Aikaisten aamujen rakastaja

Ladataan...
Hilmaiida

Se hetki kun kello soittaa 4:45 tuntuu yhdeltä päivän täydellisemmältä hetkeltä, uskot tai älä. Ja varsinkin se kun kuulen hetkeä myöhemmin kahvinekittimen aloittavan kahvinkeiton kuin tilauksesta. Kello soittaa 4:45 joka arkiaamu menin töihin milloin vain kahdeksan ja puoli kymmenen välillä, ja treenasin aamulla tai en. Aamut ovat niin minun juttu ^^

Aamuissa on parasta se vajaasta puolestatoista tunnista reiluun kahteen ja puoleen tuntiin ulottuva aika, joka kuluu rauhassa pöydän ääressä, toisinaan sohvalla tai sängyssä, nauttien aamukahvista hitaasti ja hartaasti ilman minkäänlaista kiirettä. Saan rauhassa kirjoittaa blogia ja lukea blogeja, syödä aamupalan, kuunnella musiikkia ja vaan pötkötellä sekä tietysti orientoitua päivään.

Toinen aamujen paras juttu on vajaasta tunnista puoleentoista tuntiin kestävät aamutreenit, jotka kuuluvat neljään arkiaamuuni. Vapaa aamu vaihtelee viikoittain, lempipäivä on ehdottomasti tiistai, osaamatta perustella sitä sen enempää. Muutoin lähes poikkeuksessa jokaiseen aamuun kuuluu suihku, meikkaus, hiusten laitto, pukeutuminen sekä nopea vartin työmatka. Nopeimmillaan näihin kuluu vajaa kolme varttia, josta yksi menee nopeaan työmatkaan.

Löytyykö sieltä aikaisten aamujen rakastajia?

Share

Kommentit

essiy (Ei varmistettu)

Uteliaisuudesta: mihin aikaan menet yleensä nukkumaan? Minusta tuntuu ekstroverttina, että aikaiset aamuheräämiset rajoittaisuvat sosiaalista elämää iltaisin. Miten sinä tasapainoilet oman aamupainoitteisen rytmisi ja muiden ihmisten erilaistem rytmien kanssa?

Hilmaiida
Hilmaiida

Hei! Menen nukkumaan puoli 9 ja puoli 10 välillä, minulla riittää 7-8 tunnin yöunet mainiosti. Minä en hirmuisesti harrasta sosiaalista elämää kodin ulkopuolella arki-iltaisin. Toisinaan kyllä, mutta silloinkin tulen viimeistään 8-9 aikaan kotiin. En tiedä onko rytmini kanssa tasapainottamista esimerkiksi mieheni kanssa. Menemme nukkumaan silloin kun nukuttaa ja heräämme kun herättää. Minä olen joka paikassa aina ensimmäisenä hereillä ja ensimmäisenä käymässä nukkumaan, enkä koe että se jotakuta haittaisi. Eikä rytmini nyt niin paljoa eroa "yleisestä" rytmistä, vai eroaako! Tunti sinne tai tänne!:) Mutta hyvä kysymys!

essiy (Ei varmistettu)

Kiitos kun jaksoit vastata noin laajasti. En ole aamuihminen, mutta olen yrittänyt opetella sellaiseksi sen verran, että saisin aamuisin tehtyä kaiken oleellisen ja syötyä kunnon aamupalan. Minulla on ruokarytmiremontti menossa ja se on motivoinnut pohtimaan myös omaa vuorokausirytmiäni :)
hyviä aamuhetkiä sinulle! :)

Hilmaiida
Hilmaiida

Rohkeasti testaamaan aikaisi aamuja, kyllä siihen aikansa menee tottua mutta on kaiken sen arvoista! ^^Tsemppiä sinulle elämäntaparemonttiin

Vierailija (Ei varmistettu)

Kommentoi

Ladataan...