Ladataan...
Hey girl

Syksyn kuumin kuosi on mulle viidakkokuosi. Palmunlehdet, banaanipuun lehdet, peikon lehdet. Tuntuu että näen tätä kuosia nyt jokapuolella. Ehkä tämä on alitajuinen yritys jatkaa kesää vielä pidemmälle, edes mielessä.

Pukeutumiseen en sitä itselleni jalkauta (olisiko taas vannomatta paras?), mutta kotiin sitä on saatava. Ensin haaveilin tapetista, mutta tekstiileissä kuosi voisi toimia parhaiten. Kyllästyn aika nopeasti, ja tapetti on kuitenkin hitaampi vaihtaa. Suunnittelen myös yhden seinän maalaamista vaaleanpunaiseksi tai persikanväriseksi, ja rakennan siihen eteen aidon viidakkofiiliksen viherkasveilla.

Pinkin ja tummanvihreiden sävyjen yhdistelmä tuntuu niin lumoavalta, en malta odottaa että pääsen toteuttamaan näitä ideoita. Sillä välin fiilistelen niitä Pinterestissä.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Tiedättekö sen tunteen kun mieleen jää vaan joku vaate jota ei vaan saa mielestä. 

Joka ei välttämättä ole yhtään sun tyylinen ensinäkemältä.

Ja silti, se on vaan rakkautta ensisilmäyksellä.

 

Punainen väri on mulle outo värivalinta. Silti huomaan valitsevani sitä nykyisin, vähän kuin itseltäni salaa.

Näin tämän mekon ensin netissä. Ihastuin väriin ja hihoihin. Päätin silti että se ei nyt ole mun juttu. Silti kävin sitä etsimässä myymälästä :D!

Enkä löytänyt sitä. En tiedä tuliko se polttava halu saada tämä mekko sillä hetkellä, mutta samana päivänä tilasin sen netistä. 

Kaikki tässä mekossa on kohdallaan. Väri, istuvuus ja fiilis. Sen voi yhdistää sandaaleihin tai maihareihin, ja se vaan näyttää yhä hyvältä.

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Tuskailin ja olen tuskaillut yhden asian kanssa jo pitkään. Välillä tuntuu että se vie kaiken tilan mielestäni. Yksi aamu bussissa vatvoessani asiaa, mietin miksi näin pitää olla, ja törmäsin Pinterestissä tähän mietelauseeseen. "What you give power to, has power over you. If you allow it." Eli tavallaan itse päätät mille mielessäsi annat vallan. Ja niinhän se on. Sinulla on vapaus valita.

Ja voit myös valita ottaa vallan takaisin itsellesi. Luin useita asiaa käsitteleviä juttuja ja keräsin tapoja ottaa ohjeet taas käsiin.

ÄLÄ VALITA, SE ON VAIN ENERGIANTUHLAUSTA

Ongelmanratkaisun ja valittamisen välillä on suuri ero. Kaikille asiasta valittaminen vie sinulta kyvyn ja energian keskittyä ratkaisemaan itse ongelmaa ja saa sinut tuntemaan ettet hallitse tilannetta etkä omaa asennoitumistasi siihen.

OTA VASTUU TUNTEISTASI

Se että sanot jonkun muun saavat sinut tuntemaan tietyllä tavoin, esimerkiksi että työkaverisi suututtaa sinua, tarkoittaa myös että annat muille vallan. Älä anna muiden käytöksen vaikuttaa omiin tunteisiisi. Hyväksy se, että on täysin omassa vallassaan mitä ja miten tunnet, muista huolimatta (Huom! Tämä on eri asia kun hyväksyä esimerkiksi kaikenlainen kaltoinkohtelu.).

ASETA RAJAT

Aseta rajat sille miten ja kenen kanssa aikaasi vietät. Älä sano kyllä asioille joille et halua sanoa, ja unohda turha syyllisyys. Sinä itse vastaat ajankäytöstäsi.

ANNA ANTEEKSI

Kantamalla kaunaa, pidät vaan tapahtuneen mukanasi ja kärsit siitä edelleen. Tuhlaat omaa aikaasi. Anna anteeksi, tapahtunutta ei tarvitse hyväksyä, mutta siitä kannattaa mennä yli oman hyvinvoinnin tähden.

SELVITÄ OMAT ARVOSI ITSELLESI

Kun sinulle on selvää mitä pidät tärkeänä,on sinun myös helpompi hallita omaa elämääsi eikä hötkyillä muiden mukaan. Tiedosta mikä on sinulle aidosti merkityksellistä.

ÄLÄ TUHLAA AIKAASI AJATUKSIIN JOISTA EI OLE APUA SINULLE

Yritä minimoida sellaisten asioiden ajattelu, joista ei ole sinulle hyötyä. Ajattelemalla asiaa jatkuvasti, annat ikävälle asialle vielä enemmän valtaa ja tilaa. Ota mielesi haltuun.

SANOILLA ON VÄLIÄ

Jos käytät jatkuvasti sanoja kuten "on pakko" tai "ei ole vaihtoehtoja" luovutat vallan pois itseltäsi. Sinulla on vaihtoehtoja ja valintoja.

TEE RATKAISUJA JOTKA OVAT SINULLE OIKEITA

Tee valinnat rehellisesti, valitse itsellesi paras vaihtoehto. Et ole pizza, sinun ei tarvitse tehdä kaikkia muita tyytyväiseksi!

Toivottavasti näistä on apua sullekin jos painit  jonkun jutun kanssa, itse yritän nyt hyödyntää näitä niin hyvin kun voin.

 

heygirlblogi@gmail.com - Instagram - Facebook - Pinterest - Bloglovin

Share
Ladataan...

Pages