juhlahumua.

i make cake

Kesä alkaa pikkuhiljaa tuntua kesältä, olen vihdoin päässyt tekemään vain yhtä duunia ja "hengähtämään" pariin kertaan siinä välissä. Monta rautaa oli hetken aikaa tulessa, mutta nyt alkaa lomasuunnitelmat häämöttää kuten muutkin Suomessa nautittavat ihanuudet kuten mökkeily, festarit, sekä tavallinen hengailu. Kohta muuten tulee blogin 1 v. synttärit, jolloin päätän tehdä jotain huikeeta... vielä en tiedä mitä. Aina naurattaa nämä blogien synttärijuhlimiset, mutta kun se sattuu omalle kohdalle, tuntuu se yllättävän juhlittavalta aiheelta. Aika paljon on vietetty aikaa kuvaillessa ja kirjoittaessa, luki näitä juttuja sitten kuinka moni tai vähä tahansa.

Tässä nyt vain muutama kuva viimeisimmästä jutusta jota tein. Leikin vähän noilla voimakkaan ja huumaavan tuoksuisuilla syreenin kukilla - jopa niin voimakkailla että pöydällä koristeena lojuva oksa aiheutti lopulta hedarin. Siitä huolimatta syreeni on älyttömän kaunis ja upean värinen, ja sopii loistavasti kakkukoristeeksi. Kukilla leikkiminen muuttuu muutenkin kesällä paljon helpommaksi, kun suuren osan voi poimia luonnosta. Tai naapurin pihasta.

Eli ehkä synttäreihin tulossa taas jotain kukkaista ja makeaa. Tyylille uskollisena. bises xxx

 

Kommentit

tarukka (Ei varmistettu)

Hei! Tuli mieleen, että voisit tehdä jutun syötävistä kukista, joita voisi huoletta käyttää leivonnassa koristeina. Ja sitten siinä ois hyvä olla, että mistä niitä saa sekä hintoja ja saako jotain lajia kerättyä luonnosta? Olen lukenut blogiasi vasta hetken, mutta voin sanoa, että kuvat ja ohjeet ovat herkullisia, kiitos niistä! :)

i make cake.
i make cake

 

Kiitos juttuvinkistä!:)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.