Ladataan...
Hey girl

Olenko kertonut miten rakastan kenkiä?

Ne ovat paheeni. Balleriinat, korkkarit, kitten heelsit, lenkkarit, nilkkurit...kaikenlaiset kengät! Niitä ei voi olla liikaa. 

Rakastan eri kuosilla olevia kenkiä, eri värisiä kenkiä. Uskon että jokaiselle kenkäparille on olemassa se oikea asu odottamassa.

Kengät ovat tärkeä osa asun tarinaa. Ne voivat muuttaa tylsänkin asun parhaaksi asuksi ikinä.

Joistakin kenkäpareista nousee kenkävalikoiman helmiä, useimmiten tähän asemaan nousu vaatii muutamia tekijöitä: käyttömukavuus, täydellinen ulkonäkö, yhdisteltävyys. Dr. Martensit ja Vansit täyttävät nämä kriteerit helposti, samoin NAKD:in punaiset kitten heel sukkabootsit.

Näistä Nikeista ennustaisin yhtä kevään go-to kenkäparia. Jalassa superpehmeät ja keveät, helppo yhdistää niin hameeseen kuin housuihin. Ja rumankauniit, melkein ugly-dad sneakerit, mutta onhan ne aika kuvaukselliset.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Rakastan kesää! Ihan yli kaiken. Kesällä olen paras versio itsestäni, ja mun pakko myöntää, osa minusta alkaa odottaa kesää heti kun joulu on taputeltu. 

Yksi syy miksi rakastan kesää on aurinko. Toinen syy on ihana, rento fiilis joka kesällä on. Kaikki on helppoa ja valoa riittää ympäri vuoden. Kesämekoissa ja farkkushortseissä elämä on vaan kevyempää.

Ihastuin näihin Benecosin uutuusvartalon hoitotuotteisiin* heti ensi kokeilulla, koska niistä tuli heti kesä mieleen. Pakkaukset ovat ihanan värikkäitä. Suihkugeeli tuoksuu ruusulle ja granaattiomenalle, vartalovoide puolestaan tyrnille ja appelsiinille. Vaikkakin siitä tulee joku ihana hedelmärahka mieleen. Voide on tuhti, mutta ei jätä ihoa tahmeaksi ja se imeytyy nopeasti. Levitän sen aamuisinkin iholle, jo tuoksunkin takia. Ja olen päättänyt, että tänä kesänä kaikkien talvivaatteiden alta kuoriutuu pehmeä, hyvin hoidettu iho.

Benecos on hyvin edullinen luonnonkosmetiikka merkki, jonka valikoima on hyvin laaja. Sarjasta löytyy vartalonhoitotuotteita, meikkejä ja vaikka mitä. Testailin myös sarjan kajal-kyniä tällä viikolla ja niistä tulee oma postaus myöhemmin. Tuotteet eivät sisällä parabeenejä, mineraaliöljyjä, silikonia eikä parafiiniä. Suurin osa tuotteista myös vegaanisia.

Benecosia löydät  täältä http://www.nhs.fi/brandit/benecos

* tuotteet saatu testiin NHS.fi:ltä

Share
Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Mä olen mielessäni siirtynyt jo kevääseen, vaikka onhan sinne vielä pitkä matka. Haluaisin jo alkaa pukeutua kevyemmin ja vaaleampi sävypaletti alkaa jo hahmottua mielessä. Musta on mun luottoväri, mutta silti. Valkoinen, liila, vihreä, kaikki värit ja valo ovat jo tervetulleita.

Kukkapöksyt on hyvä siirtymävaate talvesta kevääseen. Tämä H&M:n löytö menee ympäri vuoden jalassa, keväällä ja kesällä kevyemmän yläosan kanssa, talvella paksun neuleen tai poolon kera. Ja mustalla pohjalla housuista ei tule kuitenkaan liian hempeä fiilis.

Share
Ladataan...

Pages