Syysflunssa vol 3

Viime viikolla alkoi ensimmäinen työharjoittelujaksomme jonka kohteena oli päiväkoti. Menin sinne lievin kauhun tuntemuksin, koska minua oli "tsempattu" etukäteen että "muista sit et lapset o koko ajan sairaana, saat varmasti jonkun taudin sieltä". Ja niinhän mä sain. 

Alkuviikko sujui kivasti, lasten kanssa oli jopa mukavaa touhuta ja ulkoilla. Loppuviikosta sitten alkoi se tuttu tunne kutkuttaa kurkun päässä et "jaahas, kurkku on kipee ja flunssa tulollaa taas". Viikonlopun lääkitsin itseäni kaikin mahdollisin kotikonstein, mutta tämä räkätauti päätti nyt tulla ja sängynpohjalla on mennyt jo kolme päivää. Vitutuksen tila on universaalinen. 

Pää täynnä räkää on helppo hymyillä  vaikkei hymyilyttäskää - aivotoiminta pyöreät N0lla.

Ehdinhän tässä jo kaksi viikkoa ollakin terveenä, olisihan se ollut ihan liikaa toivottu että ois tältä flunssalta välttynyt. 

Voi huoh, ihmiset jotka ovat perusterveitä , pääsevät helpommalla. Sellainen ihminen joka harvoin sairastaa ei voi ymmärtää miltä tuntuu saada kaikki perkeleen kulkutaudit. Ja sit kun sellaisen kivan infektion saa , niin siitä on helvetin vaikea päästä eroon, se kestää ja kestää ja kestää - vähä niiku duracell. 

 

Tänään olisi viimeinen saikkupäiväni ja edelleen on kuumetta. Mutta aion yrittää huomenna päiväkotiin mennä, ellei olo huonone. Yksi kuumeeton päivähän se pitäisi olla, mutta mulla tää lämpöily saattaa kestää kakski viikkoo, niin en jää nyt venaa sitä. Otan vain iisisti. :3

 

Rakas mieheni oli kans niin onnekas että sai tämän taudin itselleen ja olemme nyt pari päivää viettäneet sairastelles ja kuluttamalla sohvan kangasta. Seuranamme on ollu uusi tv-sarja , jonka minä bongasin, sellainen kuin Happy Endings. Nykypäivän Frendit- sarja oikeestaa. Viihdyttävä ja jokseenkin koukuttava.

http://www.youtube.com/watch?v=Lr_i48vN5Po

 

tuossa traileri sarjasta , en osannu näköjää linkittää tähä suoraa videoo, noh..pitää opetella :)

 

Mieheni on saanut mut myös innostumaan pelaamisesta ja nyt parina iltana olen kokeillut pelaa Left 4 dead 2:sta ja en oo ollu ihan paska :D En o koskaa pelannu mitää zombie-räiskintäpeliä joten hiukan jännitti sekä lievä skeptisismi oli läsnä. Mutta kaikesta huolimatta , tykkäsin.  

Jokseenkin vapauttava tunne kun saa ammuskella päitä iha huoletta :D

 

Oloni taitaa kertoa sen ettää nyt on aika tehdä kuuma toti. Tai sit ottaa lasi punaviiniä ruoan kanssa. Vaikea valinta. Jos ensin lääkitsen ja sitten nautin ruoan punkun kera.

 

Näihin tunnelmiin.

 

** sick birdie **

 

Kommentit

LinaS
iivents

Sick birdie samoissa tunnelmissa siis! Juuri nakuttelin omasta kuumeilusta iiventsiin ja kas, samanlaisia olotiloja muillakin Lilyläisillä.

Lääkitse totilla ja sitten ruuan kanssa punkkua. ;) Eiköhän se siitä!

Tsempit ja pikaista paranemista!

misssamjones

Joo, tuntuu et iha kenen kanssa vaa juttelee et on kipeenä. Mulla tää o ny vaa kolmas flunssa jo putkee ni vähä meinaa hermot olla koetuksella...jospa tää tästä pikkuhiljaa :D :D

 

Paranemisia sinne sulle kans , totit kehii ja näytetää keskisormee tälle taudille! :D

LinaS
iivents

Kiitti!

Juuri noin! :D

Oman onnen tehtailija

Päiväkoti on kyllä sellanen paikka mistä ensimmäisenä talvena kerää kaikki pöpöt. Seuraavat talvet onkin paljon terveempiä. :) Kokeilehan C-vitamiinia, jos auttaisi yhtään. Itsekin aloitin kuurin, kun tuli ensimmäinen kunnon flunssa 2 vuoteen. Päiväkodista sai sen verran hyvän vastustuskyvyn, ettei hetkeen flunssat oo iskeny. :)

misssamjones

kiitti vinkkelist :D mä syön super foodei joka päivä sekä pakurikääpäteetä, pakko olla tällaset ns järeämmät rohdot ku mulla toi immuniteetti on tosi paska. Ja päiväkodista kyl todella saa kaikki pöpöt, koska eihä lapset osaa varoa jos ne aivastaa tai yskii, koska ne o lapsia :-P

Mulla on tosiaa nyt viel 3 viikkoa harjoittelua tuolla pk:ssa ja yritän miettii et mite ihmees säilyn loppuajan terveenä!?? ehkä alan Michael Jacksoniks ja alan käyttää suusuojaa, mikä ehkä saattaa herättää hämmennystä jokaisessa xD heh. Mut kyllähä näist selvii, ärsyttävää vaan kun haluais tehä paljon kaikkea , vaan ei voi eikä jaksa . Mut tulee senki aika vielä :D 

 

Sulle kans paranemisia ! :)

Oman onnen tehtailija

Joo, ei noihi ekan pk-talven flunssiin oikeen mikään tunnu auttavan. Työkaveri vaan suositteli tota C-vitamiinia ja aattelin lähteä kokeilemaan. Itellä kun on ollut pissatulehduksiakin tässä, ni pitäis kuulemma siihenkin auttaa. 

 

Kiitos, ja parane sinäkin pian! =)

misssamjones

Joo c-vitsku kyl auttaa, ite oon alkanu juomaan nyt joka päivä tota pakurikääpäteetä, se vahvistaa immuniteettiä ja se o iha hyvää luomuhunajan ja maidon kera :3

 

Pissatulehusvaivaa on ittelläki, söin joskus estolääkkeitä, mut jätin ne ja aloin syömää superfoodei, ja karpaloa päivittäin  niin ei o ollu vaivaa niinkää paljon :) c-vitamiini  kyllä auttaa tähän pissatulehus vaivaan kans :) Karpalo eritoten :)

 

Toivottavasti sulla nää vaivat helpottaa ja mielelläni jaan kokemuksia koska mulla on ollu kans tota samaa vaivaa aika paljon.

 

Tsemppii sulle :)

 

 

Oman onnen tehtailija

Joo, ostinki just kaupasta karpalomehua. Kuulostaa aika kivalta tuo pakurikääpätee, täytyy pistää korvan taakse! =)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.