kahvia ja pakkailuja.

i make cake

Tänään on juotu kahvia. Paljon. Ja vettä aivan liian vähän. 

Olo on silti mitä mahtavin, sillä huomenna lähdetään Kroatiaan! Kivikkoiset rannat, turkoosi vesi, tuoreet merenelävät, ylipäätään loma ja ihanat ystävät. Ei siis voi tulla muuta kuin hyvä viikko. Kohta on pakattu ja nestehukkaakin treenattu jo mukavasti.

 

Valkoisilla mennään! Mun lemppari Levikset ja tuskallisen hiostava pitsitoppi.

Nappasin kauppareissulta tänään Lumenen heleyttäjää korostamaan sitä pitkään haaveiltua rusketusta, Labellon makuhuulirasvaa (parasta), sekä myös uuden kynsilakan Mavalalta: "Marron Glacé" = jäädytetty kastanja... toivottavasti varpaat näyttää silti joltain muulta kuin kastanjoilta.

... ja pesin nämä! Aika kulahtaneet, Kroatiasta toivottavasti löytyy uudet tilalle.

Olen orientoitunut pakkailija, vaikka omasta mielestä pääsenkin matkoille liian harvoin. Teen aina perusteellisen listan (paperille, ei mitään älypuhelinjuttuja), jonne kokoan alaotsikoiden alapuolelle kaikki pakattavat. Yleensä kaivelen kaapeista vanhoja muistilistoja, joista voi tarkastaa aluksi ne kaikki omat perusjutut jotka haluan mukaan. Tänään olikin vähän tuskallisempi aamu, kun muuttolaatikoiden joukkoon puoli vuotta sitten en ollut viitsinyt pakata aiempien vuosien muistilistoja... Tänään tehtyä en aio heittää pois, se olkoon mallina tuleville reissuille. Suosittelen, pakkaaminen helpottuu paljon vaikka vaikuttaakin vähän kontrolloidulta touhulta.

Do viđenja, eli näkemiin viikoksi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.