Ladataan...
House Couture

Mulla on tosi huono tapa innostua jostain jutusta, alottaa ja kun puoleks tunniks käännän selkäni unohdan koot jutun tai en enää löydä sitä draivia jota tarvittaisiin vähänki isompien projektien loppuunsaattamiseksi. Siksi kaikista paras metodi tälläsiin juttuihin on alottaa uus työ sillon kun tiedän, että voin käyttää seuraavina päivinä kaiken liikenevän ajan sen tekemiseen. Nyt tein taas niin: muutama päivä talonvahtina eikä muuta tekemistä kun katsoa telkkaria. Siispä 750 grammaa lankaa mukaan, ja katsotaan, mihin päästään. Yhtä villapaitaa kerkesin alottaa jo viikko sitten kun löysin alesta herkullista lankaa (tiedän, tiedän, en oikeesti sais ostaa enää yhtään...) ja olin jo uuseesti tuskaillut neuletakin puutettani. Muokkasin hyväksi havaittua mallia tarpeeseen sopivammaks ja nyt puuttuis enää hihat, katotaan ilmestyykö ne huomenna. Alotin myös eilen Novitan Pikkusisko-langasta joogasukkia, ja toisen sain äsken valmiiks. Yritän pistää toisenki alulle vielä ennenku meen nukkumaan, muuten tässä käy niin että mulla on puoli vuotta vaan yks sukka.

Tällä iPadillä on paska kirjoittaa, koko ajan misstype ku ei tunne näppäimiä!! Mut tällä on kätevämpi ottaa esim jaloistaan kuva kun webbikameralla, en oo sentään mikään Jorma Uotinen.

Share

Ladataan...
House Couture

 

Ihka ensimmäisen ryijyni synnytys alkoi keskiviikkona. Kuten näkyy, Pomppiksella on jo suu ja silmä, korvia ja nenää vielä kaipaillaan. Väri on kyllä elävämpi, kun mitä kynttilänvalossa kännykällä otettu kuva antaa ymmärtää. Ryijyn takanahan on ihana Riitta Johanna Oulusta, ja jos tätä herkkua haluaa itselle pitää mennä osoitteeseen http://www.tarinaryijyt.fi. Näiden pupujen koko idea on olla pieniä "suupaloja" jotta tässä hommassa pääsisi jotenki alkuun. Itse laskeskelin, että koko ryijyn 2220:sta solmusta vielä olis jäljellä 830. Ei mikään viikonloppuprojekti siis. Paitsi jos on yhtä hullu kuin minä eikä oo tarpeeks töitä päiviä täyttämään. Tarinaa Pomppiksen seikkailusta myyräperheen luokse ja takaisin kotiin kuusen alle voi tulla lukemaan meidän uuteen kotiin, jahka ryijy ehtii seinälle.

 

 

Share

Ladataan...
House Couture

On pikkasen noita ihan korkkaamattomiaki keriä tuola säilössä, mutta kun tulee uusi ihana ohje eikä siihen oo olemassa sopivia lankoja, ne pitää ostaa. Eli 10 uutta kerää ja niistä nyt ensimmäinen projekti valmis, toinen puikoilla. Nää piparityynynpäälliset on 100% villaa, en tiedä viel mihin menee kun kuulemma meillä on jo LIIKAA tyynyjä sohvilla/sängyllä...(miten niitä voi olla liikaa) Malliin olis kuulunu myös napit mutta kuka haluu herätä päikkäreiltä napinkuva poskessa? En minä.

Sisustyynyjä en oo löytäny vielä ton kokosena kun H&M:in netistä, onko joku nähnyt 30x50cm tyynyjä jossain?

Share

Pages