(kakku)kuulumisia.

i make cake

Viime viikonloppu oli yhtä kiirettä. Ensinnäkin piti hoitaa ne oikeat työt, joita riitti myöhään perjantai-iltaan asti. Sen jälkeen jatkui toisenlaiset työt, nimittäin multa oli tilattu kolme synttärikakkua sunnuntaille. Niiden tekemisen aloitin itseasiassa jo keskiviikkona - no joke - ja jatkoin aikaiseen lauantai-aamuun asti. Ei tässä muuten olisi mitään raskasta ollut paitsi että Turku.

Sinne lähdettiin lauantaina moikkaamaan ystävää porukalla ja ai että oli hauskaa! Syötiin lounasta Niskassa ja pakko vielä mainita miten ihania paikkoja Turusta tuntuu aina löytyvän! Arkisin mm. Tintån lounas on tullut koluttua aika monta kertaa läpi ja moni kehuu myös niitä ihania brunssipaikkoja... Eeva Kolukin kirjoitteli samaiselta viikonlopulta terkkuja Turusta, lukekaa siis täältä paremmat vinkit!

Sunnuntai-aamun olo oli kuitenkin yhtä karu ja vaisu kuin ylläoleva kuva. Kakut saatiin juhliin koristeltuina, mutta kuvat tänne blogiin jäivät sitten toteuttamatta. Että tällaisia kuulumisia. Tilatkaa vaan kakkuja jatkossakin, kyllä mä ne teen vaikka olisikin Turku-reissua sitä ennen. bisous xxx

Ps. FOOD52n How to Be a Better Baker in 2015 tulee muuten printattuna mun keittiön seinälle. Printatkaa tekin jos ette ole vielä älynneet tehdä jälkiruokia oliiviöljystä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.