Kokeile näitä!

IDA ALEXIINA

Ajattelin, että tälläinen postaus voisi olla hyödyllinen mihin laitan muutaman jutun, jonka voi omasta keittiöstä vaihtaa vähän "parempaan" vaihtoehtoon.  Innostun asioista nopeasti ja haluan muuttaa kaiken hetkessä. Välillä, on helpompi kuitenkin aloittaa pikkuasioista yksi kerrallaan. Tämä postaus on siis sinulle jos kaipaat vinkkejä parempiin valintoihin. 

1. Poista teollinen sokeri keittöstäsi. Tänä päivänä on niin paljon muitakin vaihtoehtoja, joten miksi ostaa teollista sokeria. Vaihda se kookossokeriin! Terveellinen ja herkullinen hedelmäsokeri. 

2. Lehmänmaito. Kokeile vaihtaa se soijamaitoon! Soijamaito mielestäni imitoi parhaitan "tavallisen" maidon makua ja sopii kahvin kanssa maukkaiten enemmistön mielestä. Oma suosikkini on kuitenkin kauramaito. Eläinperäisillätuotteilla on huonovaikutus ympäristöön, joten niitä kannattaa pikkuhiljaa alkaa vaihtamaan ympäristöystävällisempiin vaihtoehtoihin. 

3. Talouspaperi. Lähes joka kaupasta pitäisi löytyä ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja.

4. Leivonnassa tavallisen voin voi korvata kookosvoilla. Minulla on kookosvoi-paketti jääkaapissa juuri leivontaa varten, jos tulen tarvitsemaan sitä. 

5. Tuoremehut. Tee itse mehua tai pidä huoli, että keittiössäsi on aina muutama banaani ja taateleita ja tee makea ja herkullinen smoothie, silloin kun tekee mieli jotain hedelmäistä. (Vinkki numero 1 smoothien valmistukseen: lisää aina taateleita! Niistä saa niin paljon makeutta ja hyviä sokereita. En osaisi kuvitella smoothieta ilman taateleita enään..)

Tässä oli viisi mielestäni helppoa ja simppeliä juttua, jotka on helppo korvata uusilla paremmilla vaihtoehdoilla.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.