Empties

Alkusyksyn tyhjentyneistä puteleista kaikki ovat niin hyviä, että olen käynyt ostamassa jo uudet tilalle - ja siis juosten.

Aloitetaan ranskalaisen luonnonkosmetiikkasarja Absolutionin Le Nettoyant Purete -puhdistusgeelistä. Kyseessä on heittämällä paras putsari koskaan - se pesee yhdellä pesukerralla pintakuivan ihoni täysin puhtaaksi, kuivattamatta, mutta silti ilman öljyistä tunnetta. Kasvovesilappuun jää ainoastaan rajauskynän jämiä silmistä. Riittoisa purkki kestää jopa 3-4 kuukautta. (Ensimmäinen purkkini tätä putsaria on saatu blogin kautta.)

Toinen superrakkaus on myöskin Absolution-sarjasta. Kuluneen kesän uutuuksiin kuulunut La Creme de Sante kantaa nimensä mukaisen lupauksen - health cream. Probiootteja sisältävä päivävoide pitää pintakuivuuden poissa jättäen iholle joustavan ja kosteutetun tunteen. Iho ei myöskään kiiltele päivän mittaan. Rakastan.

Btw, olen kuluttanut jo toista pulloa myös sarjan öljy-vesi-sekotteista La Brume Systemique -kasvovettä. Huippukamaa. Tutustu tarkemmin Absolutionin tuotteisiin myös aiemmasta postauksessani, täällä.

Riekuttujen viikonloppujen ja huonosti syötyjen kiireviikkojen kiitoksena tulevat näppylät eivät aina peity riittävästi luonnonkosmetiikan meikkivoiteilla. Olen siis joutunut palaamaan hetkittäin normaalien meikkivoiteiden pariin ja täytyypä sanoa, että olin ihan unohtanut miten tasainen ja kestävä jälki niillä tulee! Suursuosikkini kautta ikuisuuksien on Clarinsin Teint Haute Tenue Everlasting Foundation, jota olen lätrännyt morsiamillekin jo useita vuosia.

Otin sieltä morsiuspakkini valikoimista itselleni käyttöön sävyn 107, beige, ja harmikseni olin käyttänyt sitä asiakkaille jo niin paljon, että valtavan riittoisa pullo kesti itsellä enää kuukauden verran. Tämä meikkivoide peittää täydellisesti, häivyttää ihohuokoset ja kestää ihan koko päivän! Kestävistä ominaisuuksista huolimatta iho näyttää kuulaalta ja hehkuvalta, tunne iholla on pehmeä ja voidemainen, ei yhtään pakkeli. Siis aivan paras meikkivoide, jota ylistin ekan kerran täällä blogissa jo vuonna 2015 (Morsiusmeikin 5 tärkeintä).

Ekopuolelta puuttuu kokonaan hopeashampoo, mutta sulfaatiton Silk Oil of Morocco Blonde Toning shampoo on ollut loistava vastine. Shampoon sävy on hyvin violetti, joten se toimii todella tehokkaasti vaaleille hiuksille ja raidoille, joissa ongelma on keltaisuus (ei riitä oranssisuuden häivyttämiseen). Öljyihin ja aloe veraan pohjautuva ihanan hoitava shampoo saa lisäpisteitä siitä, että se on yksi harvoja hopeashampoita, jotka eivät kuivata hiuksia tai pese syväputsarin lailla ylitehokkaasti. Mieto tuoksu tuo hieman mieleen tropiikin :) (Puteli saatu alunperin blogin kautta.)

Luonnonkosmetiikan hoitoaineista on vaikea löytää riittävän tehokasta takkujen selvittäjää. John Masters Organicsin Citrus & Neroli detangler siinä kuitenkin onnistuu ja lopputulos on hoidetun tuntuinen, tuuhea ja kiiltävä tukka. Hoitsikan sisältämä soijaproteiini vahvistaa, samalla kun kookosöljy ja neroli kosteuttavat Ja se olennainen - silikonien puute - jättää hiukset täydellisen tuuheiksi. Tämä kevyen sitruksiselta tuoksuva hoitsikka on muuten myös InStylen Best Beauty Buys -äänestyksen Vuoden ekohoitoaine (2011). (Ensimmäinen putelini tätä hoitsikkaa on saatu alunperin blogin kautta.)

Löytyykö listalta tuttuja tuotteita?

Luottoputeleihinsa syvästi rakastuneena,

Meeri

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Absulutioniin tutustuin Glamlin-palvelun kautta, ja se jäi päivittäiseen käyttöön! Kyseessä siis puhdistava seerumi. Täyttä rakkautta!

merkkari

Ai että, ne on niiiin hyviä :)

Elinakblogi (Ei varmistettu) http://so-up.fi/elinak

Hei kiva kuulla tuosta "vähän ekommasta" hopeashampoosta! Laitan ehdottomasti muistiin :) Minullakin on parhaillaan testissä tuo Absolutionin voide, ja parin päivän perusteella on kyllä pelkästään positiivista sanottavaa <3

merkkari

Jes, se on kyllä hyvä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.