What is love (baby, don't hurt me)?

Ihana Päivä

Muistatteko tuon aika järkyttävän biisin kultaiselta 90-luvulta? Sitä tuli jorattua koulun diskossa, mutta viimeisin kohtaamiseni kappaleen kanssa oli noin 3-4 vuotta sitten poikaystäväni kanssa.

Olimme seurustelleet tuolloin hieman alle vuoden ja aika yleinen ongelma vaivasi myös meitä: riitelimme usein humalassa. Baari-illat alkoivat ihanasti, mutta saattoivat päättyä ihan ihmeellisiin riitoihin, jotka saattoivat alkaa yhdestä väärin ymmärretystä lauseesta. Yleensä tälläinen nähdään "merkkinä" suhteen toimimattomuudesta, mutta onneksi ymmärsimme kyseessä olevan lähinnä omiin epävarmuuksiimme liittyvää reagointia.

Päätimmekin ottaa härkää sarvista ja vietimme "simulaatiobaari-illan" kotona. Ostimme siis hieman kuohuvaa, valmistimme yötä varten valmiit gourmet-hodarit ja ryhdyimme viettämään "baari-iltaa" kotona. Jossain vaiheessa päädyimme selaamaan lapsuuden ja nuoruuden suosikkibiisejä Youtubesta ja vietimmekin illan vatsalihakset kipeänä nauramisesta - ja tanssimisesta. Illan aikana kuultiin ainakin ylläoleva kappale, Aquaa, Mr. Presidenttiä ja muita klassikoita. 

Mutta miten ilta meni, riitelimmekö? Emme riidelleet vaan ilta meni upeasti, jopa riemukkaasti. Täysin se ei silti poistanut humalariitojamme, mutta yhteinen päätös suhtautua epävarmuuksiin ja niistä aiheutuviin tunteenpurskauksiin huumorilla johti lopulta yhteiseloon, jossa ylipäätään riitelemme suhteellisen harvoin. Ja silloinkin kun riitelemme, ymmärrämme ettei kyseessä ole maailmanloppu vaan elämäntilanteen, kiireen tai omien epävarmuuksien aiheuttama reaktio. 

Noh, alunperin tarkoituksenani ei ollut horista (taas) omasta elämästäni vaan vinkata teille tästä ihanasta puheesta, jossa Gurmukh Kaur Kalsa puhuu rakkaudesta. Suosittelen katsomaan!

&list=UUvpEfSXsIrCJ09oSU072omQ&index=4&feature=plcp

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.