Vegaanivinkit

IDA ALEXIINA

 

Olen tykännyt tehdä näitä vegaani vinkki-postauksia teille. Vegaanius on jatkuvaa uuden oppimista ja oivaltamista. Ajan kanssa tästä elämäntavasta saa kehiteltyä juuri itselleen parhaiten toimivimman.

Usealla kasvisruokavalioon siirtyvällä on takana monien vuosien eläinperäinenruokavalio, eikä vinkkejä ja apua voi olla liikaa!

Ensimmäinen vinkki tähän postaukseen on anna itsellesi aikaa. Moni olettaa, että muutos on itselle yhtä helppoa, kuin kaverille. Kuitenkin erityisesti ruokavaliota kun ajatellaan niin toisilla kestää totutella pidempään, kuin toisilla. Kroppamme voi reagoida monella eritavalla muutokseen. Musta tuntuu, että monet on ongelmissa kun haluavat muutoksia hetkessä ja ottavat siksi esimerkiksi mielummin laihdutuspillerin, kun muuttavat ruokavaliota rauhallisesti. Siksi, ota aikasi.

Seuraa vegaanibloggaajia ja reseptejä netissä. Helpottaa elämää, kun voit sosiaalisessamediassa keskustella saman ajatusmaailman omaavien ihmisten kanssa! 

Kokeile Cronometer sivustoa ja seuraa sen avulla ravintoaineiden saantia. Klikkaa edelliseen postaukseeni, jossa kerron aiheesta enemmän.

Liity sipsikaljavegaani-yhteisöön facebookissa. Ykkösenä kaikki reseptit ja ruokakauppojen uudet kasvipohjaiset lisäykset! 

Toivottavasti näistä oli hieman apua jollekkin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.