Mansikka-mangosorbetti

Hyvää ruokaa

Helppo vinkki makeannälkään. Marja tai hedelmäsoseet jäisinä eli helpot sorbeet. Tästä ei jälkiruoka paljon helpommaksi muutu. 3- vuotiaan sanoin tosi hyvää, mutta tosi kylmää. Tarjoile kauniista lasista tai astiasta ja nautiskele.

Mansikka-mangosorbetti (n. 2-4:lle)

  • 200g pakaste mansikkaa
  • 150g pakaste mangokuutioita

Laita jäiset marjat tehokkaaseen blenderiin, soseuta sileäksi ja syö. Jos käytössäsi ei ole blenderiä laita marjat kulhoon (kapeaan ja korkeaan), anna sulaa huoneenlämmössä n. 20 minuuttia ja soseuta sauvasekoittimella.

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Kaikessa yksinkertaisuudessaan törkeen hyvän kuuloista! Ja nää kuvat. <3

hyvaaruokaa
Hyvää ruokaa

Voi kiitos kommentista. Hyvää oli ja kevyttä. Hauskaa viikkoa sinulle!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.