Tuumasta toimeen noin kahdessa sekunnissa

Ihme ja kumma

Viime viikon lopulla lähti ajatusleikki parhaan ystävän  kanssa taas vähän käsistä. Kaikki alkoi siitä, kun frendi oli jostain syystä innostunut kuuntelemaan kantrimusaa. No siis kantrihan on aika rok, mut tässä kohtaa kemian maikka sanois sitä katalysaattoriks.

Virallinen lapasesta lähtö tuli siinä kohtaa, kun feisbuukissa alkoi semiläpän heitto siitä, et stetsonia päähän ja buutseja sovittelee - oisko kunnon eteläinen Jenkkilä niinku paria skandinaaviblondia vajaa? NO ON.

Tuumasta toimeen "siskokset" sitten päättivät, et Texas ois aika just sopiva osavaltio ja syyskuu ihan järjettömän hyvä kuukaus - johan se nähtiin viime vuonna, kun käytiin hämmentämässä Washington DC. Ja se ei oo vieläkään entisensä.

Aateltiin nyt sit antaa Texasille tsäänssi nauttia meidän mahtavasta olemassaolosta. Koska se on just niin. Ei oo viel ihan satavarmoja, mennäänkö Austiniin vai Dallasiin. Mutta se on varma, että Texas kutsuu syyskuussa.

JIHAA. Ajattelin opetella lassoamaan. Se ois aika pähee taito.

Share

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Kuulostaa hyvältä! Itseltänikin on vielä Texas valloittamatta. Seuraava valloitettava osavaltio taitaa kyllä olla New Mexico, ehkä sen jälkeen Texas :)

JonnaPieni
Ihme ja kumma

Meillä oli Texasin lisäks pöydässä myös New Mexico ja Louisiana, mut Texas vei sit voiton. :) Tästä(kin) tulee hyvä reissu, se on varma.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.