!!

Share

Ladataan...
Hey girl

Tein Love Incin testin "oletko serotoniini- vai dopamiinivoityoine ". (Testi täällä http://loveincmedia.com/2017/03/01/testaa-oletko-dopamiini-vai-serotoniinivoittoinen/). Tavallaan kyllä arvasin mitä sieltä tulee vastaukseksi, mutta testi oli mielenkiintoinen ja hyvin silmiä avaavakin.

Turhaudun helposti, ja kaipaan huippuja, jännityksen tunnetta. Vaikka en nyt mikään hurjapääkään varsinaisesti ole. Mutta selvä dopamiinitapaus :D.

Haastan itseäni eri tavoin, ja jos en hetkeen kokeile rajojani, musta alkaa puskea vähän rasittava narisija esiin. Tässä on kokeiltu karting-autoilut, avantouinnit, työhaasteita, tankotanssia ja vaikka mitä.

Mä uskon että erilaiset rajojen kokeilemiset kasvattavat, kehittävät sekä tuovat sisältöä elämään. Saavat sydämen lyömään vahvemmin ja lujempaa.

Siksipä ryhdyin seuraavaan haasteeseen. Asiaan  mikä on aina pelottanut, kiinnostanut ja jännittänyt mua. Mä buukkasin omille töilleni näyttelyn! Olen aina jotenkin ajatellut että pitää olla "oikea taiteilija" jotta näin voi tehdä, mutta loppujen lopuksi elämä on liian lyhyt tuollaisiin ajatuksiin.

Share
Ladataan...

Pages